זה הדבר היחיד שמצאתי
זה מה שמצאתי http://209.85.135.104/search?q=cache:r-M7Xh5QCa4J:www.ilsites.com/page.asp%3Fusername%3Dsupermarket-of-beliefs%26page_id%3D9733+%D7%94%D7%93%D7%91%D7%A7%D7%95%D7%AA+%D7%90%D7%A0%D7%A8%D7%92%D7%99%D7%95%D7%AA+%D7%A0%D7%A6%D7%9E%D7%93%D7%95%D7%AA&hl=en&ct=clnk&cd=1 נראה לי שמי שהשתמש במושג עשה תרגום לא נכון כלשהו. בכל מקרה אם נלך ברוח המאמר הזה נראה שהכוונה היא אולי לטכניקה של האפשרות להחזיק בשתי דיעות מנוגדות בו זמנית, מבלי לחוש אי נוחות, שזה תהליך שמגיעים אליו על ידי מעבר בין המחשבות. קצת קשה לי למצוא דוגמה, אבל בוא ניקח למשל את הנושא של תיקשור, לי הוא לא כל כך מסתדר לוגית, מצד שני הוא קשור לנושאים שאני עוסק בהם, אז אני מחזיק במידה מסוימת את שתי הדיעות שתיקשור הוא אפשרי ולא אפשרי (זה מצחיק - כי רק לכתוב על זה גורם לי אי נוחות) אז אני יכול להכנס למין מדיטציה ולעבור בראש בין שתי המחשבות, פעם אחת שתקשור הוא אפשרי, ופעם אחת שהוא לא הגיוני מבחינתי, וברגע שאני אעבור על זה שוב ושוב מספיק פעמים, המחשבות ישתלבו במידת מה, ואני אוכל לחשוב על שתיהן בו זמנית מבלי להרגיש אי נוחות, קצת כמו לקחת צבע שמן אדום, וצבע שמן ירוק, ולצבוע עד שהם מתחברים איפשהו, ולתת להם להתערבב עד שהמעבר נראה חלק. עוד נושא שדובר עליו במרומז קצת במאמר הזה, זה הטנטרה, עבודה על טנטרה במובן היותר רוחני שלה והיותר מתקדם, מובילה אותך להרגשת אחדות עם בת/בן הזוג שלך, עם עצמך ועם היקום. בברכה שפי