שאלה לכולם

Music4Life

New member
שאלה לכולם ../images/Emo70.gif

על כל הכבוד לשרהל'ה המתוקה, לאיזה עוד אומנים אתה מקשיבים? איזה עוד סוגי מוסיקה אתם אוהבים?
יומטוב!

מושיק20

New member
../images/Emo42.gif ה-כ-ל../images/Emo70.gif לדוגמא:

זה יכול להתחיל מפופ שמתקשר לכריסטינה אגילרה, פינק ומדונה להמשיך בסגנון הרוק של אוונסנס, גארבג', אלאניס מוריסט, אבריל ולינקין פארק. ולזרום למוזיקה שחורה כמו בלאק הייד פיז, קליס וביונסה ולהסתיים בדאנס בסגנון לסגו
וכמובן מוזיקה ישראלית בשבילי היא: שרית חדד
בלבד

מושיק20

New member
מטאליקה ../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

התכוונתי "ה-כ-ל" באופן כוללני. למטאליקה היו פעם שירי רוק קלאסיים לאחרונה הם סתם עושים מוזיקת רוק כבדה ולא מעניינת לדעתי... אני לא מת עליהם, אבל יש כמה שירים שלהם שאני מחבב

sandy17

New member
בוא נדייק קצת יותר

נכון, היום הם הרבה פחות טובים, עם הדיסק החדש וכל הניו-מאטל הזה, אבל מאז ומתמיד הם היו כבדים, לא באופן קיצוני.. (קיצוני לדעתי זה שכבר אי אפשר לשמוע את המילים.!) רוק קלאסי זה דברים ממש עדינים ושקטים, כמו פינק פלויד וכאלה.. אתה יודע, שנות ה70'. יוצא לך לשמוע פינק פלויד? ואיזה שירים של מטאליקה אתה מחבב?

חן חמי

New member
שרית חדד

שרית חדד שרית חדד... חחחחח סתם כל מיני גולייטה אסאלה ושרית חדד כפרה עליה

כל מיני..

שלומי שבת,רינת בר,נינט טייב,שי גבסו,הפיקיות, סאבלימינל פעם הייתי אוהבת לועזית...אני אוהבת את כריסטינה של פעם, בריטני של פעם, אן סינק,דסטינז צ'ילד,אליה ז"ל וכל מיני פעם הייתי רואה אמ.טי.וי כל היום, עכשיו הכל שם ראפ מגעיל ומשעמם

בתיה16

New member
שרית חדד

לרוב לרוב זאת שרית חדד אבל יש עוד כמה זמרים מזרחיים שלא מפריע לי לשמוע אותם ויש להם אפילו שירים נחמדים!

שריתוש!

אני בעיקר שומעת את שרית-חדד, אבל גם את:קובי פרץ,רינת בר,אסאלה,אייל גולן,ליאור נרקיס,שלומי שבת,חיילי הנקמה, ועוד...ועוד....

love amor

New member
בעיקרון אני שומעת הכל...

חוץ ממה שלא
חח כאילו יש זמרים שאני לא אוהבת אבל אני שומעת את כל הסגנונות..

A v i s h y 1 7

New member
אני אוהב הרבה !

אני אוהב את דפנה דקל, אורנה ומשה דץ, ירדנה ארזי, עפרה חזה, אבל בעיקר שרית'וש חדדו'ש !

A v i s h y 1 7

New member
כן היא זמרת מעולה !

היא לא תמיד שרה לילדים... יש לה שני תקליטים ממש יפים היא יצגה את ישראל באירווויזיון עם השיר "viva sport" מקום 3 ! 1992

השיר החיד שאני מכירה זה..

דפנה ודודידו זוג כזה חמודידו... חח אבל אחלה, זה הטעם שלך...לא כל אחד אוהב מה שהאחרים אוהבים... חחח אני זוכרת בגיל 6 הייתי בלוד בפורים,ובבצפר של חברה שלי שם היה איזה משהו ואני אומנם לא זוכרת, אבל אמא שלי אמרה לי שדפנה דקל היתה שם... חח ואני זוכרת שעמדתי 2 מטר מאיזה אישה עם מיקרופון ששרה...וזאת היתה היא חח

A v i s h y 1 7

New member
חחח...

היא מתוקה מאוד היא חתמה לי על התקליט הראשון שלה וגם אני שרתי עם הדצים את אין אין אין חגיגה בלי בלי בלי בלי עוגהה... זה היה מלפני הרבה זמן ! דץ קוקסינל כזה אבל הוא מצחיק ודצה שווה בטירוףףף

למעלה