אם כבר אז סמורברוז
זה סנדביץ פתוח לוקחים פרוסה של לחם שחור או לבן מורחים על זה חמאה ועל זה עלה חסה ועל זה מעמיסים כל מיני דברים שונים ומשונים עד שיוצא מגדל ממש רציני . אפשר לשים ממרח כבד ועל זה מין גלי מיוחד כזה ועל זה בצל מטוגן ועל זה מלפפון כבוש שקוראים לו אגורקע. או לחם לבן ועל זה חמאה ועל זה סלמון ועל זה אספרגוס מקופסהאו רוסטביף עם רמולד ,שרימפס על עלה חסה ועל זה מיונז..כל מה שבא לך .מה שיפה בזה זה העיצוב .סמורברוז מילולית זה לחם (brød) בחמאה(Smør)