שאלה לי:

05 מיכל

New member
שאלה לי:

שלום לכן. אני קוראת פסיבית מזה זמן מה, ועכשיו התפניתי לנסות... הסתבכתי עם ההוראות של כמה פרחים/ריבועים. אני מתקשה להבין איפה מתחילה שורה, ומה שייך לאיזו שורה. באתהר הזה אני מנסה גם את הפרח הוורוד, הראשון, וגם את הריבוע הירוק, ובשניהם אני מתקשה להבין איך זה הולך: האם חותכים את החוט כמה פעמים בשורה ומתחילים מנקודה אחרת?!

05 מיכל

New member
מק-../images/Emo78.gif

אולי מישהי יכולה לעזור? בקישור ההוא יש שני תרשימים (של הפרח הוורוד בהתחלה, ושל הריבוע הירוק) שאני לא מצליחה להבין איך מתחילות ונגמרות השורות שם, והאם יש שורות שמתחילות במקומות רבים, כלומר, האם חותכים שוב ושוב את החוט?

tatia

New member
הפרח הראשון סורגים ככה..

עושים תבעת מחוטים על אצבע( או תסרגי במקום 8 ע' שרשרת), סורגים מתחת לתבעת 16 חצי עמודים. עושים 17 ע' שרשרת, לחבר אותה עם ע' שטוחה לחצי עמוד הבא. עכשיו חשוב! את מושכת את הלולאה שעל מסרגה עד לגובה של ע' ה11 של שרשרת(מצד שני זה ע' ה7) מתחברת בע' שטוחה לע' הזה ועושה 3 ע' שרשרת תסרגי 15 חצי עמודים מתחת לשרשרת כשאת תופסת גם את החוט(לולאה) שמשכת. בצורה הזו תסרגים עוד 7 עלים . אם את רוצה ,אז אפשר גם לחבר עלים ביניהם

tatia

New member
זה תשובה ל05 מיכל

בקשר לפרח גרמני אני הסברתי שם איפה ששאלת, תבדקי שם

05 מיכל

New member
הבנתי! תודה רבה!

ואני חשבתי שקודם עושים את הבסיס-השרשרת לכל שמונת העלים, ולא הבנתי מה אח"כ... ולגבי הריבוע הירוק - את יודעת להגיד לי מה השלבים?

למעלה