שאלה..לכולם!

שאלה..לכולם!

מה זה sarpado? או אולי כותבים zarpado? אני שומעת את זה הרבה בטלנובלות ארגנטינאיות..אני משערת שזה סלנג ארגנטינאי..משהו כמו נועז או לא יודעת מה..בקיצור מישהו פה יודע מה המשמעות של המילה הזאת?? זה דיי חשוב

קמי ולו

New member
התרגום של זה...

יש לזה בעיקר משמעות של "לעזוב" אבל יותר בקטע של "לעזוב באונייה\סירה" בעיקר דברים שקשורים לים.. להפליג גם יכול להיות

לא..את טועה

אני גם חיפשתי במילונים באינטרנט..ולא זאת הכוונה.. זה מן סלנג ארגנטנאי למשהו נועז יותר..אבל מה התרגום המדוייק למישהו יש מושג?? זה דחוף

Eskorbuto

New member
איזה מקריות..

היום בדיוק אני גם נתקעתי עם המילה הזאת..וחברה שלי עזרה לי.. בקיצור.. Sarpado זה סוטה

אונדון

New member
תרגום מדוייק

טוב אז בתור ארגנטינאי אני ייתן לכם את התרגום המדוייק, נתחיל בזה שלא תמצאו את זה בשום מילון כי זה סלנג וזה נחשב לסלנג "חדש" SARPADO = סרפדו משמעו להגזים, זאת אומרת אם מישהו אומר : manuel es un re sarpado = מנואל ביצע משהו ממש מוגזם te re SARPASTE con las flores = ממש הגזמת עם הפרחים. כמובן שזה נאמר בקונטציות טובות ! תמשיכו לשאול אני ישמח לעזור

giba70

New member
בתור ארחנטינו...

רציתי לשאול אותך אם כאשר אומרים re לפני משהו (תואר בד"כ) הכוונה היא ל"מאוד" והאם זה הגיע מ-tres בצרפתית?

אונדון

New member
תשובה

כן את צודקת בהחלט, לפחות לגבי החלק הראשון RE זה בהחלט אומר הרבה, או יותר נכון מאוד... RE RE LINDO = מאוד מאוד יפה וממש אין לזה שום קשר לצרפתית שפתנו היא שפה בפני עצמה ועלה על כולן... יאללה תבלו

עוד כמה שאלות..

אני צריכה לדעת את הפירוש למילים הבאות.. 1. תכונה - נגיד כשאתה רוצה לשאול מה התכונה הדומיננטית אצלך? איך אומרים? 2. מלבישה 3. נערכת סטראו תודה מראש.. מחכה לתרגום בהקדם האפשרי.

rmoses1

New member
תשובה

תכונה = Caracter מלבישה = vestidora (אבל אני לא סגור שזאת המילה הנכונה) מערכת סטריאו = sistema estereo ראובן

giba70

New member
צודקת? ג'יבה=ג'ילברטו=אחלה גבר!

זה בסדר, אני לא נמצא פה הרבה אלא יותר בברזילאי, אבל עושים כבוד לכל אמריקה הלטינית. Felices Fiestas

../images/Emo52.gif

אני ממש לא יודע מה המילה הזאת אבל תוכלי לשאול את סנטיאגו 16 (אחי) אז מה נשאל להגיד, סליחה.
תנסי לחפש במילון!

karinam

New member
יעלי החמודה!!

גם אני לא יודעת וגם אני שואלת את אותה השאלה
בהצלחה לך למצוא את הפרוש! ממני קרינה!!!

למעלה