שאלה לכולם בקשר לאינדקס

djyaniv

New member
שאלה לכולם בקשר לאינדקס

השבוע, עשיתי נקיון קטן באינדקס היו כמה אתרים שמהיום שנפתחו, כתבו אולי 2-3 הודעות וזהו לאחר בירור במייל התברר שהם הפסיקו האם נראה לכם זה יהיה פוליטיקלי קורקט שלא להכניס בלוגים חדשים לאינדקס עד שיהיו שם לפחות 5 הודעות שונות, או שיעבור לפחות שבוע או משהו כזה? לדעתי זה נראה רע כשהאינדקס מפנה לבלוג שמה שכתוב בו זה: -התלהבתי מהרעיון, החלטתי לפחות בלוג משלי -אין מה לכתוב מה אתם אומרים? בלוגבאסטר אינדקס הבלוגים והיומנים הישראלים

0רחלי

New member
לדעתי זה מאוד לגיטימי

הרי זה אינדקס של בלוגים... ובלוג שיש בו 2 הודעות ומאז לא התעדכן אינו בלוג, אלא פיקציה.

o_mer

New member
דעתי בנושא

אני מבין את הרעיון של נקיון פעם בכמה זמן אבל לא את הדרישות. זו דעתי. זה הכל. עומר.

איה@

New member
לדעתי ../images/Emo26.gif

אתר שלא פעיל, לא צריך להיות באינדקס, וטוב שאתה עושה "נקיונות" האמת היא שגם אני צריכה לעשות נקיון בעמוד הקישורים של הפורום אשמח לקבל עזרה בענין - ואם אתה/אתם מוצאים בקישורים אתרים לא פעילים תגידו לי. תודה!
איה.

ohad m

New member
לדעתי קריטריונים הולמים יהיו

חודש באוויר, ובחודש הזה לפחות 5 עדכונים. מה שזה אומר הוא שלאתר יהיה גם קצת זמן לתפוס צביון משלו וגם להתאפס על מה הוא רוצה לעשות עם עצמו לפני שהוא מקבל ים מבקרים. גם בעל האתר מרוויח מכיוון שמבקר (כמוני לדוגמא) שנכנס לאתר דרך האינדקס ורואה שהאתר לא מעודכן/לא פעיל לא ימהר לחזור אליו שוב. אוהד

למעלה