שאלה לכולם!

Psycho MC

New member
שאלה לכולם!

סתם מעניין אותי אם אתם משתמשים באופציה Set Nickname???

JRM

New member
אפשר להגיד שכן...

במקרים די ספציפיים לדוגמא פעם שיחקתי בברזיל עם אמריקה (RJ), והיתה לי מחלקת נוער מאד פורה החל מהעונה השנייה הבעיה היא שבברזיל, עקרונית, לכל שחקן יש כינוי ובעצם שם 1 (רונאלדו, קאפו, ריבאלדו וכו´) אבל שחקני הנוער עלו ללא כינויים והיו להם שמות כמו Antonio Silva de Celio Soares ואתה בטח מבין שאי אפשר לחיות ככה...אז פשוט כל שחקן נוער שעלה אצלי לריסרבס קיבל על המקום ניק ניים... למשל שחקן עם השם הנ"ל היה מקבל את הכינוי Silva Soares או Antonio Silva או אולי Antoninho...הדבר שהיה הכי מוצא חן בעני...היה די כיף :) עוד דוגמא שהשתמשתי בניק ניים שיחקתי בPSV ויש שם שחקן שהשם משפחה שלו זה Vennegoor of Hesselink והשם הפרטי זה Jan פשוט קיצרתי לJan Hesselnik משקנה: שימושי בברזיל, יעיל עם אנשים בעלי שמות משפחה באורך של קילומטר

zidane4444

New member
פעם אחת השתמשתי שהיה לי את .......

קלאודיו לופז קיצרתי לקלאדיו אבל בעקרון אני לא משתמש בזה

Psycho MC

New member
בהתחלה שהתחלתי לשחק במנג´ר הזה

לקחתי את מילאן (איך לא) וראיתי את האופציה הזו והתלהבתי ועשיתי לכל שחקן כינוי משלו, לחלק היו כינויים אמיתיים שיש להם בחיים כמו: Shevagol SuperPippo Riva אבל בסוף החלטתי שזה סתם דפוק ושיניתי את הכל בחזרה...

ofer16

New member
אני הוספתי

כינויים לשחקנים שקשה לי לבטא את שמם כמו: julius aghahowa isaak okoronkwo (אני אפילו לא יודע איך לכתוב אותם...) ועוד כמה ברזילאים עם שמות ארוכים מאוד... אבל באופן כללי לא, רק למטרות נוחות...

רפאל18

New member
כותבים ככה:

יוליוס אגהובה- ידעת שהוא הבקיע שער במונדיאל??? אייזק אקורונקוו- לפי דעתי אחת הרכישות הכי טובות שיש.

למעלה