שאלה לי.

שאלה לי.

או יותר נכון, כמה. הראשונה היא שאלת סוללה. הTE שלי קשיש, בעוד יומיים הוא חוגג בשעה טובה שלוש שנים אצלי, והגיע הזמן לאיזו מחלה שעוד לא נתקל בה. אז אחרי ששכב לו במגירה זמן לא מבוטל, הוצא, קיבל החייאה, הסתנכרן וחזר לעבוד, אבל לא עברו חמש שניות מאז הוצא מהמטען (הוטען במשך לילה תמים!) ו... Low Battery. ניסיתי לבצע בו הארד ריסט, ניסיתי להטעין אותו ימים על גבי ימים, ניסיתי הכל - אבל שניות אחרי שהוא מתנתק מההטענה הסוללה נחלשת. מה לעשות ולאן לפנות? והאם זה יקר להחליף לו סוללה? השניה היא ניסיון נלוז להשתמש בו גם לצרכי גלישה באינטרנט. יש לי (לא ממש לי, אבל נגיש
) פלא' מסוג samsung 900, בעל IR ויכולות גלישה. מה אני צריכה לעשות (אם יש אפשרות בכלל) כדי לגלוש בפאלם דרך חיבור עם הסמסונג? והשלישית, שנשאלה כבר, היא שאלת הוואלה ב-AvantGo.. האם יש דרך להסדיר את הטקסט כך שיתהפך?
תודה מראש, וסופ"ש נעים, אסיף.

TulXP

New member
יש בחורצ'יק שמזדהה תחת

השם POWER4ALL שמוכר בטריות לכל הPDA. אם זיכרוני אינו מטעני משהו סביב 160 ש"ח. ההחלפה לא מסובכת כלל אך מצריכה ידע טכני , כלים מסופקים עם הבטריה. כמו כן שווה לנסות לבצע הארד ריסט במכשיר כאשר הוא מחובר לכבל סינכרון ולכבל ההטענה. אם אני זוכר נכון זה אמור לרסט את מערכת ההטענה. בהצלחה טל

../images/Emo140.gif תודה רבה...

אם אני רוכשת בטריה מתאימה, יש מקום שאליו אוכל לפנות לצורך החלפה או אולי קיים מדריך טוב (עדיף בעברית אם יש) להחלפת הסוללה? תודה ואודה לתשובות נוספות, אסיף.

libal

New member
כמה שאני זוכר - מדובר על ערכה

להחלפת הסוללה - כולל הוראות . ראי כאן . (את פירוט המחירים משום מה לא רואים - אולי כי יש עדכון)

למעלה