שאלה לכולם

שלומי325

New member
שאלה לכולם

קמתי מהשינה עם החלטה

אני מחפש מישהו שמרוויח וההכנסה שלו החודשית ממט"ח היא לפחות 80% מסך ההכנסה שהוא משתכר
לשם אני מכוון הכנסה נוספת בשלב ראשון ואחר כך כהכנסה עיקרית.

נניח שאני מרוויח 11 אלף נטו בעבודה שלי
אני רוצה לדעת שאפשר להרוויח לפחות 8 אלף בעבודה במט"ח
עם תיק השקעה 20 אלף .
ושיהיה בצורה קבועה יציבה ועם תכנית ואסטרטגיות מוכחות.

וכמובן שיש לו הוכחה על כך במשך שנתיים רצוף.
אם יש מישהוא כזה אני מוכן לשלם יפה כדי ללמוד ממנו.
ומוכן ללמוד ולהשקיע חצי שנה מחיי עבור זה על אף שאני על סף הבנה (יאוש) שהכל פה זה רק מזל ולא מקצוע.
החלטתי שאני הולך על זה עד הסוף אם אני מוצא את הסוחר הזה
ואהיה תלמידו הנאמן עד הקבר.

שלומי325

New member
התעוררתם ? אני מחכה לתשובה

אני מוכן גם לשלם 8000 ש"ח ללמוד שיטה מוכחת כפי שכתבתי
רק שמישהו יענה לי ויראה לי

תשובה בשבילך שלומי

''אל תבטחו בנדיבים, בבן אדם שאין לו תשועה.
תצא רוחו ישוב לאדמתו,ביום ההוא אבדו עשתונותיו''

גם אם אני יגיד לך שאני עושה את מה שאתה דורש לראות לאורך תקופה,
וגם אם אסכים ללמד אותך ואתה אכן תלמד..
מי אמר שתשמור על הכללים שיציב לך מי שיציב לך?
גם אם תמצא את האדם שעושה 80 אחוז מההכנסה החודשית שלו,איך זה קשור אליך?
אתה חושב שהוא יגלה לך ''סוד'' כלשהוא במסחר שאינך יודע?
תאמין לי,בסוף הכל מסתכם באישיות שלך,וכמה אתה חזק לעמוד בפני פיתויי המסחר.
אם אתה יודע לסחור ובהנחה שאתה יודע,קח את הכסף שלך ותשקיע על קואוצ'ר
שיעזור לך לעבוד על המנטליות של המסחר,על החיים עם המסחר.
זו תמיד תיהיה הבעיה,וזה הפיתרון שאתה צריך למצוא.

foxmat

New member
שלומי ואתה התעוררת ?????

שלומי חברים פה ערניים ביותר, אבל נראה לי שאתה יושן על נדנדת הדמיונות של המוח שלך ! ( אל תיקח את זה אישית, אלא רק לתועלת ולימוד).

אני מציע לך לקרוא את מה שכתבת כמה פעמים ואם תצליח לתרגם את דבריך נכון אז זה מה שיצא מהם במילים אחרות ומדוייקות :
1. 8000 להרוויח בחודש מ- 20,000 זה במילים אחרות אומר 40% תשואה על הכסף ! ובחודש אחד !!!

2. אתה רוצה שזה יהיה קבוע בלוק כל הזמן, ואני מחדד אתה רוצה כל הזמן 40% תשואה חודשית על הכסף !!!

3. אתה רוצה שהוא גם יביא לך הוכחה של שנתיים שהוא עושה, ואני שוב יחדד 40% בחודש על הכסף !!!

עכשיו השאלות והבעיות לגבי הבקשות שלך, ומדוע הם לקוחות מעולם הדמיונות הפורה שלך :

1. שלומי האם אתה יודע שבתי השקעות מרוויחים כ-15% תשואה שנתית ? כן כן, לשנה מה שיוצר תשואה חודשית של 1.25% בחודש !!!

