שאלה לכולכם

enigma69

New member
שאלה לכולכם

איזה מוסיקה אתם אוהבים לשמוע חוץ מ"קווין"?.

michalQ

New member
האמ

the beatles guns and roses alanis morissette. the doors מוזיקת רוק בסגנון.

queen man

New member
הרבה

פינק פלויד, רולינג סטונס,דריימ טיאטר,ביטלס,רדיוהד,אסידיסי,טי רקס,הדלתות,כמובן לד זפלין הגדולים,דיפ פרפל וזהו

WhiteQueen

New member
אממממ...../images/Emo168.gif

ביטלס לד זפלין פינק פלויד הדורס טי רקס רוק בעיקר וכלמני ג'אזים למיניהם

ketas

New member
תאמת שאצלי זה קצת לא קשור

אבל חוץ מקווין אני שומעת בעיקר גרין דיי מוניקה סקס מוקי גאנז אנד רוזס לד זפלין נירוונה אואזיס

הוו שאלות כיפיות

ביטלס ,אואזיס,פינק פלויד,קצת לד זפלין,ואן מוריסון,סוזן וגה,מישל בראנץ',נירוונה...

enigma69

New member
אני אוהב..

בעיקר את שרה ברייטמן.חוץ מזה:ג´וש גרובאן,אניגמה,גרגוריאן,אממ..הקרמבריז מצויינים,א-אה,משינה,וזהו פחות או יותר.

Chakotay

New member
הכמות גדולה מדי o_O

אבל אכתוב את האהובים ביותר : רולינג סטונס לד זפלין אריק קלפטון -סולו דרק והדומינוז קרים הדורס שלום חנוך האחים אולמן ג'נסיס(בעיקר תקופת פיל קולינס) אמרסון לייק ופאלמר סטרובס רוד סטיוארט דיויד בואי קינקס ג'ימי הנדריקס פרי באד קומפני פינק פלויד ביטלס קינג קרימזון

rainbow 1974

New member
להקות שונות לגמרי מהסגנון של קווין:

סאונדגרדן אודיוסלייב אליס אין צ'יינס סטון טמפל פיילוטס ג'רי קנטרל אירוסמית' וולווט ריבולבר דה דורס רולינג סטונז ג'ניס ג'ופלין גרין דיי ראש אינקסס טמפל אוף דה דוג פרל ג'ם רמשטיין ספייסהוג אליאן אנט פארם קינגס אוף ליאון אינטרפול קווינס אוף דה סטון אייג' פיול סטריופוניקס גארבאג' פי ג'יי הארווי סילברצ'ייר דה ווייט סטרייפס לייב מיק ג'אגר גאנז אנד רוזס

אינקסס../images/Emo6.gif

מיג אייסה

Ocean Spirit

New member
תמיד כיף לעשות רשימות כאלה...

Pink Floyd David Bowie Leonard Cohen John Cale Lou Reed The Velvet Underground Simon & Garfunkel Nick Cave & The Bad Seeds Nightwish Within Temptation Sonata Arctica Blind Guardian Dream Theater Anatema Opeth U2 The Pixies The Smiths & Morrissey Alanis Morissette Meredith Brooks Aerosmith Meat Loaf Toyah Wilcox Bauhaus Elton John Billy Joel Guapo Placebo Marillion Genesis המוקדמים Deep Purple Uriah Heep Janis Joplin The Scorpions משינה החברים של נטאשה סטלה מאריס תיסלם יזהר אשדות מיקה קרני אהוד בנאי כוורת וכל שאר האמנים שאני תמיד שוכחת ברשימות מהסוג הזה

למעלה