שאלה לכולם

nicky narkis

New member
שאלה לכולם

אני יודעת שאסור לדבר על זה...אז אני לא אגיד מפורש. 1. מאיפה אני משיגה פרקים? אני יודעת איך, אבל אני לא מצליחה...:( 2. מאיפה לכולכם יש תרגום עברי? עוד לא ראיתי פרקים עם תרגום עברי לא בטלויזיה. תשובות? מישהו? עדיף במסרים לדעתי, פשוט רצתי תגובות מכל מי שיודע, אז לא שלחתי מסרים לכל אחד בפורום. סליחה אם אני עושה מעשה אסור, אני פשוט די נואשת... תודה על התגובות!

french lover

New member
תרגום עברי???

אין לאף אחד תרגום עברי.. יש רק כתוביות באנגלית ל 8 העונות הראשונות..(התשיעית עדיין לא יצאה בDVD ולכן אין גם כתוביות) להשיג פרקים?.. אפשר להזמין דרך האינטרנט .. אם יש לך כסף...
בכל מקרה.. אם תרצי פרטים יותר מדוייקים.. תפני במסר..

DarlingAdam

New member
בדיוק ככה. לפנות במסרים.

ילד טוב :) *נותן עוגיה למאהב הצרפתי* :)

J A G 231

New member
תיקים תכף מתחילללללל, סופסוף!!!!

המשך לילה מעולה לכולם.....( אני מאושרתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת)

1Shir

New member
וואו איזה פרק!

אחרי 3 פרקים ממש לא טובים לדעתי... (חוץ מהקטע של החיבוק של מולדר וסקאלי בסוף הפרק מיום שני) מצטערת אבל-רוצח אובססיבי, אנשי כת מוזרים, אנשי צבא ו-וודו- לא מעניין כל כך לא הייתי מוכנה לפרק טוב של היום!!! פתאום כשמולדר דיבר על ההתחלה לא הבנתי מה קורה בקושי הספקתי לראות את הכיתוב "שבוע קודם" כי רצתי להביא תה ועוגיות... איזה מעצבן הקטע שהם לא תופסים אחד את השני בטלפון כל הזמן. וסקאלי - איזו חמודה מעניין אם היא קולטת שעומד מולה מתחזה. איזה מצב מלחיץ, מה עושים במקרה כזה???? וזו לא באמת סמנתה, נכון? מי זו? איך היא ידעה להתחזות? ותגידו, זה פרק ראשון שמראים או מדברים על ההורים של פוקס, לא? זו לא פעם ראשונה שנודע שההורים שלו גרושים? אני מבקשת להתיחס ולענות לכל השאלות שלי, במיוחד זו האחרונה! תודה!

J A G 231

New member
אני לא יודעת לענות על שומשאלה איזה

קטע, כי אני שאלתי את אותם השאלות!!! בדיוק!!!!!!(שאלתי את עצמי ואת אחותי
)וגמאותי עיצבן הקטע עם הטלפונים שהם לא תפסו אחד ת'שני, והמתחזה....(כאן ממש הייתי במתח..)ואז באו הכתוביות-המשך יבוא ואני ....לא ידעתי כבר מה לעשות..זה היה עצוב כ"כ
. וסמנתה...אני חייבת לדעת ובהקדם- אם היא באמת סמנתה או לא!! אז בבקשה.....

ואי איזה אחלה פרק היה אמש../images/Emo58.gif

ענק מהחיים למרות שכולם פה יודעים שזה לא אחותו ? נכון? אחרי שהיא תסגור את הטלפון אז גרגור גם ינסה לחנוק אותה והוא יפיל אותה על השולחן ואיי איזה ספויילרית אני...

scoutlavie

New member
כדאי לך לשמוע את ההתחלה../images/Emo58.gif

היא מאוד נחמדה . אני ידעתי שהוא ידבר, אז הגברתי מראש את הטלויזיה , והחלשתי את הטלויזיה השניה(כן , יש לי בבית 2 טלויזיות צמודות, זה לא כזה מוזר). בכל מקרה , אכן הגיע הזמן לפרק טוב, וכדאי לך לראות את השידור חוזר כדי לשמוע את ההתחלה..הוא מדבר על אחותו והחיפוש שלו , או פשוט למצוא את זה באיזה אתר תסריטים. לגבי הקטע עם הטלפונים- בסליחה, אבל זה לא ממש מציאותי- כאילו, הם שכחו שיש כזה דבר פלאפון, והבעלים של המוטל תך שניה שוכח שם כמו פוקס? לגבי אחותו - זו לא היא , זו אחת מהכפילים האלה שראית.זה אכן פרק ראשון שממש מראים את ההורים שלו , דיברו עליהם קצת בפילוט אם את זוכרת. הם התגרשו בגלל הטראומה על סמנתה, והאבא נשאר לגור בבית הקיץ במרתה ויניארד. מקווה שעזרתי...

אדם אני סוף סוף מבינה למה את אוהב א

את קרייצ'ק....יש לו פני חרסינה כמו של בובה הוא מה זה חמוד....

J A G 231

New member
חחחחחחחח, מצחיקים../images/Emo6.gif, אגב שירלי

או מישו..יש לכם עוד תמונות שלו???

Tמממ לא אבל אני אחפש

ואני לא שירלי אני חן אני סתם מחוברת בשמה כי אין לי כוח להחליף את השם ....אוף חשבתי שכבר כולם הבינו שאין שירלי 24 בתיקים יש חן למרות שלפעמים היא מחוברת בשם שירלי 24-נעים להכיר אני חן בת 16 עוד 5 ימים כולל את היום...... למומולדת שלי תשימו לי שרשור של תמונות של קרייצ'ק...:) ומאלדר כמובן הוא הפוצ'ון שלי....ושל מלא בנות בפורום פה

orityemini

New member
בהחלט פרק מצוין!

מתחיל בצורה מעולה ומותחת ונגמר עם ציפיה אימתנית לראות את הפרק הבא....

J A G 231

New member
אמממ אני דיי חדשה....

16 עוד 5 ימים? מגני2222...אני את ה16 חגגתי בכ' טבת..(גם כן חגגתי..חרשתי למבחןןןןןןן....אבל חגגתי בפעם אחרת עם 2 סרטים טובים יחד עם חברות..היה אחלה..)

Chens15

New member
חחחחחחחחחחחחחחח

בדיוק במימונה.... והייתי רצינית לגבי הבקשה שלי...:)

למעלה