2. אם היה סוחר כזה שמצליח ליצור 40% תשואה בעקביות כמו בלוק/ שעון האם אתה חושב שהוא היה מחפש ללמד ילדים כמונו תמורת 8000 ש"ח ????????????

3. אני יסבר לך את האוזן : אם יש מישהו שיכול באופן קבוע ליצור תשואה חודשית ( מוכחת ) של 5% בחודש ( ולא 40% ) ידוע לך מה הערך והשווי של אסטרטגיה כזו ? אז אני יגיד לך שיש לי אנשים שמוכנים לשלם על אסטרטגיה מוכחת של שנתיים עבור תוצאות של 5% בחודש, מה שאומר ומצביע על על תשואה של 60% לשנה, אז יש לי משקיעים שמוכנים יהיו לשלם עבור תוכנית כזאת מיליון $ מזומן ואף יותר מכך !!!

אז אתה שלומי הצנוע מוכן לשלם 8000 ש"ח תמורת הנתונים שהצגת ?

אני מקווה שעכשיו אחרי פירוש דבריך באופן לא דמיוני אלא בראי המציאות אתה תתחיל בתהליך התעוררות הכולל יעדים יותר מציאותיים.

ודרך אגב אם תגיע לשיטה שתתן לך 5% בחודש כמו בלוק אז אתה מוזמן ליצור איתי קשר ואני יראה לך את מה שאולי אינך יודע ומבין בו :

אני יראה לך איך עושים עם נתון כזה (5% תשואה בחודש ) 50 מיליון $ בשנה !!!! ( וזה לא בצחוק או בדיחה ) .

ועכשיו אני שואל - התעוררת ???

נראה לי שהוא התכוון מ20 אלף דולר

לעשות 8000 ש''ח נשמע לי יותר הגיוני.

אגב,במסחר במטח לעשות 5 אחוז בחודש לסוחר מט''ח וסחורות מקצועי ובעל ניסיון-לא בעיה בכלל.
אני עושה בד''כ יותר מ5 אחוז בחודש כבר הרבה זמן ולא חשבתי שזה משהו מיוחד...

לבתי השקעות יש הרבה הרבה הגבלות במסחר ובחלוקת הכספים,והאמת היא שפחות מעניין אותם
לייצר רווחיות,בגלל שיש להם עמלות מסחר,שאם אתה קצת מבין מה הולך-זה רוב הרווח שלהם.

ושוב אני אומר הבעיה היא תמיד פסיכולוגית,כבר אמרו חכמינו ''יש לו מנה-רוצה מאתיים''
אם סוחר היה עושה בין2-5 אחוז בחודש וזה היה מספיק לו,והיה מושך את הרווחים,ומפסיק לסחור,
אני מאמין שהרבה מהסוחרים היו במצב הרבה יותר טוב.

foxmat

New member
גם לפירוש שלך זה יוצא 10% תשואה בחודש

ואני שוב מחדד מי שיכול ליצור רווח חודשי קבוע של 5% ( אבל פלומבה ) אבל העיקר שיהיה ממוצע של 60% שנתי.

אם אתה עושה את זה ע"י אסטרטגיה קבועה מתמטית אז אני יכול להביא לך משקיע של מיליון $ לכזה נתון !!!

בקיצור זה לא דבר של מה שכך בזמן שבתי השקעות מניבים ללקוחותיהם תשואה שנתיית של כ- 10%.

אני בכל מקרה יכול לשנות את החיים שלך עם נתון כזה כמו שאתה מציין שאתה עושה כבר הרבה זמן.

בדרך כלל אני לא מגיב ככה אבל-

הצלחת להיכנס לי מתחת לעור.
אתה עכשיו פרסמת שאתה מעביר קורס,בו תלמד את התלמידים שלך
לעשות מהשוק תשואה חודשית של 7-12 אחוז בחודש.

כתבת לי גם,שאם אני מצליח לעשות תשואה של 5 אחוז בחודש,אז
אתה יכול לשנות לי את החיים עם משקיע של מליון דולר.

