שאלה לכבישונים

שאלה לכבישונים

ובעצם למי שיכול לעזור.. אני מתכוון לרכב שישי-שבת במסלול צפוני ארוך שכולל את כביש הצפון- 899 -מכוון ראש הנקרה, מזרחה. יש מישהו שמכיר את הכביש היטב ויכול לתאר אותו? עניין אחר באותו נושא.. האם יש סכנה לרכב עקב הקרבה לגבול? יורם

RockhopperJudy

New member
ממממממהההההה??????

שומו שמיים! אחז בו השֵד!!!
וויקטור משתף פעולה, בלי לדעת למה ומדוע. אתם מבינים מה הוא זומם???

רֶשֶף

New member
כן. לרכוב מראש הנקרה לנווה אטי"ב

הוא כנראה רוצה, שמישהו יממן לו את הארוחה במפגש מזרע.

Eyal Hershtik

New member
בעניין כביש הצפון....

אין לך מה לחשוש לרכב שם בגלל הקרבה לגבול . גם בימים הכי חמים שהיו שם כאשר שרתתי בלבנון לא היתה כל בעיה לנסוע שם וכיום כמובן אין בכלל בעיה. בקשר לתיאור הכביש , שוליים וכו' אין לי מושג אייל

RavkatRafi

New member
הממ..

מעבר לנכונות דבריו של יורם חן בהמשך, שאכן הבעיתיות נעוצה בכביש עצמו, דווקא דברי אייל הרשטיק לחלוטין מנותקים מהמציאות. כששירתת בלבנון לא ישבו חיזבלונים איפה שהם יושבים היום. לחיזבאללה יש היום תצפיות ומארבים על רוב הגזרה המערבית, וכשאני כותב גזרה מערבית אני מתכוון לישובים וכבישים - מה שלא היה להם בימי רצועת הביטחון וגם לא היה לפת"ח בימי טרום שלום הגליל (אני יליד חניתה ואני מזכיר שרק לפני שנתיים נרצחו מהמארב בכביש חניתה כברי שתיים מבנות הקיבוץ. מחלון בית משפחתו של אחי ניתן לנופף ביד לאוהל סיירים עם שני חיזבלונים וטרקטורון..:) ואני אצטרף כנראה ליורם בשבת..:)

Eyal Hershtik

New member
הא , הא .....

מאיפה אתה יודע מתי שרתתי באזור הלבנון ? אבל עזוב זה לא קשור לפה . אני עדיין לא רואה כל בעיה לנסוע ,לרכב , ללכת ברגל ,על כביש הצפון-אותו כביש שיורם דיבר עליו . אייל

יורם חן

New member
לגבי כביש הצפון../images/Emo26.gif

ציר יפהיפה, אולם לדעתי מסוכן לרכיבת כביש, אין ממש שוליים מספיק רחבים ובלי רכב ליווי שיסגור אתכם מאחור, ניראה לי בעייתי. עם זאת, בבוקר מוקדם הציר הזה שקט מאוד. פעם עשיתי קטעים שלמים (שטח+כביש) באזור של זרעית-אדמית, יצאתי בבוקר מוקדם ולא פגשתי כלב (האמת נתקלתי בכמה תנים אבל זה היה כבר בשטח...)

benyy1

New member
899 משלומי לצפת

בשבוע של 2 עד 6 לנןבמבר אנו מקיימים את מסע גלגלי האהבה ממעלות לירושלים. היום השני הוא משלומי לצפת, צרפתי את הגרף של מרחק/גובה שהכנו. בהצלחה בני

למעלה