שאלה לכולכם

adiss90

New member
שאלה לכולכם../images/Emo142.gif

מה הפרש הגילאים הרצוי והמצוי בין הבנים והבנות? זאת אומרת,למשל, האם מתאים שבת 15 תצא עם בחור בן 18? וכ'ו. תודה מראש
ויש לכם אחלה פורום.

g a z

New member
אני לא חושבת שיש דבר כזה "רצוי"

שנאמר, כל מקרה לגופו. אצל רוב הזוגות שאני מכירה הבן יותר מבוגר מבת, או שהם בני אותו גיל. מצד שני, יש בנות שהן "ילדותיות" יותר ביחס לשאר הבנות בגילן, ומתאים להן לצאת עם מישהו צעיר מהן, שהוא הוגר ביחס לבני גילו. יש גם בנות שרוצות שהגבר שלהן יהיה מבוגר ומנוסה מהן (לא רק בקטע המיני), ומתאים להן לצאת עם מישהו שמבוגר מהן בכמה שנים. בנוגע לשאלה על בת 15 ו18, זה נראה לי סביר, אבל שוב, תלוי.. אני לא חושבת שאפשר לקבוע. כשהייתי בכיתה ח' חברה שלי יצאה עם מישהו שהיה אז בי"ב. היא הייתה מפותחת אז ביחס לשאר הבנות, גבוהה כזאת, בלונדינית, כולם כרכרו סביבה. ברור שהוא רצה ממנה רק דבר אחד.. כבר אז ידעתי את זה. היא אף פעם לא הקשיבה, לא לי ולא לאמא שלה..

../images/Emo45.gif

כשמישהי בת 15 יוצאת עם 18.. אז יש צרכים אצלו שהוא ירצה והיא אולי לא מוכנה עדיין... !! אין הרבה כאלה עכשיו שיחכו(אהמ איזה שנה).

מיטללל

New member
ברוכה הבאה :)

אני מאמינה שאין שחור/לבן, מתאים/לא מתאים באופן מובהק וברור בנושאים הללו. (אלא אם כן מדובר בהפרש לא חוקי או להבדיל ממש קיצוני) זה נורא תלוי בבני זוג עצמם ובחיבור הקיים ביניהם (השלב שבו הם נמצאים, מהם צרכיהם מהקשר וכדומה). בגילאים שתיארת, בגדול, בלי להכיר את הנופשות הפועלות- זה יכול להיות בעייתי. בדרך כלל לחיות כנער לפני גיוס ולתמיכה בכיתה ח' זה כמעט שתי עולמות נפרדים. בדרך כלל נער בן 18 יותר בשל ומעוניין במערכת יחסים אינטימית מילדה בת 15 מקומות היציאה האפשריים שלהם שונים, סדר היום שלהם דיי שונה, מערכת היחסים עם ההורים שלהם שונה, ה"חופש" שלהם שונה... זה ב"גדול" בקטן - לפעמים זה קורה וזה מצליח. זה מאוד תלוי בנפשות הפועלות ובבשלות שלהם לקשר. לדוגמא, יש לי חברה, שהכירה את החבר שלה שהיא הייתה בת 15 וחצי, הוא בן 18, והם עדיין ביחד...

נרקי

New member
גיל הוא רק מספר

לא משנה בן כמה הוא. את אוהבת אותו? תחיי איתו.

למעלה