שאלה לכולם!

Zan-Zan

New member
שאלה לכולם! ../images/Emo124.gif

אז ככה, יש לי שאלה. השאלה שלי הולכת ככה... אני בן 16, ו99% מהפורום כבר עברו את הגיל. בקשר לזה שאני הומו (אחח אני לא אוהב את המילה הזו) אני אישית השלמתי עם זה ככה לפני שנה אולי שנה וחצי. ועד אז תמיד קיוותי שאני לא, כי תמיד רציתי חיים נורלמים ישירות מהסרטים, אישה שני ילדים כלב ובבית פרטי. אבל בגיל 15 הבנתי שאני צריך לנפץ את הבועה הזו כי היא תישאר רק בגדר חלום. ואת האמת אני עדיין רוצה, כי תמיד שאני מסתכל העתיד שלי, אני חושב על זה, לאחים שלי יהיה משפחה לכל אחד אישה וילדים, ורק אני... אני ישאר הרווק הניצחי. כי את האמת כמה שאני הומו וזה, אני ממש לא חושב שאני יכול להיתחתן עם גבר, או לאמץ ילד, ואני לא מבין למה זה גם מוזר לי ללכת יד ביד עם גבר, והכל זה בכלל החברה, אני נורא פוחד מביקורת. בקיצור לשאלה, איך אתם רואים את העתיד שלכם? אתם באמת מתכוננים להיתחתן או לקפוץ מסטוץ לסטוץ? אז תרשמו, ואולי אני יגנוב לכם איזה רעיון טוב. אני רק רוצה לספר על רעיון של מישהו שאני מכיר, הוא לא מתכוון לצאת בחיים, אז הרעיון שלו זה למצוא לסבית וגם רוצה להישאר בארון, והיתחתן איתה, בשביל הסוואה לשניהם, ולנהל חיים כפולים, מישהו מסכים עם זה? טוב אני כבר לא כל כל הבנתי מה שרשמתי, מי שהבין יענה, מי שלא לעבור להודעה הבאה! שלכם אליק נ.ב- מרמלדי אני מיצטער לא היה לי כל כך מושג לאיפה לשרשר את זה! תחליט אתה או שפשוט תתן לזה יום יומיים להישאר פה!

xanadu25

New member
כדי לחסוך תגובה מאוד ארוכה

הדבר היחידי שאני יכול להגיד זה ילד, אין מה לעשות, נכון שזה לא נעים לשמוע את זה, אבל כשתוסיף עוד כמה שנים, לא הרבה, שתיים או שלוש או אולי ארבע, אתה תבין לבד את התשובה. בלי שום קשר אליך, אחד הדברים המצערים ביותר שיש אנשים כפליים מהגיל שלך, שעדיין חושבים ככה.לך מותר, אז תיהנה מזה

לירוי25

New member
לדעתי..

צ´מע, כפי שאמר ידידי הותיק והמשכיל (קסנדו) אתה עדיין ילד כך שמוקדם להחליט לגבי איך העתיד שלך יהיה. אני בן 25 ועדיין לא יודע מה יהיה. ברור לי שאני רוצה לסיים את חיי עם בן זוגי הנפלא, דירה משלנו, ילד וחתול, וברור לי שזה מה שיקרה בסוף. חיים כפולים, סטוצים כל היום או חתונה גברית הם הכל עניין של שיקול דעת ונקודת מבט על החיים האישיים. לי מרגע שיצאתי מהארון (שנה אחריך) היה ברור שזוגיות היא מילת המפתח אצלי, לעומת זאת היה לי חבר טוב ששם לו למטרת על להעביר את כל תל אביב על התחת שלו...לגיטימי! העצה שלי - קח את הזמן, תהנה מהרגע ותשובות לשאלות הגדולות תקבל ברגע שיגיע הזמן לכך.

Zan-Zan

New member
לירוי...

