אני החלטתי אחרי הרבה מחשבות... אם זה צודק מבחינתי לגרום ככה להתעללות בבעליי חיים והגעתי למסקנה שלא חשבתי שיהיה לי קשה בלי בשר אבל זה לא חסר לי ולא היה חסר לי במקרה אני לפניי ניתוח אז עשו לי כל בדיקה אפשרית ואני בריא כמו שור ושוב.... הבשר לא חסר.....רק מגעיל.... והחיוניות?... פעם ביום צנטרום פלוס ופעמיים בשבוע סוכריית מציצה של בי 12 בטעם אוכמניות
אני די נבהלתי כשבדיקות הדם שלי הורו על חוסר בברזל, גררר (זה נורא מבהיל שמעירים אותך בשש בבוקר ולוקחים לך, בעודך נלחם בקורי השינה, 8-9 מבחנות) אני כרגע מתרגלת לרעיון של כדורים בכל אופן, שאלת מוסר וצמחונות - איך אתם החלטתם איפה שמים את הגבול? מה, למשל, לגבי ג´וקים?
מה? באופן כללי? אני החלטתי בחופש בין ג´ לד´, יש אנשים שמאוחר יותר ויש אנשים שמוקדם יותר... מלידה, זו הייתה שאלה פרטנית או לא? לא יודעת... בכל אופן, לא מזמן עשיתי בדיקת דם, וגיליתי שלא חסר לי בי12!!! ווהו! דפקתי את המערכת! חחח... בלי כדורים ובלי כלום, אני בנאדם בריא!
יש לזה זמן מסויים.. כל אחד מתי שהוא חושב על זה, ידיד שלי צמחוני מגיל שלוש ואני רק מלפני חודשיים שלושה וכמובן שזה לא בדיוק בריא, אבל תראי..אפשר לחיות הלי בשר, תתפלאי אבל יש גם אנשים שעושים את זה והם לא מתים אני עצמי התחלתי את כל העניין בתור בדיקה לכוח רצון שלי. בגלל שמאז כיתה ד´ אני כל הזמן נהיית צמחונית ליומיים שלושה וחוזרת לבשר.. זה מחרפן לאללה.. אבל סופסוף הצלחתי! ביי ביי ובהצלחה, ברוריה