שאלה לכולם....

olly v

New member
שאלה לכולם....

האם המראה של לינקין פארק משנה לכם? כלומר , נגיד והם היו נראים אחרת , או לא מראים את עצמם בכלל עדיין הייתם אוהבים אותם? לי לא משנה המראה וזה הדבר האחרון שאני חושבת עליו כאשר אני שומעת מוסיקה.... ביקרתי כמה פעמים בפורומים אחרים(לא להשמיץ או משו) אבל אני לא יכולה להפסיק לחשוב עד כמה אנשים יכולים להיות שטחיים.... הם מדברים רק על המראה וחייהם הפרטים של האמנים ולא מייחסים שום חשיבות למוסיקה שלהם...אותי זה ממש הגעיל... כך שאני פשוט חייבת לציין - כל הכבוד גדול לפורום של לינקין! אז מה דעתכם?.....

Nina Myers

New member
זה לא משנה....

המוזיקה שלהם מצויינת וזה כל מה שבאמת משנה. דרך אגב... מישהו ראה את הקליפ החדש ל-Numb ב-MTV? קליפ מעולה! הכי טוב שלהם עד היום.

המראה לא משנה../images/Emo94.gif

מה שמשנה זה שהמוסיקה טובה
ובקשר לקליפ, הוא יצא בMTV
אולי בMTV2... בכל מקרה אפשר להוריד אותו והוא באמת מצויין

../images/Emo12.gif בקשר למראה... ../images/Emo105.gif

כמו שאמרתי פעם, זה לא חשוב, המוזיקה שלהם נהדרת ואני חושבת שרוב המעריצים שלהם זה בגלל זה
אבל המראה בהחלט תורם, זה שהם לא עם כרס שעירה וראש מקריח
בהחלט תורם לעוד ועוד אנשים לרצות לשמוע אותם
דרך הגב, שמעתי מעוד אנשים שאמרו שראו את זה בMTV, אז כנראה שעשו את זה כimpact בMTV2 אפשר לראות אותו

kiticat

New member
אני חייבת להגיד

שתי דברים. לגבי "המראה" של הלהקה. זה בעצם מחולק לשתיים. כשבצד אחד יש לנו את המראה של הלהקה עצמה. פיזית. צבע שערו של צ'סטר או החולצה של בראד. אני יכולה להגיד בגאווה שבשבילי זה בכלל לא משנה. איך? כי מאז ששמעתי אותם בפעם הראשונה, ולאחר מכן- בפעם הראשונה שאהבתי אותם- ועד הפעם שבעצם קישרתי את הפרצופים שלהם למוסיקה, עבר לא מעט זמן.... שנית- ויזואלית. לקליפים שלהם יש הרבה אמירה בסנגון ובחוש היצירתי של הלהקה. וכן, הם משפיעים... לפחות אצלי.

למעלה