וואו שם יפה, ומעניין... אז ככה, אתה רוצה להגיד לי שיצאת מהארון כבר בגיל 17? וואו כל הכבוד אני לא חושב על זה בכלל, אני דווקא חושב שהחיים שלי ישתנו מקצה לקצה, גם במובן טוב וגם במובן רע... טוב אני ישמח, אפילו ישמח מאוד אם תספר לי את הסיפור, כאילו מה גרם לך לצאת, מה חיזק אותך, מה עבר עלייך, ומה היו תגובות של אנשים... אם בא לך תענה לי או פה בפורום או פשוט באיי מייל תודה שלך אליק

לירוי25

New member
זאן-זאן..../images/Emo65.gif

כן, יצאתי מהארון בגיל 17. הסיפור היה די מוזר, כי הכל התחיל בביקור של אבא שלי בקניה עם ידידה שלי, מסתם שיחה דבילית הנושא התפתח, הרגשתי שאני עולה על משהו, שפתאום שאלה כמו - "מה היה קורה לו הייתי הומו?" מקבלת תפנית חיובית בבפנוכו שלי. בכדי להפוך סיפור ארוך ומורכב לקצר כשחזרתי לארץ, נסעתי לטיול בצפון עם חברים, לאט לאט ספרתי לכולם. התגובות כמובן היו נלהבות ומפרגנות אבל כשהבאתי את החבר הראשון שלי חברי הנפלאים והתומכים פשוט הפנו את גבם וסרבו להתקרב לאיזור. נורא קל לפרגן למישהו שקרוב אליך עד שהוא מבקש ממך להתמודד עם הדברים. הפעם הראשונה שלי במקום של גייז (ה"הישי" ז"ל) היה בגיל 19.5 והפעם הראשונה ששכבתי עם בחור היתה בגיל 21. העיצה שלי אליך אליק, היא כפי שאמרתי מקודם, קח דברים לאט! אל תרוץ לשום מקום! לך עם הרגשות שלך ואל תתחייב לכלום עד שלא תרגיש שלם במליון אחוז ולא מתוך התלהבות רגעית! לספר לסביבה מפרגנת ככל שתיהיה זה פרוייקט בפני עצמו עם השלכות רבות. ההורים שלי למשל הם הורים לבן אחד ויחיד ועדיין מתקשים לעכל את הענין. עם החברים הסטרייטים מהתיכון נתקתי קשר חוץ משנים. היום בגילי "המופלג" אני לא מצטער על כלום, לא על הדרך שבה יצאתי, האנשים שהייתי איתם ואילו שספרתי להם. היום אני שלם עם עצמי, יש לי חברים נהדרים ובן זוג נפלא, מפרגן, מצחיק בטירוף והכי חשוב שאוהב אותי כמו שאף אחד לא אהב לפני כן. אתה עדיין ילד אליק, תהנה מהחיים כמו שהם! בא לך לצאת עם בחור? לך על זה! ראית בחורה שמוצאת חן בעיניך? לך גם על זה! תטעם, תנסה, תבדוק ובעיקר תסמוך על עצמך כי רק אתה יודע באמת מה טוב לך!! וואו, הבאתי אותה בנאום... תשמור על עצמך ונדבר! נ.ב. הכינוי הוא על שם לירוי מ"תהילה". כל אחד והכוכב שלו.

Zan-Zan

New member
באמת הבאת נאום!../images/Emo104.gif

אז ככה, אין לך מושג כמה אתה צודק! אני רק ילד אני צריך להנות מהחיים שלי! ואני רוצה להנות מהחיים שלי, אבל אולי יש לי יותר מידיי תסביכים עצמיים שרק אולי איזה פסיכולוג יוכל להבין אותם! יש אנשים (חבר הכי טוב שלי) שלא כל כך מבינים אותי, לא שאני מאשים אותם, פשוט אולי אני לא יודע להיתבטא במילים, טוענים שאני לא יודע להיות חבר טוב, ואני באמת רוצה להיות, אני מנסה כמה שיותר. זה רק תסביך אחד, אני יודע שהוא לא כל כך קשור אבל זה רמז למישהו מהפורום... אז כמו שאמרת, ואני מצטט: תהנה מהחיים כמו שהם! בא לך לצאת עם בחור? לך על זה! ראית בחורה שמוצאת חן בעיניך? לך גם על זה! תטעם, תנסה, תבדוק ובעיקר תסמוך על עצמך כי רק אתה יודע באמת מה טוב לך!! " אז זה בדיוק מה שאני הולך לעשות, לנצל כל היזדמנות שיש לי, לשבור כמה חוקים ולצאת מהמסגרת, כי נימאס לי!!! ושוב אני ניכנס לתסביכים שלי... אז תודה רבה לך לירוי (ושוב... שם מדהים!!!) תודה על העזרה! ועכשיו משהו שלא כל כך קשור, פשוט אני כותב את זה פה כי אני לא רוצה להכעיס את מרמלדי, אז לא פתחתי הודעה חדשה
. יש מישהו בפורום שמאוד חשוב לי! והוא יודע שזה הוא (דיברנו היום בטלפון...) אני רוצה שתבין שאתה מאוד מאוד חשוב לי, ואתה צודק, אבל תאמין לי שאני יכול להיות חבר טוב, חבר של אחד מהחברה, אבל אולי אני עדיין לא מוכן להיות החבר שלך, אולי בסך הכל אי צריך זמן, או מישהו לדבר על המצב, בגלל זה אני פה בפורום לחפש תשובות, אז תבין, שאני מת עלייך, ואני לא מנסה לפגוע בכך, ושיום חמישי אתה מוזמן אליי, אבל תצטרך לעוף עד 5 וחצי כי אני עובד, ושוב אני מת עלייך! Love You All
אליק

