שאלה לכולם

שאלה לכולם ../images/Emo192.gif../images/Emo221.gif../images/Emo9.gif

היה לכם כבר פעם איזה מפגש על יעל? זאת אומרת מפגש שאירגנתם במיוחד עם יעל.... אם לא, אתם לא רוצים לארגן אחד כזה?...לדבר עם האנשים שקשורים אלייה ולארגן משהו...

אוי רותם, לא מאמי עדיין זה לא קרה..

עם דגש על העדיין, אני ממש מקווה שביום מן הימים זה סוף סוף יקרה. חלום. כל כך רוצה לפגוש אותה. ולדבר איתה.

../images/Emo192.gif../images/Emo221.gif../images/Emo9.gif אז למה אתם לא

מנסים להזיז עניינים??? את יודעת, אני בפורום של מאיה בוסקילה, אני אוהבת אותה, וביומולדת שלה אירגנו איתה מפגש. דיברנו עם אייל המפיק שלה, ונסענו לסוכנות של רוברט והיינו איתה שעה...דיברנו, צחקנו, נתנו לה מתנות...היה ממש כייף.. ופגשנו אותה עוד המון המון פעמים.... אם אתם כל כך רוצים אז למה אתם לא מנסים?...לי לא אכפת לדבר עם מי שצריך רק תנו לי טלפונים...אני רוצה שתפגשו אותה, כאילו יש פה כאלה שממש מעריצים אותה, וזה יהיה ממש נחמד לארגן מפגש.

נשמה מי זה אתם?

את יודעת כמה אני חני ורועי השקענו ליום הולדת שלה וכן שלחנו לה מתנה ואין לנו מספיק קשרים כדי באמת לארגן איתה מפגש לא הייתה לנו שום אפשרות תאמיני לנו שניסינו ואם הייתה אפשרות היינו נפגשים איתה. את לא מבינה בכלל כמה יעל היא בן אדם עסוק. וזה נשמע כמו חלום ואני שמחה בשבילך שככה היית עם מאיה שאת אוהבת אותה והלוואי הלוואי שזה היה קורה לי עם יעלי. ועכשיו אני לא רוצה לפתוח פה אבל מי יודע אולי אני וחני איכשהו נזכה לפגישה איתה ואם לא אז אני מאמינה שבסוף זה יקרה וזה לא עניין של כמה אני רוצה, אל תחשבי שאם אני כל כך רוצה למה אני לא עושה כלום כי תאמיני לי כפרה רצון לא חסר לי את לא מבינה בכלל כמה אני אוהבת אותה ואני מאמינה שמה שצריך לקרות יקרה ואם מה שאני בתקווה שיקרה בקרוב (בע"ה) לא יקרה בסוף אז אני יעשה את כל המאמצים שלי כדי לפגוש אותה. ואת ממש ילדה מתוקה שאיכפת לך שאלה שממש מעריצים אותה יפגשו אותה הלוואי וידעתי אל מי לפנות. אני ישמח שיהיה מפגש איתה.

../images/Emo192.gif../images/Emo221.gif../images/Emo9.gif תודה מאמי, תראי

אני לא מחשיבה את עצמי מעריצה שלה, אני אוהבת אותה בתור שחקנית, בתור אדם.. יש פה המון שממש ממש אוהבים אותה, ומעריצים אותה ברמות- כמוך לדוגמה.. ואני בטוחה בטוחה שאפשר לסדר משהו, הרי יש לה אמרגן, יש לה מפיקים, אני בטוחה שאם נתקשר, נדבר, נבקש, ננדנד, בטוח נצליח לסדר משהו.. זה הפורום הרשמי שלה, ואני בטוחה שחשוב לה לשמור על המעריצים שלה ולהיפגש איתם במסגרת של 'מפגש פורום'. ואם אתם כל כך רוצים זה יכול לקרות...תאמיני לי מנסיון אישי. כשיש רצון כל כך חזק כלום לא יעמוד בפניו.פשוט צריך לדבר עם האנשים הנכונים. אני מאחלת לך שבע"ה הלוואי שתצליחי לפגוש אותה במה שאת מתכננת בקרוב. באמת מכל הלב, ואם אתם באמת רוצים, אז אפשר לנסות ולהזיז את זה.