עוד כתבת,שאם מישהו עושה 5 אחוז בחודש לאורך תקופה,
יש ברשותך ידע שעם נתון תשואות שכזה,יביא אותו ל50 מליון דולר בתוך שנה.

אז אם אתה טוען ששיטתך מתמטית סטטיסטית וסיסטמטית,עשה נא את המתמטיקה הפשוטה,
ותעשה 100 מליון דולר בשנה. בדיוק כמו שכתבת לי, רק כפול 2.5 בערך.

ועם הרווחים שאתה מבטיח להנחיל לתלמידיך(7-12 אחוז חודשי) תשנה לעצמך את החיים!
מה אתה אומר על זה?

שלומי325

New member
עזוב אותך מהמורים האלה

הם טובים בללמד
הם חיים בדמיון שיכולים לסחור ולהביא תשואה של 10אחוז הבלים נראה אותם סוחרים קבוע ומבמיאים קבוע את זה
שיעשו הם את הכסף מה צריכים ללמד.

הם לא סוחרים - הם מורים או חמורים!
סוחר זה לא מורה.
כמו יועץ השקעות- הוא רק יועץ ושומר את התחת שלו על הכסא ואחרים רצים על הגרפים.

מורה זה אישיות אחרת וסוחר זו אישיות אחרת
אלא אם יש לו פיצול אישיות..אז זה כבר אחרת.
אנחנו צריכים להיות טובים בלהביא כסף
והרבה כסף

foxmat

New member
אני אומר על זה שלא תמיד מבינים בקריאה ראשונה

את כל המציאות !!!

אני עומד אחרי כל נתון שאני אומר !!!

א' לא כתבתי בשום מקום שאני מעביר קורס !!! זה הליקוי הראשון שהבנת מדברי !!!

אני כרגע נמצא בשלבים של הגדרת רובוט מתמטי סטטיסטי שמכוון בדיוק לעשות את מה שהצעתי להדריך בפעולות ממש במסחר. ( לא קורס ולא כלימוד ) ( אלא הוראות מפורשות מה לעשות, ממש במסחר ).

רק בגלל שהרובוט הוא לא מוצר קטן ( הוא מורכב מעשרות/מאות גורמים שצריך להגדיר אותם ) אני יכול בתקופה הזאת לתת הדרכה מעשית לסוחר עד שאני כבר לא יוכל לתת את זה ברגע שיסגר הכל מול משקיעים.

עדיין אני עומד מאחרי כל אות בנוגע : עוד כתבת,שאם מישהו עושה 5 אחוז בחודש לאורך תקופה,
יש ברשותך ידע שעם נתון תשואות שכזה,יביא אותו ל50 מליון דולר בתוך שנה.

זה מה שאני עושה כרגע ובונה את זה. אני יקח לי כשנתיים ליצור הוכחה מוכחת בשטח של תשואה כזו, אבל אני כתבתי : "שאם יש לך אסטרטגיה כזו שמוכחת שנתיים ( דהיינו היא כבר מוכחת, במחזוריות קבועה ) אז כן אני יכול עם נתון כזה ליצור 50מיליון $ בשנה !!!! וזה הבדל גדול להגיע למשקיעים עם נתון כזה שעובד ורץ כבר שנתיים מאשר לבוא עם אסטרטגיה כזו שיש לתת לרוץ בשטח !!!!

כנראה שמתי שאתה מרגיש שנכנסו לך מתחת לעור , אז תנסה לקרוא עוד פעם ולחדד לעצמך את הדברים.

דרך אגב גם אם אתה עושה כ-5% בחודש או יותר כדבריך זה עדיין לא אומר כלום לגבי אסטרטגיה מתמטית סטטיסטית שניתנת להגדרות בתיכנות של רובוט מסחר. !!!

אבל אם תספר לי מה אתה עושה אני יוכל להצביע לך על איפה אפשר לתת הגדרות לרובוט מסחר, או מה לא ניתן להגדרות לרובוט מסחר.

