שאלה לי

שאלה לי

אני רוצה לעשות שינויים בביתי האם אני יכולה להעלות כאן תרשים של הבית עם רעיונות שלי לשינוי ולקבל חוות דעת או רעיונות שלכם??? תודה החדשה היחידה

שתי רעיונות חדשים להרחבה

האחד מצורף כאן והוא לדחוף את המטבח לחלק המורחב ואת היתר אני לא ממש יודעת איך לארגן

והרעיון השני הוא

קצת יותר מסורבל וגם יש איתו כמה בעיות כי הסלון הקטן יחסית נראה לי קצת קרוב מידי למדרגות וגם חסר בו מקום להניח טלויזיה או מערכת אשמח מאד לכל התייחסות

1דפנוש

New member
להיכן בדיוק ההרחבה?

לאיזה כיוון את יכולה להרחיב? האם הכוונה היא רק לשבור קירות פנימיים ולסדר מחדש או שיש תוספת בניה חיצונית?

1דפנוש

New member
ועוד אחת

ראיתי שההרחבה היא בפינות - מה קורה מעל ומתחת? זה בניין או שאפשר לעשות למשל מרפסת מקורת זכוכית מהסלון? מה הכיוונים של הדירה?

דפנוש תשובה לשאלותיך

ההרחבה היא יישור לקוי הבנין מטרת ההרחבה היא יצירת מקום מרווח וגדול כיום נכנסים לבית וההרגשה שהוא קטן יש קיר ממול לכניסה שהוא מסתיר את המקר ו מיקרו ,תנור. הבית נבנה הפוך - היציאה לחצר מרכזית היא דרך המטבח וחדר הכביסה והיציאה מהסלון היא לשטח קטן יותר של גינה מטרת השינוי היא לתקן את הטעות הזאת למעשה יש צורך לבנות את הקירות החיצוניים זה בית פרטי למטה יש אדמה ולמעלה אין כלום תודה תודהתודה על התיחסותיך

בודקת האם באמת ההודעות

לא קופצות בפורום הזה או שאני סתם טועה האמת פורום מאש ישנוני לעומת הנושא שלו ולעומת פורומים אחרים בנושאים דומים - חבל.

1דפנוש

New member
אולי את צודקת

אבל האנשים פה עובדים וזה התחביב שלהם, אם את לא יכולה לכבד את זה אז ..

תודה רבה

אין לי כלל בעיה לחכות רק לאידעתי באיזה סדרי זמן מדובר אני רגילה לפורומים שעובדים בקצב אחר לא התכוונתי לפגוע באף אחד רק תהיתי ועדיין אני לא מבינה למה ההודעות לא קופצות בפורום הזה תודה רבה רבה על התכנון אני בעייקר רוצה לפתוח את החלק ששמת כאמבטיה שרותים לחצר האחורית תודה רבה

1דפנוש

New member
עוד אפשרות

אפשרות נוספת היא להזיז את המטבח לחדר האורחים ולבנות קיר נמך כהמשך לקיר של המדרגות (איפה שנמצא ה "ו" של "סלון" בשרטוט שלי ולמעזה קצה אחד של הטבח יגבול בדלת לחצר האחורית. באזור של התוספת בניה השניה (פינה ימנית למטה הייתי עושה חלונות גדולים ושמה פינת אוכל ולי חלון רבע עיגולואת הסלון מעברה לאיזור שאצלי הוא המטבח

למעלה