שאלה לי........

שאלה לי........

לפני דיי הרבה זמן הגיעה לידי גירסאת קאבר אקוסטית (כך אמרו לי) שרדיוהד עשו ל- deftones לשיר be quite and drive. בכל אופן, הקשבה אחת אכן איששה שט'ום שר וזה שיר נפלא (לטעמי). רק היום החלטתי לבדוק את גירסתו המקורית, והפלא ופלא, על אף היותה רעשנית ביותר, הזמר נשמע בדיוק אותו דבר ועל כן עלתה שאלה למוחי: 1. הייתכן שפשוט לסולן שלהם יש קול כל כך דומה לט'ום יורק כך שגירסאת הקאבר אינה בכלל גירסאת קאבר אלא פשוט גירסא אקוסטית? 2. הייתכן שט'ום שר גם בגירסא המקורית כשיתוף פעולה? 3. מה לעזאזל?

פוֹלי

New member
תשובות../images/Emo35.gif

1. כן 2. לא 3. טעות נפוצה, be quite and drive אכן נשמע כאילו תום שיתף פעולה, אבל לא, זה לא קרה

וואו...אני לא יכול לתאר את רמת

האכזבה שלי....מכרו לי פיל לבן!!! פולי, תודה על המידע - מדויק ולעניין כתמיד...גם אם מאכזב טיפה במקרה הזה.... מצד שני...אני חייב לומר, שלדעת שיש עוד בן אדם עם קול כזה - זה ממש מדהים. אני מחשיב עצמי כמעריץ, ואולי אפילו מבין דבר או שניים בנושאי רדיוהד, וממש לא יכולתי להבדיל בין השניים. ועל זה נאמר, לעזאזל תחתית. תודה פולי!

vegetable man

New member
אכן

ברשת כל זיוף או עיוות קטן הופך לכדור שלג. המטרה בד"כ לגרום לנו לאהוב את מי שחשבנו שהוא רדיוהד (במקרה הזה), וזה די עובד אם להודות. אני גם אוהב את השיר

אה הא!

לפני משהו כמו שנה בערך חבר השמיע לי את זה וטען שהוא הוריד את השיר תחת הכותרת של רדיוהד- ואמרתי לו שזה לא יכול להיות. מה שכן, צ'ינו (הסולן של דפטונס התותחי על) באמת נשמע ממש כמוהו בשיר.

lbsh

New member
ואם כבר- פרלג'ם-קריפ

האם הביצוע של פרל ג'ם לקריפ אמיתי?

למעלה