שאלה לכולם..

שאלה לכולם.. ../images/Emo140.gif

מישהו שמע במקרה על הופעת התרמה קרובה של שלומי שבת וגליקריה? אם כן, אשמח אם תציינו איפה תיערך, מחיר וכל מה שיסייע. המון תודה והמשך שבוע מקסים לכולנו..

orianush

New member
לא שמעתי..

כל מה שאנחנו יודעים אנחנו מפרסמים פה.. אם שמעת משהו את מוזמנת לידע אותנו
שבוע טוב.

nina41

New member
גם אני לא שמעתי על הופעה עתידית בהיתנדבות שלו

אבל כמו שאוריאן אמרה אם נשמע נידע כאן בשמחה רבה ערב טוב לך ולכולם. מאיה -nina41

nina41

New member
חח מה שברור לי זה שלא הבנת מה שכתבתי.....

מישהי שאלה האם שמענו על הופעה עתידית של שלומי בהיתנדבות אז ענינו לה שלא, ושאם נשמע על הופעה מסוג זה נודיע כאן ולכן הגבתי כך , זה שאתה כבר עשית ממני אחת שמעוניינת לתרום או משהו בסיגנון אז חבל מאוד , חוץ מזה כתבתה להנות מהפועה של שלומי שבת , אז ברור שאם אתה הולך להופעות שלו אתה בדרך כלל בא בכדיי להנות מההופעה, ולא משנה בין אם היא בהיתנדבות או לא. ערב טוב לך ולכולם. nina41

orianush

New member
מאיה הוא לא הגיב לך...

הוא הגיב למי ששאלה את השאלה.. תסתכלי על זה
ותביני איך זה עובד ומי מתכוון למי..

nina41

New member
../images/Emo163.gif סליחה חשבתי שאליי כי הוא כתב ממש אחריי

אז זה היטעה אותי , בכל אופן sorry על האי ההבנה שנוצרה. אוריאן יש לסדר את השירשורים כאן כדיי שמיקרים כאלו לא ישנו בעתיד. לילה טוב לך ולכולם מאיה - nina41

orianush

New member
השרשורים מסודרים...

תסתכלי על מה ששמתי לך ותביני איך זה עובד כי שמתי לב שאת לא ממש יודעת מי מגיב למי וגם את לפעמים לא מגיבה לאן שצריך

nina41

New member
קורה שטועים אף אחד לא נולד עם פורום :

ואת זה את בוודאי יודעת?!! לפעמים לא שמים לב. ולי היה נראה שהוא כתב לי , וטעיתי לא קרה כלום והכל בסדר חג שמח לך ולכולם מאיה - nina41

orianush

New member
מישהו אמר שנולדים עם זה?

בשביל זה שמתי לך משהו שיעזור לך ללמוד

nina41

New member
נשמה קורה שטועים , ממש הייתי בטוחה שזה מכוון

אליי אז עניתי בהתאם. תודה ששמת לי קישור שיעזור לי , אני לא אמרתי גם את מה שאמרתי בנימה של כעס אלא שתביני שלא כולם יודעים על פורומים כמוך , כמו שאת הרבה שנים בזה לכן עניתי לך כך. נשיקות ממאיה -nina41

הכל בסדר לא הרגנו אף אחד...

פשוט לא כל כך הבנתי מה היתה מטרת השאלה , אז ניסיתי להבין , לא נורא . האם היה שיתוף פעולה עם גליקריה בעבר ?

orianush

New member
כן היה שיתוף..

יש להם גם שיר ביחד באלבום חברים 2 של שלומי

למעלה