שאלה לי

BellA עלמה

New member
שאלה לי

קודם הקדמה אני תלמידת קונג פו (אחד מהסוגים) כבר יותר מ5 שנים+- ודי נהנת. לאחרונה אני ךא ממש מצליחה להשתחרר מהשיפוט העמצי בזמן תרגול מול המראה . איך משתחררים מזה? דברים כמו "איך את בועטת כמו*** וכו לאחרונה זה די גורם לי לרצות לסיים עם זה למרות שזה יהיה די חבל כי האימן די תורם לי באופן כללי. מה עושים?

ברוכה הבאה!

שאלה: התרגול מול המראה הוא בתוך השיעור או מחוץ לזמן השיעור, בבית שלך? האם המורה שלך נותן/ת לך פידבק שאת יודעת לבעוט? את יכולה להרחיב מה הביקורת העצמית אומרת כשאת בועטת מול המראה?

BellA עלמה

New member
בזמן שיעור

שיפוט כמו "את בועטת כמו בטטה" איך את נראהת בתלבושת הזו לא חבל לך על הכסף? דברים כאלה

אשכר

New member
אני מכיר 2 שיטות "לפתור" את הבעיה

1. להפחית את הדיאלוג הפנימי למינימום. כשאין מילים, רוב השיפוט והפרשנות נעלמים ונשארות רק התחושות. ולתחושות אין "טוב" או "רע". יש רק תחושה. והשיטה ה"הפוכה" 2 . להרגיל את עצמך להעביר ביקורת באופן אחר, "רצוי" יותר. את הדוגמא שלך הייתי לוקח והופך ומשהו כזה (להגיד לעצמך לפני המראה): - את בועטת באופן ... [משהו טכני, כמו מדדים של קצב, משקל, דינמיות, זוית] - התלבושת הזאת (מבליטה את השומן/לוחצת על הכתפיים/הצבע לא תואם את גוון העור...) - זה עולה לי כסף: האם (לחפש חלופות לדרך שבה אני מתרגלת / להפיק יותר מהשעור / כמה בכלל כסף יש לי / האם אני יכולה לנצל את הכסף יותר טוב, בעצם? / ...) או כל דבר אחר (רק להזהר ולא להפוך את זה לשיפוט בכיוון אחר. יצירת מציאות הופכת ל"כישוף שחור" אם היא לא נעשית כהלכה)

fire snake

New member
על כך אמר מי שאמר:

" יצירת מציאות הופכת ל"כישוף שחור" אם היא לא נעשית כהלכה". בדוק ומנוסה.

אוקיי....

אני מפנה אותך לכמה מהודעות שיכולות לעזור
אושר אהבה עצמית אומנויות לחימה ושיפוט

תנסי לחשוב על זה כך;

אין דבר כזה, בקוסמוס הגדול, כשיפוט. השיפוט מתחולל אך ורק (למיטב ידיעותיי) במוח האנו - ש - י. לכן, ברגע שנבין, ששיפוט, עצמי וכלפיי חוץ - כאחד, אשליה הוא, נשתחרר "מעט" יותר מכלאינו ונתעלה להיות פשוטים יותר עם החיים. להשתחרר מעל שיפוט ולחיות את הרגע... אני אומר לך, זה שווה ת'מאמץ. עם מעט פלפול של כאב, באהבה... הנשימה תמיד איתנו.

למעלה