שאלה לכוולם... פליז תענו...

שאלה לכוולם... פליז תענו...

אני רוצה להקשיב לעוד להקות או זמרים בסגנון של רדיוהד.. אבל כאילו טובים לא חארטות.... בבקשה תציעו לי להקות והאלבומים הכי טובים שלהם... תודה רבה :)

Fish in the sea

New member
3

grandaddy-the sophware slump gomez-bring it on placebo-without you i´m nothing שלושה אלבומים שעשו לי המון טוב.
smashing pumpkins-disarm

man-o-war

New member
ועוד

muse לא חשוב איזה מבין שניי האלבומים שלהם. הרבה אנשים אומרים שהם מאוד מזכירים את רדיוהד (ואפילו מנסים לחקות).

man-o-war

New member
הם לא

התכוונתי שהרבה אנשים טוענים כך אני אישית לא חושב שהם מזכירים אותם

cut2

New member
לדעתי הם מזכירים

שתי הלהקות עושות רוק ממש רווי רגש, ולשתיהן יש אוירה מאוד בריטית (למיוז קצת פחות, אבל עדיין). זה מספיק בעיני. רדיוהד אצלי עומדים בראש המישמש הזה של הקולדפליי-מיוז-טראוויס-גראנדדי, וההשפעה שלה על הלהקות הללו עצומה. מה שכן, מיוז הרבה יותר אגרסיביים ומלודרמטים. וגם פחות מתוחכמים, האמת. NP: Radiohead - My iron lung

or chestra

New member
לטעמי

travis ו coldplay הראשונים שלהם איכותיים ביותר
yesterday i woke up sucking a lemon

e-shfiyut

New member
מיוז הם אחלה.

אבל אף פעם לא הבנתי את הקשר שלהם לרדיוהד.

Superunknown1

New member
שטויות במיץ עגבניות.

מיוז ממש לא מזכירים, ובטח שלא מחקים את רדיוהד. למיוז יש צליל הרבה יותר חזק משל רדיוהד, והקול של הסולן גם הוא שונה. אני אישית, [לא לזרוק עליי אבנים
] מעדיף את מיוז. אבל גם רדיוהד מעולים. אחרת לא הייתי פה
היהודים- ליפול

man-o-war

New member
אני מסכים איתך

אבל אתה חייב להודות שהרבה אנשים כן חושבים ששתי הלהקות מזכירות אחת את השניה

לאחרונה מתבהר לי

שמאט בלאמי, סולן מיוז, לא מחקה את קולו של תום יורק, אלא דווקא את קולו של ג´ף באקלי. ותחשבו על זה. מבחינה מוסיקלית הדמיון פחות ניכר.

בקשר למיווווז!!!!!!

הם אולי טיפה מחקים את רדיוהד אבל ממש לא מצליחים טוב... שמעתי את שני הדיסקים!!! ואני מכיר אותם... בסדר נכון שיש להם איזה 5-6 שירים טובים אבל חוצמזה ממש לא....

Dark Muse

New member
כן כן לכו תדחפו טישו

אין סיבה לקנאה שמיוז כרגע מצליחים ורדיוהד כרגע אמממ איפה הם?? בכל מקרה אני הכי אוהב את מיוז אבל לרדיוהד יש שירים גם טובים (למרות שרוב השירים של רדיוהד פשוט מרדימים) ואין שום דמיון בין השניים מאחר שרדיוהד שקטים הרבה יותר וגם שרים בסגנון אחר משהו..... האם אפשר להגיד לדוגמא שמוצרט מחקה את בטאובן?? (או להפך תלוי מי מת קודם
) ברור שלא אז כן אותו עיקרון

Superunknown1

New member
../images/Emo45.gif

חוץ מהקטע של ההתגרות שבאמת לא מתאים לאווירת הפורום הבוגרת פה, רני מסכים איתך. לחקות, במה? הקול שונה. ומיוז הרבה הרבה יותר כבדים במוזיקה שלהם. הטקסטים הרבה יותר פשוטים גם. תנסו לשמוע ברץף את אוריג´ין אוף סימטרי ואח"כ את OKC ותרגישו טוב טוב בהבדל.. אני חושב שפה אפשר לסגור אחת ולתמיד את הנושא המעיק. כבר חרשנו אותו מספיק, לא?

polyethylene

New member
באמת הגיע הזמן לסגור את הנושא../images/Emo70.gif

ולנושא אחר.... 6 ג´יגה של מוסיקה מהמחשב שלי ירדו לטימיון לאחר שמחשבי היקר עבר פירמוט (על ידי עבדתכן הנאמנה), אני בדיכאון טוטאלי
6 ג´יגה, 6 ג´יגה, אני חוזרת ואומרת את המספר הזה לעצמי וקצת לא מאמינה... הדבר היחידי האופטימי הוא שהצלחתי לבצע פירמוט בצורה הטובה ביותר, כולל התקנה מחדש, וכל העסק לקח לי שלוש שעות, ואפילו יש לי שוב אינטרנט
חצי נחמה
ballroom
- מהמערכת ולא מהווינאמפ, אין שירים על המחשב...

Dark Muse

New member
ההתגרות היא באה מצד אחד ../images/Emo13.gif

אז מחזירים כמובן שהכל בהומור ופולי אני משתתף בצערך

צרת רבים

לי נמחקו מאותה סיבה 10 ג´יגה של מוסיקה לפני כחודש אל תדאגי, את תתאוששי מזה..
אנחנו
אותך!

למעלה