אוווו אהבה צעירה בפורום

איזה מושמוש...
אני רוצה לשמוע את כל הפרטים! מר מומין שחי על חיי האהבה של אנשים אחרים בגלל העדר חיי אהבה משלו.

יובל16

New member
העתיד...

גם אני עדין לא מבין איך זה ללכת יד ביד עם מישהו. אני לא מבין איך זה להתנשק עם מישהו. ואני לא חושב שזה בגלל שאני צעיר. זה בגלל שלא ניסיתי. כמו שאומרים "התעד הראשון הוא הקשה ביותר" וזה נכון כי ההתחלה תמיד קשה. תמיד! אבל מה... אם הזמן זה יעבור לי, אני יודע את זה. איך? כי אני פשוט יודע... זה מסוג הדברים האלה. אבל מה, אני כן מתכוון להתחתן. אני לא יודע אם אני אאמץ או שאני או בן זוגי נתרום זרע. אני לא יודע אם אני רוצה ילד, אבל יש עוד הרבה זמן! אבל למה לא להתחתן? כאילו, עד גיל 30, 35 כבר בקושי יש סטוצ´ים, אבל אז הופכים לזקנים... טוב, מבוגרים... ואין איך להימנע מזה. אז למה לא לחיות את כל החיים עם מישהו שאוהבים. ויש כזה דבר אהבה בין גבר לגבר. ואני מאמין בה. ואני מחפש אותה. ואני גם לא חושב שאני צריך להיסגר. בגלל שאני הומו אני לא חושב שאני אסגר בפני הרבה דברים. אני הולך לנסות הכל ולעשות הכל (מה שאני לפחות אספיק...) אני רוצה להנות... ולא נהנים אם מסתגרים. ולדעתי, בדרך להנאה ולאהבה חווים את כל הרגשות. כעס, עצב, שימחה ואושר. הכל... אז למה להיסגר?! ועוד הערה- יש לי הרבה שגיאות כי אני כותב מהר... ואין לי כוח לעבור על הכל אז זה פשוט נשאר. כחו בחשבון שאם המילה לא מוכרת רוב הסיכויים שהאותיות התבלבלו לי...

דעתי האישית

כל החיים לימדו אותנו משו אחד - גבר + אישה. ככה זה. ככה גידלו אותנו, ככה אנחנו האמנו, וזהו. אבל מה הבעיה בתאוריה הזו? היא לא נכונה. כלומר, לא שהיא לא נכונה, אבל היא רחוקה מלהיות אבסולוטית. גבר יכול לאהוב גבר, יכול להיות עם גבר. וסך הכל, צריכים ללכת צעד צעד, כי זה לא מסע קצר ובהחלט לא קל. כמו ג´אסטין אין הרבה (מחליטים להזדיין, קופצים למיטה והופ! - בעיות עם מיניות? מה זה?). השלמה עצמית לוקחת אהבה וזמן. תהיה מי שאתה, איך שאתה ומה שאתה. לא פחות ובהחלט לא יותר. אני אישית רואה את עצמי במערכת יחסים ארוכת טווח כשאגדל... ילדים? לא יודע... די מתעב אותם. אבל אני בן 16. יש לי עוד זמן. לכולנו יש עוד זמן, אין טעם למהר. מר מומין

למעלה