שאלה לכולם

שאלה לכולם ../images/Emo140.gif

יכול להיות ששאלו את זה כבר (אני לא ראיתי), אבל אחראי שדניאל שר את "ניצוצות" מעולה, ונתן לו, לפחות לדעתי, פן אחר לגמרי, איזה שיר הייתם רוצים לשמוע אותו שר ??? אני, מסיבות מ-א-ו-ד ברורות, הייתי רוצה מאוד לשמוע אותו שר את "אלה" של שלום חנוך/דפנה ארמוני- כבר התרגלתי שכל פעם בערך ששומעים את השם שלי, או מכל מיני סיבות אחרות, שרים את השיר הזה. אחרי ההופעה בצוללת דיברנו על השיר הזה, והוא אמר שהוא מעולה, אז אני מפנטזת שאולי פעם אני אזכה לשמוע אותו, יחד עם הפסנתר, נותן את הביצוע שלדעתי יכול להיות מאוד מאוד מאוד מרגש לשיר הזה. ואיזה שיר אתם רוצים? שבוע מצוין לכולם אלה

LOLI152

New member
מסכימה איתך!

ברור שהייתי רוצה לשמוע אותו שר את "אלה" :) וגם את השיר one day של אנסטסיה.. אלה :)

אריאל 18

New member
THE LONG AND WINDING ROAD של הביטלס

עם פסנתר וכינורות בלבד, לשמוע ולבכות פשוט, אני בעצמי מתוך שמונה שעות שאני מנגן, יכול לנגן שש שעות רצוף את השיר הזה ועוד שעתיים את הקטע "את בוכה" מתוך השירג€ GLOW"ג€ שאביב תרגם לעברית.

אריאל 18

New member
THE LONG AND WINDING ROAD של הביטלס

עם פסנתר וכינורות בלבד, לשמוע ולבכות פשוט, אני בעצמי מתוך שמונה שעות שאני מנגן, יכול לנגן שש שעות רצוף את השיר הזה ועוד שעתיים את הקטע "את בוכה" מתוך השירג€ GLOW"ג€ שאביב תרגם לעברית.

למעלה