אני מקווה שעכשיו יצאתי לך מהעור. חח

poap

New member
אכפת לך

לתת קריאות של כניסות לשוק, אפילו בזמן אמת?

foxmat

New member
פואפ כעקירון לא היה לי איכפת לולי

לולי זו אחת הטעויות שסוחרי מטח לא מבינים אותם להבדיל משיטה מתמטית סטטיסטית שאינה מתיימרת לחזות מגמות או לתת סקירות.

אני מבין שאלו המושגים שכולם הולכים לאורם אבל עבורי זה ניחושים בעלמה ותו לא.

אני יודע ליצור תשואה חיובית שהולכת עקב בצד אגודל, והיא נשענת על מהלכים ותנועות יותר ארוכות מאשר התנועות מסחר הקצרות הנשענות על מגמות וסקירות.

לכן גם מפאת שאם אני ידריך מישהו אז אני חייב לגלות אחריות לכסף שלו. ובנוסף איני יכול לתת כיוון קצר או חד פעמי אני נמנע מלעשות זאת, ( מי אמר שאני ינחש יותר טוב מאחרים ? ).

לכן ציינתי במפורש שאני מוכן בזמן הזה לתת הדרכה לסוחר ממש מה לעשות אבל רק בידיעה שהוא מקשיב לי שבוע ברציפות. שלא ירעד לי באמצע ואז בסוף שבוע יעשה את החשבון שלו. רק כך אני מוכן לתת עצות מסחר.

אני להבדיל ממה שראיתי אני כולי נטול רגשות מסחר (שהם עקב אכילס של המון סוחרי מטח ) וכל המסחר שלי הוא אך ורק סטטיסטי מתמטי.

לכן אני יחטא לעצמי אם אני יתן איזה סקירה ניחושית כזאת או אחרת.

ציינתי את המייל שלי למי שמעוניין לנסות זאת במשך שבוע.

ושוב אני לא מדריך !!! ולא מורה !!! ולא לקחתי גם שום קורס מטומטם כזה או אחר !!!

אני מבין במתמטיקה וסטטיסטיקה ארוכה ( להבדיל מקצרה, למביני עניין ).

בהצלחה.

poap

New member
כקליפת השום

מעניין אותי אם עסקה הרוויחה או הפסידה,

אני עוקב אחרי מה שרושמים פה ואני מציב כל פעם את הנקודות על הגרפים לראות אם השיטה שווה בדיקה ואם אני מצליח לראות מה שהאחר רואה.

לכן אני מעוניין לראות מספר עסקאות כושלות\ריווחיות..
זה באמת לא מה שמפריע לי, מבין את רעיון הסטטיסטיקה.

יצאת מהעור אפשר להגיד :)

אכן בקריאה ראשונה ההבנה היתה שאתה מציע קורס ובקריאה שניה
אפשר להבין שאתה מציע עזרה..לא יודע.

סתם כך,לא כל דבר אפשר לתכנת ברובוט.יש לי עסקאות מסוימות שאני צריך
לראות באיזה מהירות הגרף מתקרב לקו הכניסה לעסקה שלי,ולא נראה לי שזה
אפשרי לתכנות.

foxmat

New member
אכן אתה צודק

לא כל תנועה במסחר ניתן להגדיר באופן מתמטי בתיכנות.

דרך אגב מה שציינת : יש לי עסקאות מסוימות שאני צריך
לראות באיזה מהירות הגרף מתקרב לקו הכניסה לעסקה שלי,ולא נראה לי שזה
אפשרי לתכנות.

אז את זה דווקא ניתן להגדיר בתכנות. זה אמנם מורכב אך זה דווקא ישים וניתן להגדרה !!!

שלומי325

New member
אני עדיין בפוקוס התכוונתי 20 אלף דולר

אתה צודק במה שאתה אומר
אני איתך
אני מחפש את ה 5% לחודש קבוע

ואם אמצא אחד כזה
נתחלק עם אותו אחד שמוכן לשלם מליון דולר כדי ללמוד את האסטרטגיה הזו

למעלה