שאלה לכבוד ראש השנה

Fish in the sea

New member
שאלה לכבוד ראש השנה

אוקיי.ראש השנה.זמן טוב לנסות ולהיזכר איפה היינו בדיוק לפני שנה. מכיוון שזהו פורום של רדיוהד,השאלה המתבקשת היא איפה הייתם/ן לפני שנה מבחינת רדיוהד? תנסו להיזכר איך הרגשתם לפני שנה כלפי הלהקה ומה השתנה בשנה החולפת. האם זה היה לרעה? לטובה? את התשובה שלי אתן בהמשך...
muse - dead star

Major Thom

New member
לפני שנה בדיוק ..

ידעתי מה זה קריפ. וקארמה פוליס. וזהו. לפני שנה פחות כמה שבועות, חגית הביאה לי את דה בנדס. הסתובבתי איתו במשך שבועיים אולי, בדיסקמן שהיה צמוד אלי 24 שעות ביממה. הייתי מתעוררת עם דה בנדס, הולכת לישון עם דה בנדס, שומעת את דה בנדס בדרך לבצפר, בהפסקות, כשאני לבד, עם אנשים אחרים, בבית, בחוץ .. הוא תפס אותי מהשמיעה הראשונה. אחרי שבועיים החזרתי את דה בנדס. לקחתי את אוקיי קומפיוטר במקומו. אני עדיין זוכרת אותי יושבת לפני תחילת השיעור, קוראת את החוברת מילים. לא שומעת כי דיסקים חדשים צריך לשמוע ברצף. מההתחלה עד הסוף. בלי הפרעות. מנסה להבין את המילים של פיטר הפייר. עם אוקיי קומפיוטר זה היה כמו עם דה בנדס, אבל יותר חזק. לקח לי חודש עד שהייתי מסוגלת באמת לשמוע משהו אחר. וככה התאהבתי. ומאז הכל הסטוריה.
sparklehouse - hey, joe

Stripped

New member
לפני שנה...

ההתלהבות שלי מרדיוהד הייתה בהחלט גדולה יותר. אני חושב שהם עוד היו מספר 1 שלי... לצערי ככל שהזמן עבר ההתלהבות ירדה, כי מרדיוהד ציפיתי לפרוייקטים אמביוצים ואקסטרווגנזים לפחות כמו של הסמשינג פמפקינס הנפלאים, אבל האמנתי שעם הצניעות של תום לעומת הפומפוזיות של בילי, התוצר ימשיך את מה שאוקיי קומפיוטר התחיל ויציל את הרוק. הדיסקים של אחרי אוקיי קומפיוטר בהחלט טובים בזכות עצמם, אבל הם פשוט לא מה שציפיתי... זכותי לא?

polyethylene

New member
לפני שנה בדיוק...

נראה לי שהייתי באותו המצב כמו היום, רק קצת יותר מבולבלת... ז"א, אחרי שיצא אוקיי קומפיוטר ציפיתי לדברים בערך באותו הסגנון, ואז יצאו קיד איי ואמניזיאק, שקצת תפסו אותי לא מוכנה לשינוי שעבר עליהם. לקח לי זמן להתרגל לשני האלבומים האחרונים ולפני שנה גיבשתי דעה סופית עליהם, שזה אותה הדעה שיש לי עכשיו, אלבומים מצויינים, אין תלונות. זה בערך מה שהיה לפני שנה, בדיוק כמו היום - גיבוש דעה סופית על שני האלבומים האחרונים...
the alan parsons project - eye in the sky

lide

New member
מה היה לפני שנה...

זה היה בוקר יום ראשון רגיל, קו ק"ש-ת"א. שלוש וחצי שעות נסיעה, מחכה להגיע לתחנה המרכזית בתל אביב, הקו מחשבה שלי היה "radiohead" נכנסתי לחנות דיסקים הראשונה , ומשם לקחתי את הסינגל my iron lung מפה זה התחיל, שזה בעצם הכי מוזר לא יכולתי להפסיק לשמוע את הסינגל, איך שהגעתי לבסיס ישר למערכת , בשמירות, ככה כמעט חודש וחצי התחלתי לשמוע את amnesiac וכן הלאה...

lazy

New member
מממ

אני מניח שהאהדתי לרדיוהד גדלה השנה בגלל סיבוב ההופעות המעולה שלהם. זה לא שלא חיבבתי אותם גם קודם , רק שלא ממש התלהבתי מאמניזיאק (גם היום אני לא יותר מידי מתלהב ממנו) ובקושי הקשבתי להםץ כמובן שמסע ההופעות הוכיח לי שוב , בפעם המי יודע כמה , שרדיוהד הם הלהקה הטובה בעולם כיום.

