שאלה לכולם

שאלה לכולם

השאלה מנוסחת בלשון זכר אך מתכוונת לשתי המינים אם מישהו היו אומרים לכם שהוא אוהב אותכם ואתם לא אוהבים אותו בחזרה האם הייתם אומרים בחזרה "אני אוהב אותך" אם כן ואם לא למה?

מיטללל

New member
לא

אני אומרת "אני אוהבת אותך", רק שאני מרגישה את זה בכל כולי. ובאמת באמת. אם לא, המילים האלו לא יכולות לצאת מהפה שלי. וגם כי... זה יעשה נזק, ישלה את האדם ומשחקים אני לא משחקת.

ilana4ka

New member
בהחלט

לא. אם אני לא אוהבת אותו, אני לא אשקר. אין לי שום סיבה לעשות זאת. כמו שלא הייתי רוצה שישקרו לי בנושא כזה, ככה גם אני לא הייתי עושה.

jessy19

New member
../images/Emo45.gif

רק כשזה אמיתי ובא מהלב אני אומר את המשפט הזה כי הוא משפט מיוחד ולא סתמי.

seeyou

New member
שאלה טובה!

אם נמצא כבר במערכת יחסים עמוקה אז יש מחויבות מסויימת....לא מדובר במערכת יחסים בגיל הגן!!!!

הצילצול

New member
לא, למה לשקר???

אז יוצא שגם לא אוהבים וגם משקרים.. אז עדיף לא להיות ביחד

הצילצול

New member
אז אם לא אוהבים..

צריך להגיד לאותו בן זוג או בת זוג שאתם פשוט לא מתאהבים בו/בה ולא להפיל את זה כמו לא יודעת מה פשוט להסביר יפה...

אה...הבנתי ...אולי לא הסברתי את

עצמי טוב, התכוונתי שאם את במערכת יחסים ואת כבר לא אוהבת את הבחור והוא אומר לך "אני אוהב אותך" מה את עונה? האם בשביל לא להכאיב את עונה באותו הרגע ואחר כך לוקחת את זה בחזרה? או פשוט לא עונה ונותנת לו להבין לבד

Slalum

New member
מה קרה לך?

הנה לך אחלה דרך להיפרד! הוא יגיד לך שהוא אוהב אותך, את לא תעני... הוא יחשוב שמשהו מוזר, ואז תזרקי את המשפט שיקרע את האוויר: "תקשיב, אנחנו צריכים לדבר"... |מוסיקת רקע של סרט אימה| אם נגמרה האהבה, אין מה לחפש יותר בקשר הזה. אני מסכימה עם ששי- זה סתם עינוי.

krasnoludek

New member
מרשעת ../images/Emo13.gif

עוד יומיים חוזרים לצבא

krasnoludek

New member
התשובה שלי:

לא היתי אומרת לו בחזרה שאני אוהבת אותו. אבל זה שלא עניתי לו בחזרה "אני אוהבת אותך" לא מעיד על אי אהבה כלפיו. ואם לא אוהבים את הבחור לא צריכים להיות איתו כי אז נוצר מצב שהחברות היא אשליה, ובגלל שאת לא אוהבת אותו את לא באמת תהני מהקשר. זו דעתי בכל אופן- אתם מוזמנים לא להסכים איתה.

Slalum

New member
../images/Emo2.gifהלו הלו...!!

אל תשכחי מי הביאה אותך לכאן...

אהההה... זה משהו אחר-

את כן עונה, אבל בצורה שהוא יבין: הוא:"אני אוהב אותך" את:"או, בדיוק על זה רציתי לדבר איתך..."

black side

New member
מצחיק שאת שואלת, בדיוק קרה לי..

ואני עניתי "אוווו אני מתה עליך!!" לא יודעת אם זה מה שהייתי צריכה לעשות, אבל זה פשוט מה שחשבתי והרגשתי באותו רגע:/

LOVEסנדי

New member
בחיים לא!

לא נראה לי שהייתי אומרת למישהו אם אני לא באמת אוהבת אותו שאני כן עדיף להגיד הכל בפנים גם אם זה כואב כי לשקר אין רגליים וגם אם יש לאן הוא ירוץ??!

Anna Karenina

New member
לא.

ועם כמה שזה נשמע רע, הייתי נמנעת מאמירה של המשפט, כי זה פשוט לא נכון מבחינתי לשקר לאותו אדם, ולגרום לו לחשוב שאני מרגישה אליו משהו שבעצם לא קיים.

קטרפי

New member
איי לא נעים....../images/Emo110.gif

משום מה ניזכרתי במשהו שקרה לי פעם שלא ממש קשור אבל למשנה כי אני יכול להמשיך משם אז אני יספר.... פעם אמרתי למישהי אני אוהב אותך אבל מה שהתכוונתי זה שאני אוהב אותה בתור ידידה, פשוט היא הייתה בדיכאון ורציתי לעודד אותה.... ואז היא הבינה את זה לא נכון שאני אוהב אותה וזה היה מה זה לא נעים
בקיצור עד לכמה שבועות אחורי זה היא הייתה בטוחה שאני אוהב אותה ולא היה לי אומץ להגיד לה שאני לא, כי להגיד למישהי "אני לא אוהב אותך" זה נישמע ממש אכזרי, והאבסורד זה שהיא גם אהבה אותי רק בתור ידיד אז בכלל לא היה לי מושג מה אני צריך לעשות, ובתקופה הזאת ממש התרחקנו
והיום אין בינינו יותר קשר חזק כמו פעם אז בקיצור מה שאני רוצה להגיד זה שברגע שאומרים למישהי אני אוהב אותך, למשנה אם מתכוונים לזה או לא, זה משנה לגמריי את היחסים ביניכם למצב שהוא בדרך כלל בלתי הפיך. אז תמיד עדיף להגיד את האמת, אומנם לא ליזרוק לה את זה ישר בפנים ולהגיד לה "אני לא אוהב אותך" כי כמו שאמרתי זה נישמע אכזרי.... אבל חייבים לספר כי ברגע שאומרים את זה, אין יותר דרך חזרה

למעלה