שאלה לכולם

• פותח הנושא adipo
  • פורסם בתאריך

adipo

New member
שאלה לכולם

חשבתי לי היום על שאלה שאין לי דעה כלפיה כרגע ורציתי לדעת מה דעתכם: אז מה אתם חושבים על גני חיות ופינות חי? מוסרי או מנצל? פוגע או מגן? ?????????????????????????????? עדי רק דגים מתים שוחים עם הזרם

האמת שזה די תלוי...

יש גני חיות, ובעיקר פינות חי ששם יש התעללות בחיות, נותנים לכל מיני זבי חוטם לשחק עם כל מיני חיות חביבות, ומה זבי החוטם הללו עושים? זורקים אותם, מפילים אותם, מושכים להם באוזניים... זה בעיקר בקיבוצים...כל מיני עירונים מתלהבים באים לקיבוצים, מתלהבים מהעיזים, מהכבשים, מהשרקנים...וקורה מה שקורה.. אבל ברצינות, אני בעיקרון בעד שחיות יסתובבו חופשיות בשטח הטיבעי שלהן, הבעייה החלה כשהאדם ביית חיות מסוימות וכשחיות מסויימות נולדות כבר בשבי (
) ואין להן דרך להסתגל לחיים מחוצה לו. מצד שני בגני חיות שומרים על זנים בהכחדה ומטפחים אותם... זה עדיין עצוב לראות חיות כלואות, בגלל זה אני לא הולכת למקומות האלו..
- ביירל´ה, צא החוצה...

amichai58

New member
מאמרים רבים בנושא בעברית

מאמרים רבים בנושא בעברית - בצורה לא מתחסדת - דנים גם בבעיות, למשל ברווחת חיות בשבי. יש גם מאמר מעניין בנושא צמחונות ופינת חי (מה יעשו חיות מסדרת הטורפים, שאינן יכולות להיות צמחוניות ?) האתר: www.pinat-hay.com

vegi force 1980

New member
השאלה היא

מה בנוגע לחיות שהן על סף הכחדה ובגניי חיות מרביעים אותם כדיי לשמור על הגזע... מה איתם?...זה גם לא טוב? אז נכון שהן בכלוב או משהו כזה ואנשים עוברים כל יום (מאוד מציק) אבל בסך הכל מנסים שהם לא יכחדו

למעלה