כפרה עלייך רותם

אז קודם כל תודה רבה לך על מה שאת מאחלת לי, אף פעם לא דיברתי איתך את ממש מתוקה
ותראי, בואי נגיד שפורום רשמי זה ממש לא בלי להעליב או משהו ואני כבר הבנתי שאם אני רוצה שמשהו יקרה אני יכולה לסמוך רק על עצמי ובהקשר של יעלי גם על חני (כפרה עלייך) ככה זה ומה לעשות שככה זה יותר קשה וכן אני גם מאמינה שאין דבר העומד בפני הרצון אז בינתיים אני מחכה להתפתחויות במה שאני מקווה לו ואם לא אז אני יתחיל להזיז דברים מקווה שזה יקרה. תודה רותם .

מורלוש

New member
תקשיבוו=>>>

יש לי טלפונים של הסוכנות שלהה ואולי הם יוכלוו לתת לנו את הטלפוןן של הסוכן שלה ונארגן משו..אזז אני אתקשר מחר בצהריים אבדוק אם הם יכולים לתת לנו את הטלפון של הסוכן שלה ואז אנחנו נארגן איתו משו..מקווה שזה יצליחח!!

Deacon Frost

New member
אני לא נגד ולא בעד,

אבל הסיכוי שמפגש כזה ייצא לפועל הוא אפסי. הרי הפורום הזה הוא לא פורום רשמי, ליעל אין קשר אליו וזה גם מה שיגיד בועז בן-ציון אם הבקשה הזאת תעלה בפניו. אם ייצא מפגש כזה לפועל אני אשמח, אבל אני נכון לעכשיו אני פסימי.

../images/Emo192.gif../images/Emo221.gif../images/Emo9.gif אם כל אחד יבוא

בגישה כזאת פסימית אז הסיכויים באמת יהיו אפסיים.. לא אמרתי שזה יילך חלק, אבל לפחות לנסות, בשבילכם... אבל שוב, איך שאתם רוצים, אני הצעתי כי אני יודעת מה זה הרצון הזה שיש לפגוש את האדם שאתה כל כך אוהב.

כנסו...

תראו אני בעד הרעיון הבעיה שזה בלתי אפשרי כמעט מכמה סיבות. כמו שכבר הגר אמרה אני והיא ניסינו לעשות הכל כדי לפגוש אותה ולהביא לה את המתנה שהכנו וזה לא יצא לפועל. ואני לא חושבת שאפשר לארגן כאן מפגש עם כל האופטימיות מהסיבה הפשוטה שהיא לא קשורה לפורום הזה הוא לא פורום רשמי עם כל הכבוד היא לא נכנסת לכאן ולא מעורבת בו כמו כל פורום נורמלי שמכבד את עצמו וככה גם יענה הסוכן אני מתארת לי. אולי היא כן תסכים להיפגש איתנו באחד הימים אבל שיהיה לזה סיבה כל שהיא כמו היום הולדת שהייתה אבל לא סתם ככה היא לא חברה שלנו והיא עסוקה וגם בפורומים הגדולים מפגשי פורום הם עניין בעייתי בפני עצמו אז תתארו לכם את המצב פה. מעבר לזה שאין כאן מנהל שמתם לב לזה לבד כבר אין לי יותר תגובות בעניין או נושא לדיון זה עבר ולא רלוונטי. לגבי פורום רשמי יש אפשרות אישית שלי והגר יודעת אותו אם מישהו רוצה פרטים דיברו איתי =)

Deacon Frost

New member
עדיין שווה לנסות לדבר עם

בועז בן ציון. גם הפורום של מאיה בוסקילה הוא לא רשמי, ורותם סיפרה שהתקיים עימה מפגש של הפורום. אני גם חושב שהסיכויים לכך קלושים, אבל עדיין אני מקווה שהמפגש הזה אכן יתקיים יותר עבור אלה שלא פגשו אותה אף פעם.

למעלה