שאלה לכוווווולם

שאלה לכוווווולם

אז קודם כל ערב טוב, ו.......
ומזל טוב לקרן! הרבה אושר, בריאות ויושר!
) עכשיו לנושא אחר (סליחה על המעבר החד קרן, אני לא טובה בברכות
): רציתי לדעת אם יש לכם רעיונות לדברים שניתן לשים בקטגוריות השונות שעומדות לרשותנו.. למשל יש קטגוריית "מאמרים" שהיא כרגע ריקה ולדעתי צריך להתחיל לחשוב על רעיונות חדשים ומחודשים
חשבתי אולי שנפתח פינה משלכם - כל מי שירצה לכתוב דברים מסוימים, אם זה בתחום המוזיקה בגדול או שאולי על להקה ספציפית.. יוכל לשלוח לנו הודעה ובצ´יק צ´אק נעלה אותה.. אל תחששו זה בסה"כ יכול להעשיר את הפורום. ובכלל, בבקשה תגיבו ותשרשרו לכאן רעיונות / הערות / הארות לפורום הצעות לשיפור וכל דבר שחשבתם עליו ועוד לא אמרתם... אז.. מה אתם אומרים
HApPY BiRthDay
|ליצן

t@li

New member
יש לי רעיון למשחק..

חשבתי לנסות ולהעלות את זה לפורום, אבל עוד לא הספקתי לחשוב על משהו. מה עם לצייר שירים? לקחת מוטיבים מהשיר ולצייר אותם, להעלות לפורום ולקוות שתהיה הענות... ותמיד אפשר לכתוב על להקות, זמרים, שירים, דיסקים מומלצים, וכל מה שבא... <למרות שזה לא הכי רשור לנושא הפורום אבל יכול להיות נחמד>

רעיון מצוין לדעתי!

רק השאלה היא מי יודע לעשות כאלו דברים? למישהו יש ידע בפוטו-שופ וכל התוכנות האלו? או יודע להתעסק עם עריכת תמונות וציור? לא נראה לי שזה יצא ברור אם אני אנסה לצייר לכם משהו בעזרת הצייר:) ומי מוכן לכתוב או להמליץ או לכתוב על דברים בנושא המוזיקה? זה באמת יכול לצאת נחמד אם יהיה שיתוף פעולה בעניין הזה... We cannot do it on our on

טליה דברי איתי במסרים

הרעיון שלך מתאים לרעיון שלי של שירים בתמונות בואי נעשה ועידה קטנה אולי נוכל ביחד ליצור משהו מפוצץ...

יש לי רעיון גדול למשחק חדש!!!

עשו את זה באיזה תוכנית טלויזיה... אני מפרסם עטיפה של דיסק ואתם צריכים לזהות את שם הדיסק והאמן... עוד שניה אני אשלח דוגמה.... כל פעם תקבלו כמה חלקים מהדיסק...

המשחק יצא לדרך....

אולי תגלו את זה מהר.... אבל אני אנסה בהתחלה לתת חלק קשה... אחרי 24 שעות אני אתן רמז, עוד חלק...

אושר מ

New member
זה לא הרד הוט? קליפורניקיישן?

ולא ממש בא לי על אנגלית.. אז סליחה

M I R A G E

New member
רוח!!!!!!!!!!!!!!!!!!

מצטער שלא הייתי פה הרבה זמן... בכל מקרה, אני אחזור עוד כמה ימים... המון המון מזל טוב ובהצלחה עם הניהול!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

למעלה