שאלה לכולם!

escaping

New member
שאלה לכולם!../images/Emo35.gif

כמה זמן אתם מעריצים של רובי? כמה cds שלו יש לכם? כמה dvds שלו יש לכם?או קלטות... יותר מידי?

Drorrrrrr

New member
מממממ אני אני אני ../images/Emo60.gif

אוהב אותו מבעצם שיצא מילניום..... אהבתי את אנג'לס אבל לא ידעתי ממש מי זה. יש לי שלושה אלבומים שלו: I've Been Expecting You (המדהים) Sing When You're Winning (המדהים) Escapology (המדהים)
יש לי את ההופעה שלו במנצ'סטר בוידאו וזהו

../images/Emo15.gifמהתקופה אחרי טייק דאת...

אולי יישמע משונה כי את טייק דאת לא סבלתי...
הוא שר פשוט מושלם !!!
השיר ANGELS הכי טוב שלו !!!
|אייקון של קרין יודעת לנגן את השיר בפסנתר|

escaping

New member
שאני יענה גם? או שזה יקח יותר מידי?

בכל אופן... אני מעריצה שלו שלוש שנים(לא הרבה, הא?:) אבל התחשב בעובדה שעכשיו אני בת 15 זה די בסדר, לא? טוב, אז יש לי את- life thru a lens i've been expecting you the ego has landed sing when youre winning swing when youre winning escapology ויש לי רק דיוידיים:) angels where ego's dare live from the albert hall nobody someday escaping routes feel-single וזהו!:)

escaping

New member
איך יכולתי?

וואו.. כמעט שכחתי את הסינגל של רוק די.ג'יי.

Drorrrrrr

New member
קרין אני סומך עלייך שאת ../images/Emo60.gif

תתקני אותה אחרי כל שיעורי הלשון!

מרילנצח

New member
אני מודה!!! אני מעריצה אותו

מתקופת take that רק משם יש לי מליון שירים לא מוכרים שהוא שר, כל מיני קטעי ראפ.. כסולן.. יש לי את כל האלבומים , טוב לא את כולם בעצם כי אין לי כוונה לקנות את swing when ... ועדיין אין לי את ecspology אבל יהיה טוב.. סינגלים יש לי טונות.. וזיהוו

netaK

New member
אני אני../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif

אני לא ממש מעריצה שלו...כאילו אני פשוט חולה על השירים שלו, ואני חולה על כל הקטע עם האגו....כל כך שווה
יש לי את כל הדיסקים שלו...אבא שלי מקבל דיסקים אז זה לא שקניתי אותם או משהו, אבל אני חולה על כולם
אממ...אבא שלי קיבל איזה סרט דוקומנטרי עליו...משהו מאחורי הקלעים באיזה הופעה שלו...לא בטוחה בזה...משהו עם somebody, someday לא זוכרת בבירור...

escaping

New member
nobody someday?

יש לי את זה...:) יש גם ספר-somebody someday אבל לצערי את זה דווקא אין לי....

netaK

New member
כן כנראה זה...

אהה והיה לי איזה דיוידי שלו....אבל אני לא זוכרת איפה הוא עכשיו

Betty Boop

New member
אני אני!!!

אני לא בדיוק מעריצה.. סתם אוהבת את השירים שלו... והתחלתי להבין את גדולתו כששמעתי את She's The One... יש לי את האלבומים: I've Been Expecting You Sing When You're Winning Swing When You're Winning Escapology וזייהו...

Human Nature

New member
היי.

אני לא ממש מעריץ- אני סתם אוהב את השירים שלו ואת איך שהוא מתנהג. בקשר לדיסקים, ובכן, האוסף שלי ככל שזה קשור אליו כולל רק את "Swing When You're Winning", אבל אני כבר שוקל זמן-מה לקנות את "Sing When Your Winning". ואין לי DVDs שלו מהסיבה הפשוטה שאין לי בכלל מכשיר DVD (חוץ מזה שאספנות מהסוג הזה, אצלי רק קשורה למדונה
)...

הממ.... ../images/Emo22.gif

לי יש את כל הדיסקים שלו איזה כמה סינגלים 2 -3 ככה יש לי את sing when you're winning 3 פעמים חחחחחחח אבל זה לא ממש בכוונה הסיפור ככה.. קניתי את הדיסק בהתחלה כשהוא יצא.. ואז היה מבצע במעריב לנוער או משהו שמקבלים גם כל מיני דברים אז קיבלתי עוד דיסק של sing when you're winning ואז ליומולדת אבא שלי החליט לעשות לי הפתעה וקנה את הדיסק במהדורה המיוחדת שיצאה עם הכריכה אז יוצא שיש לי 3 דיסקים חחח בכל מקרה יש לי גם את הדיוידיים שהוזכרו כבר(מצטערת אני עצלנית ללכת לסלון ולבדוק אני לא זוכרת את כל הזמות בדיוק) יש לי את nobody someday הדיוידי ואת הספר somebody someday שאבא שלי הזמין לי מתנה ספר שוה אם כבר מדברים על זה חח ו... מה עוד.. *חושבת* לא י'דעת יש לי איזה משו מבי בי סי פריים היתה פעם איזה תוכנית דוקומנטרית עליו שהיתה ממש נחמדה וזה בערך.. כמה פוסטרים מקשטים לי את קירות החדר וזהו

למעלה