שאלה לכולם

GayBuster2002

New member
שאלה לכולם

קודם כל שלום... אני חדש פה (עד עכשיו לא ידעתי שיש פורום ישראלי לגרין דיי....) שנית כל רציתי לשאול שאלה. שמעתי שגרין דיי מוציאים דיסק חדש ושהוא אוסף, אבל אני לא מכיר אף אחד מהשירים שם... איזה מין אוסף זה? יענו, מאיפה כל השירים בו?

blinksum18241

New member
בקשר לדיסק...

זה דיסק של b-sides כל מיני שירים שהם כתבו מזמן ופשוט לא נכנסו לשום דיסק... (יש לזה סיבה) הורדתי חלקם מהאינטרנט... הם לא משהו את האמת! אבל הורדתי רק איזה חמישה... אבל אל תדאג אחרי שהדיסק הזה הם מתחילים לעבוד על דיסק חדש! חומר חדש לגמרי... למרות שאחרי dookie הם התחילו לעשות דיסקים פחות אגרסיביים ויותר מתונים! השיא היה ב warning נראה מה יהיה הלאה!

GayBuster2002

New member
שנייה רגע...

מתי השירים הוקלטו, ולמה הם לא הופיעו בשום דיסק? ותודה על התגובה....

HandsomeDevil

New member
שירה, למה להיות אנטי?

שלום בחור חדש. אמממ... הבי-סיידס הם שירים של הלהקה, שהוקלטו בזמנים שונים ואף פעם לא נכנסו לאף אלבום, מסיבות לא ברורות במיוחד. הוא יגיע לארץ בחודש הבא נדמה לי, בינתיים אני חושב (עוד לא ניסיתי) שאפשר להוריד את האלבום על המחשב.

ilikeualot

New member
מה?!?!?!?!?!?!?!?

אתם שומעים את המוזיקה שהיא הכי פולטיקלי קורקט שאפשר ואתם אפילו לא מסכימים לקבל אחד את השני רק שתדעו שאתם עצובים כי אתם שופטים את הבן לי מה שהוא ולא לפי מי שהוא באמת!!! מי יודע אולי דווקא זהשאתם לא מקבלים עכשיו יהיה הבן-אדם הכי נחמד שבעולם... הפסד שלכם!!! חבל....

HandsomeDevil

New member
סקסי מי, לא הבנתי אותך כ"כ,

מי גיי? למה גיי? *מבולבל, עייף, מסומם*

ּpine appleּ

New member
אהם שירה

ההפך... gay buster?? fuck you! סליחה דפנה, מצטערת מראש אבל זה לא מקובל עלי (אוי אני נשמעת כמו אמא שלי)*

blinksum18241

New member
עזבו את הבחור...

אי אפשר לשנות את הניק ניים הארור הזה... אני בטוח שמלא אנשים נתקעו עם איזה שם שהם שונאים וגם אם הוא שונא הומואים, מה אכפת לך? מה את בכוח מנסה להתבלט בתור המגינה של הקהילה ההומוסקסואלית??? ואיך הגענו לדבר על זה??? תזכירו לי? דיברנו על גרין דיי ועל האוסף החדש שיוצא כן כן!! איזה כיף וווויי

HandsomeDevil

New member
מה אתם רוצים מהמסכן הקטן?

ומרטין לות´ר קינג- תזכירי לי מי זה שירה.

ּpine appleּ

New member
טוב לא חשבתי שאתה רציני

הוא היה מנהיג כושי שלחם למען זכויות השחורים ובלה בלה בלה "i have a dream..."

GayBuster2002

New member
אוקיי אני חושב שהבנתי, רק...

רק שלפי מה שהבנתי b-sides הם שירים שדווקא כן יצאו על דיסקים (סינגלים).. אני מניח שאתם יודעים מה זה סינגלים אז לא צריך להסביר.... תודה לאלה מביניכם שהסכימו לעזור.

HandsomeDevil

New member
לא!

הבי סיידס הולטו אך אף פעם לא הושמעו ברדיו או שווקו בכל צורה כל שהיא.

למעלה