שאלה? לכולם!!!!!!!

שאלה? לכולם!!!!!!!

שלום שאלתי היא מה הנחש הכי גדול בעולם? אני חושב שפיתון מרושת אבל אני רוצה ליות בטוח. תודה רע ליבני

Liron Samuels

New member
שלום רע

הנחש הארוך ביותר בעולם הוא הפיתון המרושת. הנחש העבה ביותר בעולם הוא האנקונדה הירוקה. הכל שאלה של איך אתה מגדיר "גדול"... :)

naja

New member
ישנם המון ויכוחים בנושא.

חלק אומרים שהמרושת הכי ארוך וחלק אומרים שהאנקונדה. ישנן גם המון תצפיות ומדידות שאני משער שאפשר לפקפק באמינותן. אני משער שהנחש הכי ארוך שנמדד היה מרושת באיזור ה9 מטר ולא יותר. הנחש הכי כבד זה כמובן האנקונדה, למרות שאני משער שיש בורמזים מיפלצתיים בשבי שעשויים להגיע למישקלים של אנקונדות גדולות. זה הנחש הכי גדול בשבי כיום.

Liron Samuels

New member
עם כל הכבוד לפלאפי...

נאמר לי שפלאפי רק הנחש השני או שלישי בגודלו בשבי. לאחר שבייבי מתה ועוד איזה אחד או שתיים גדולים בגני חיות מתו בחודשים האחרונים יכול להיות שפלאפי התקדמה. בוב קלארק אמר לפני כמה זמן שיכול להיות שפלאפי הכי גדולה בשבי, אבל לא בטוח.

naja

New member
בייבי הייתה הכי גדולה.

כיום אני מעריך שזו פלאפי. המידע באתר של בוב לא עדכני. אני חושב שהיא כבר עברה את השמונה מטר.

Liron Samuels

New member
בייבי הייתה והייתה גם עוד אחת ענקית

כשאמרתי שבוב קלארק אמר שאולי פלאפי הכי גדולה לא התכוונתי למה שכתוב באתר שלו, אלא להודעה שהוא כתב.

naja

New member
הבנתי.

עד כמה שידוע לי, לפני פלאפי הייתה לו אחת גדולה שהוא שלח לכושי, בתקופה שיונתן עבד שם. הוא התכוון אליה או לנחש ששייך למישהו אחר?

Liron Samuels

New member
נראה לי שיונתן אמר לי...

שפלאפי המקורית נשלחה לכושי ושפלאפי הנוכחית היא בעצם נחש אחר. פלאפי הנוכחית עברה את הגודל של פלאפי שהייתה אצל כושי והוא התכוון אליה כשהוא אמר שאולי היא הכי ארוכה.

זה מה שאני יודע

בייבי הייתה הכי גדול והכי כבדה וגם מאוד זקנה. פלאפי הראשונה נשלחה לארץ ופלאפי הנוכחית הייתה צעירה בשנה שנתיים מזו שנשלחה לארץ וגם קצת יותר קטנה אך הדביקה אותה בגודל עם הזמן. אני לא בטוח אבל נדמה לי שפלאפי שאצל בוב קלארק היא בת 16 עכשיו והיא באזור ה7 מ' ולא שמונה, כשאני ראיתי אותה לפני שלוש שנים היא הייתה באזור השש וחצי מטרים. הייתה פיתונה מרושת בגן החיות בברונקס שמתה שם ואורכה היה מעל 7 מטרים ויש עוד אחת או שתיים בגני חיות בארה"ב הגיעו לגדלים כאלו. מה שכן יתכן מאוד שפלאפי אולי יותר קצרה מהן אך כבדה מהן. לדייב וטרייסי ברקר הייתה פיתונה מרושת שנמכרה להם בתור פרט מאוכלוסיה "ננסית" בתוך כ6 שנים היא הגיע לגודל שהתקרב ל7 מטרים היא הועברה לגן חיות בטקסס ועד כמה שאני יודע נפטרה בשנה שנתיים האחרונות. אני אנסה להיזכר בעוד נחשים ענקיים. אהה גם יצא לי לראות אנקונדה של 5-6 מטרים בעובי מפלצתי שחיה בגן החיות בברונקס נאמר לי על ידי מטפלת במקום שיש להם עוד מספר אנקונדות בוגרות כולל כאלו שגדולות מזו שיצא לי לראות.

תודה לכולם שאתם עוזרים לי

שלום תודה לכול מי שעוזר לי ועונה על השאלות שלי אני קונה מיונתן את שני המקלותים אני אטפל בהם ובבאות שלי ורק עוד שנתיים בערך אני אקנה נחש יותר גדול. ודרך הגב אני מוכר את הבורמזית שלי ביום שלישי ב-750 שקלים לאיש בשם גלעד בתל-אביב (אני מכיר אותו). תודה רע ליבני

למעלה