שאלה לי

גורגי 05

New member
../images/Emo151.gifתודה רבה על התייחסותכם

עדי שינה ויעל כץ תודה רבה על התייחסותכם בתי בת 4 חודשים יש לה המון צעצועים 2 מוביילים בשביל הגיוון(אחד טייני לאב ואחד פישר פרייס), רעשנים רבים (קרייזי דייזי, סוזי הפרח, לוסי התולעת,ועוד רבים) קוביית פעילות של לאמז' מעודדי זחילה - גליל מתנפח ומנגן והגחלילית כדור פעילויות של טייני לאב קשת למיטה ולעגלה ואוניבסיטה ג'ימני ועוד ועוד ונראה לי שהיא משתעממת מאוד מהר איך ניתן לשעשע אותה בגיל הזה והאם יש עוד צעצועים שניתן לרכוש לגיל שלה?? ושוב תודה על התייחסותכם

יעל כץ

New member
בת 4 חודשים

גורגי שלום, חלק מהצעצועים שכתבת - מתאימים לגיל מאוחר יותר. למשל, כדור הפעילות, הגחלילית, והגליל המתנפח - מיועד בגיל הזה, לפעילות ביחד. כלומר, שאת מניחה אותה על הגליל ומגלגלת אותה בעדינות קדימה ואחורה. כך, שיתכן וחלק מהסיבות ל'השתעממות' שלה הן צעצועים שלא ממש מתאימים לגיל. כשאת מניחה אותה בג'ימיני, שימי לב שהצעצועים התלויים נמצאים במרחק של הושטת יד ולא מכסים את הפנים שלה. בגיל הזה היא לא יכולה לקפל את הזרוע לכן חשוב שהמרחק יהיה כזה שהושטת יד פשוטה - והצעצוע מולה, והיא יכולה לחבוט וגם לתפוס ולהכניס לפה. כנ"ל בקשת למיטה ולעגלה. האם יש לך בין הרעשנים גם רעשנים פשוטים, עם טבעת מבד או פלסטיק שאפשר לאחוז ולהכניס לפה? מהסוג של סאסי? או של חלילית? חשוב לא להציף אותה בצעצועים רבים שרק יכולים להסיח את דעתה. תינוקות בגיל הזה יכולים ליהנות מלשכב על הבטן ולהתבונן בסביבה. לשכב בטרמפולינה ולהיות לידך כשאת עסוקה בענייניך, כשאת מדברת אליה מדי פעם.

גורגי 05

New member
שאלה לי

יעל שלום רב, היתי מעונינת לדעת כיצד אפשר לדבר עם הנהלת שילב באתר שלכם מופיע כדור מתנפח ומתגלגל של חברת צ'יקו במחיר 39.90 ואני קניתי אותו אתמול בירושלים בסניף מלחה ב 49.90 כשהתקשרתי לשאול אמרו לי שהמחיר הוא 49.90 והם לא יודעים משהו אחר זה מאוד מקומם היתי רוצה לדבר עם מישהו שאחראי על האתר או שיכול לתת תשובה אחרת תודה רבה גורגי

למעלה