שאלה לכולם . . .בנוגע לשמנו הפרטי

שאלה לכולם . . .בנוגע לשמנו הפרטי

יצא לכם להדיג שם אחר במידה ונתקעתם ?????? אצלי למשל היו הרבה וריציות לבתיה כמו בת-חן , בת , ליבת ועוד כיד הדימיון . לא פעם זה בלבל כמה אנשים. או למשל בשאלות על מקום עבודה . . . או מגורים איך אתם מתמודדים עם הענין

shuky63

New member
נתקלתי לא פעם בשאלה:שכחת איך קוראים

לך",כי אני לא מחליף שם אלא הולך ראש ראש בראש עם השם עד הסוף. בעבר הייתי ממלמל משהו בתגובה אבל בשנים האחרונות אני עונה:לא אני רק מגמגם וקשה לי לפעמים להגיד אותו ושותל את הצד השני במבוכה ואז הוא ממלמל:לא נורא וממשיך הלאה.

שם , כתובת וכל השאר...

לגבי שמי - מעולם לא החלפתי אותו בשם אחר במידה ונתקעתי , בד"כ כששואלים אותי לשמי קשה לי להגיד ואני מעדיפה להתחיל בשם המשפחה , אבל אם שואלים אותי בצורה לא פורמלית אז כן , קשה לי להגיד רק את שמי ולפעמים מאוד קשה
. למרות הקושי אני לא מסוגלת לתת לעצמי שם אחר , לא נראה לי לעשות את זה ואני מעדיפה להתקע באמירת שמי ולא לתת שם שהוא לא שלי , משמע - לא אני. לפעמים אני מתחילה במילה "אהההה" ואז אומרת את השם...נשמע דבילי? בהחלט , אבל זה עדיף לדעתי על להאלם דום לכמה שניות. בנוגע לשאלות אחרות מהסוג שהתשובה עליהן ברורה יותר קל לי , למשל עם מקום מגורים לא היתה לי בעיה עד כה אבל על מקום עבודה יש לי בעיה כי גם יש לי בעיה רגשית עם הנושא , אני בפירוש ריגשי בכל מה שנוגע למקום עבודה (שלא ממש יש לי בד"כ) ולכן נתקעת. גם כששואלים אותי מה למדתי קשה לי...אני חושבת שרמת ההתקעות קשורה בראש ובראשונה לאות איתה מתחילה התשובה וגם לרגש שהשאלה מעוררת בי. למשל בלימודים שלי אני מאוד גאה ושמתי לב שכשאני רוצה קצת להתרברב אני גם נתקעת....כלומר כל מה שמעורר בי רגש חזק אם חיובי ואם שלילי תוקע אותי... בעצם...מה לא תוקע אותי

DanielT17

New member
לא יצא לי להחליף אותו

אבל יצא שאנשים הבינו את השם הלא נכון.... כי כ"כ קשה לי להגיד דניאל

למעלה