תשובה ל-ללי + שאלה משלי
היי אני חדשה בפורום!! ואני עובדת בחברת כח אדם ומשם שולחים אותנו לעבוד כל יום במקום אחר בין אם זה מלונות שונים בירושליים או באולמות בתל אביב או בירושליים (אני עצמי מקריית גת). בקשר לשאלה ששאלת על המדים אני רוצה להגיד לך שכן יש לנו מדים אבל זה מאוד תלוי איפה אני עובדת באותו היום. אם זהו ארוע קייטרינג בבניני האומה, עזריאלי, לשכת הנשיא, מרכז הקונגרסים או גני התערוכה אז יש לנו חולצה שחורה, מכנסיים שחורים, עניבה עם נצנצים וחצאית אדומה- בורדו מזעזעת עם נצנצים שאותם היינו צריכים לקנות מכספינו (עלותם 220 ש"ח!!!). בחלק מאירועי הקיטרינג עלינו ללבוש חולשה שחורה מכופתרת שקנינו מחברת כח האדם בעשרים ש"ח ומכנסיים שחורים ובאירוע עצמו מביאים לנו לוק-חצאית שחור. בקשר למלונות בירושליים בחלקן אנו לובשים צאיות, בחלק אחר מכנסיים שחורים, בחלק מביאים לנו חולצות לבנות בחלק אנו מביאים בעצמינו ויש כאלה גם שמכריחים אותנו ללבוש וסטים מעניבות מכוערות. בקיצור זה מאוד תלוי במקום העבודה אבל בעיקרון כן יש לנו מדים. ועכשיו לי בעצמי יש שאלה והיא האם חייבים לשלם לי ולשאר העובדים על זמן הנסיעה כלאמר אני שגרה בקריית גת צריכה לנסוע כשעה עד שעה וחצי למקומות העבודה שנמצאים במרכז הארץ אז האם צריכים לשלם לי על השעה-שעה וחצי הללו????