skin blues

New member
לא הפסקתי לשמוע את אמניזיאק../images/Emo13.gif

והכרתי אותם הרבה פחות. שנה טובה!

root

New member
לפני שנה אהבתי הרבה יותר את רדיוהד

והייתי בטוחה שאין סיכוי שאני אמצא משהו שמגיע לרמת הויברציות שרדיוהד היו תמיד מעבירים בי. במיוחד זה היה לאחר שיצא אמניזיאק ומבחינתי זה וקיד איי זה השיא שלהם, הכי מרגש ומקסים. מסתבר, שטעיתי. א. מצאתי להקה, אמנם באיחור קל, אבל תמיד עדיף לגלות - האפגאן וויגס ב. במיוחד לאחר ששמעתי את השירים מההופעות ואת הסגנון שהולך להגיע לאלבום הבא, מאוד התאכזבתי. מישהו ציין לפניי את הפיתוח והגדולה של הפמפקינס שהשתנו מאלבום לאלבום, גם אני, ציפיתי לראות תפנית שונה. שנה מצויינת לכולם ומלאה במוסיקה מדהימה.

Fish in the sea

New member
האמת

האמת שאצלי לא הרבה השתנה מלפני שנה. פשוט חשבתי שיהיה מעניין לראות מה אצל השאר. וצדקתי...
לפני שנה אני חושב שדווקא הייתי ברגיעה מסויימת. חזרתי בדיוק מההופעות בארה"ב עם חולצות חדשות ובעיקר זכרונות מתוקים. אני זוכר שבדיוק לפני שנה עברתי לגור בחדר משלי בקיבוץ. (כלומר דירה הרחק מהבית של ההורים). סידרתי את הרמולים ואת הכל בדירתי החדשה וכדי לבדוק אם הסאונד בסדר והרמקולים מונחים במקום טוב הייתי חייב לשים את אוי קומפיוטר. כל מערכת/דיסקמן/מחשב/אוטו חייב לעבור את בדיקת הסאונד החשובה מכולם-אוקי קומפיוטר. לפני שבוע בערך נאלצתי לוותר על שניים מתוך ארבעת הרמקולים שלי. סידרתי את השניים הנותרים מחדש.קראתי לאבא שיסדר את כל עניין החוטים והמדפים ומייד אחרי שהוא סיים והלך התפניתי למבדק האוקיי קומפיוטר. let down מעולם לא נשמע טוב יותר.כנראה שלא תמיד כמות שווה איכות. ואחרי שאני קורא מה שכתבתי, כנראה גשם אצלי לא הרבה השתנה בשנה האחרונה.
coldplay - in my place

Esmena

New member
בראש השנה, בראש השנה

ראיתי ספיישל של רדיוהד בנטו עם חברה. לא זוכרת ממנו יותר מדי- בעיקר זוכרת כמה התרשמתי ונפגעתי עמוקות מLucky. את או.קיי, איך שלא יהיה, קניתי אחרי חנוכה.

לפני שנה,

או פחות, איסמנה סיפרה לי שיש ערב רדיוהד בmtv ואני זלזלתי (ועכשיו אני בושה ונכלמת על טיפשותי!
) ואז איכשהו הכל השתנה, וקיבלתי את ok computer מאותה איסמנה (תבורכי!) ומאז התפתחה לה מיני-אובססיה ואהבה גדולה לרדיוהד ות´ום יורק בפרט.

apathic

New member
לפני שנה שמעתי בפעם הראשונה שירים

של רדיוהד שהם לא מהאלבומים. כל מיני בי-סיידס שכאלה והופעות חיות. גם לפי דעתי שמעתי בפעם הראשונה שיר מתוך אמנסייק - Idiotique. לא יכולתי להפסיק לשמוע אותו.. עדיין אחד השירים הכי אהובים עליי (לא רק של רדיוהד). אחר כך שמעתי עוד כמה שירים מהאלבום, אבל נתקעתי כל הזמן על אחד ושמעתי אותו איזה חודש ורק אז עברתי לשני... בעצם זה קצת יותר משנה... אבל לפני שנה בדיוק אני לא זוכר. מצאתי עכשיו גם ציור שציירתי אחרי ששמעתי את פרמיד סונג בערך אלף פעמים (ברדיו דווקא, וגם הופעה אחת בטלוויזיה). צירפתי אותו...
Jimi Hendrix - Castles Made of Sand

למעלה