שאלה לכולם...

שאלה לכולם...

תגידו אם היתה איזה אחת ממש יפה כוסית חבל"ז אוהדת בית"ר שרופה שרוצה לצאת איתכם הייתם מסכימים ? כי ת'אמת יש אחת כזאת שרצתה לצאת איתי ואמרתי לה או שתהפכי להיות אוהדת הפועל באר שבע או שלא תאהבי כדורגל בכלל כי אחרת אין מצב.....

blueman1

New member
תגיד לי מה אתה דפוק?

יש לך מישהי כוסית עולם שרוצה אותך, אתה חושב שמעניין את מי היא אוהדת? מצדי שתאהב גם את אחמד טיבי כוסית + רוצה אותך = הזין חושב לא המוח יום טוב ותעשה את ההחלטה הנבונה

LdoctorJ

New member
אביר מהדרום יש לי רק דבר אחד להגיד.

אתה...מ-ש-ו-ג-ע אז מה עם אוהדת בית"ר?????????? גם אם היא הייתה אוהדת הפועל ג'לג'וליה זה לא היה משנה!!!!! תחשוב על זה טוב...טוב...

אתם לא מבינים...

היא אוהדת שרופה... כל הזמן מדברת עליהם כל הזמן ואני אני שונא לא סובל את בית"ר י-ם ואני גם אוהד שרוף של הפועל זאת אומרת כל משחק אני הולך והיא גם כן וחברה קודמת שלי שלא אהבה כדורגל היום הולכת איתי למשחקים.... כי אוהדת של הפועל פה אני חושב העבודה תיהיה קשה אבל אתם יודעים מה בשביל הספורט אני חושב שאני יענה לבקשתה ואולי יום אחד אני אעשה מצווה שאני יהפוך אותה לאוהדת הפועל ב"ש!

blueman1

New member
../images/Emo45.gif

אני באמת מקווה שתצליח להפוך אותה לאוהדת הפועל. ובהצלחה לכם בקשר!

eladhagever

New member
אני יכול להגיד לך ש...

אחד מהחברים הכי טובים שלי, אחד שפגשתי אותו באינטרנט שרוף על בית"ר, חבר בכיר בגוב האריות, ועדיין הוא אחלה גבר! היום כמעט נפגשתי איתו...

למעלה