שאלה לכולם:יש לכם מדים?

• פותח הנושא Leli
  • פורסם בתאריך

Leli

New member
שאלה לכולם:יש לכם מדים?

ואם כן אז איך הם נראים? לנו יש מכנסיים או חצאית בשחור,חולצה לבנה עם צווארון ומן סינור שחור ארוך

get well

New member
דיי..כל זה../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

מכת מצריים... לנו אין בכלל מדים..
באים איך שרוצים גופיות חולצות בטן מה שבא...

Leli

New member
טוב,אני עברתי טירונות במקדונלדס'

אז אחרי המדים המזעזעים בורוד פוקסיה ובירוק פלורסנט שלא ניתן להשיג במידה שהיא פחות מ42 ואני לא אגיד מילה על הכובעים ועל זה שאסור לשים תכשיטים ולגדל ציפורנייים,בקיצור,אחרי זה הכל נראה שטויות,אפילו החליפות מגן של עובדי אינטל

LeaD18

New member
גם לנו היה...

חולצה מכופתרת עם צוורון שחורה ומכנסיים (רק לבנים) או חצאית שחורים. סינר ופפיון (כן כן פפיון!) בורדו...

שלום, אני חדשה פה

והנה המדים שלנו.. לנו יש חולצה שחורה עם הדפס של שם המסעדה, סינור שחור גם עם השם, ומכנסיים שחורים...

get well

New member
שלום גם לך../images/Emo70.gif

ברוכה הבאה לפורום
,, איפה את עובדת? מסעדה ? פאב? אולם? בת כמה ומאיפה? אה..ו.. את מוזמנת לקרוא את העדכון!!!

shir salsa

New member
אצלנו

באים הכל שחור (זה יכול להיות סטרפלז, חולצת בטן, מכנס 'דפוק-אותי'והכל -כל עוד זה שחור-), נעלים סגורות (אבל אני לא באה עם נעליים סגורות אלא עם סנדלים) וסינר ופאוץ' כמובן...

marysia

New member
כשאני עבדתי במסעדה

היה לנו חולצות לבנות עם סמל מסעדה ועניבות אדומות. ובנים עניבות שחורות. לכולם היו מכנסיים שחורים ונעליים שחורות סגורות. המדים לא היו נוראיים אבלקצת מעצנים כי כאשר היו באים רוסים אז היו מציקים כי זה עניבה כמו אצל פיאונרים ברוסיה חוץ מזה הכל בסדר.

elania

New member
תשובה ל-ללי + שאלה משלי

היי אני חדשה בפורום!! ואני עובדת בחברת כח אדם ומשם שולחים אותנו לעבוד כל יום במקום אחר בין אם זה מלונות שונים בירושליים או באולמות בתל אביב או בירושליים (אני עצמי מקריית גת). בקשר לשאלה ששאלת על המדים אני רוצה להגיד לך שכן יש לנו מדים אבל זה מאוד תלוי איפה אני עובדת באותו היום. אם זהו ארוע קייטרינג בבניני האומה, עזריאלי, לשכת הנשיא, מרכז הקונגרסים או גני התערוכה אז יש לנו חולצה שחורה, מכנסיים שחורים, עניבה עם נצנצים וחצאית אדומה- בורדו מזעזעת עם נצנצים שאותם היינו צריכים לקנות מכספינו (עלותם 220 ש"ח!!!). בחלק מאירועי הקיטרינג עלינו ללבוש חולשה שחורה מכופתרת שקנינו מחברת כח האדם בעשרים ש"ח ומכנסיים שחורים ובאירוע עצמו מביאים לנו לוק-חצאית שחור. בקשר למלונות בירושליים בחלקן אנו לובשים צאיות, בחלק אחר מכנסיים שחורים, בחלק מביאים לנו חולצות לבנות בחלק אנו מביאים בעצמינו ויש כאלה גם שמכריחים אותנו ללבוש וסטים מעניבות מכוערות. בקיצור זה מאוד תלוי במקום העבודה אבל בעיקרון כן יש לנו מדים. ועכשיו לי בעצמי יש שאלה והיא האם חייבים לשלם לי ולשאר העובדים על זמן הנסיעה כלאמר אני שגרה בקריית גת צריכה לנסוע כשעה עד שעה וחצי למקומות העבודה שנמצאים במרכז הארץ אז האם צריכים לשלם לי על השעה-שעה וחצי הללו????

get well

New member
לא רק את מחיר הנסיעה..

אחרת היו לוקחים רק אנשים שגרים באזור ואת היית מפסידה מזה..

אני גאה לומר ( הממ.. גאה ?! טוב נו.

.. חח ) שמצאתי עבודה ואני מלצרית.. מדים.. הממ מכנס שחור נעליים שחורות חולצה שחורה של המסעה ומקבלים סינר ארוך שחור
( בחיים שלי לא לבשתי כ"כ הרבה שחור !!! אני מרגישה כמו בלאקרית !!

למעלה