שאלה לכולם

I Do ThiNk So

New member
שאלה לכולם

בזכות מה אתם מתאהבים במישהו\מישהי? בזכות החיצוניות או הפנימיות? זה מאוד חשוב לי תודה לכל מי שעונה

פנימיות, אך ורק.

איך אפשר להתאהב במישהו על סמך פנימיות, הרי במבט ראשוני לא הפנימיות נקלטת אלא החיצוניות... זה למה לא מתאהבים בעובר אורח מהרחוב סתם כך...אלא מכירים עם הזמן:) כמו שהכרתי את חבר שלי!!

עי ד ן

New member
אני מתאהב על פי אישיות

אבל כדי להתאהב צריך להכיר, ובשביל זה חיצוניות חשובה.

I Do ThiNk So

New member
אני אנסח אחרת את השאלה

מה יותר חשוב לקשר של אהבה אמיתית? החיצוניות או הפנימיות?

הפנימיות, במפורש!!

אי אפשר לבלות עם ראש בלטה, כי הוא חתיך או חתיכה.. ברגע שבבן אדם יש רק יופי, ואין ראש בריא על הכתפיים ואופי חרא {בעיברית לא יפה}, זה מתסכל!! וקשר עם בסיס בריא, אהבה אמיתית.. לדעתי, לא ניתן לבסס לבנות רק בגלל שהבן/בת זוג נראים טוב חיצונית!

אך ורק פנימיות-

החיצוניות תמשוך אותי לצאת עם מישהי, אבל אם היא לא תהיה גם עם ראש על הכתפיים (לא גאונת הדור או קרוב לזה- פשוט שאני אוכל לדבר איתה בשיחה הגיונית), אני לא אוכל להמשיך איתה שום קשר משום סוג.

"התאוריה של אורי"

קצת פילוסופיה
(בגרוש) אני אגיד לך מה קורה אצל רוב האנשים, ולמה אי אפשר ממש להשוות לדעתי. קודם כל יש שני אספקטים להסתכל על המצב, האספקט הראשון מתבטא לפני האהבה. (כל מה שאני אומר עכשיו תקף לרוב האנשים, לא לכולם, לכן אל תגידו שאני מכליל). הגורם הראשון שלך למצוא מישהי הוא המראה החיצוני. יופי הוא אכן בעיני המתבונן אך אם לא מצאת אותה יפה ומושכת בשבילך, סביר להניח שלא יתחיל שום דבר שם ולא תהיה אהבה בסופו של דבר. גם אם כן יתחיל משהו, בגלל הצד השני או איזשהו גורם שלישי, סביר להניח שהוא לא יימשך ולא יגיע לחלק האהבה, מכיוון שכל הזמן אתה תהיה על סטטוס של היסוס. לפי האספקט הזה, אפשר להגיד שיופי חיצוני הוא הכי חשוב בהתחלה. האספקט השני מדבר על אחרי הקראש הראשוני ופתיחת השיחה או הדייט וכו'. כמו שאמרתי, אפילו אם מצאת אותה יפה, סביר להניח שאם האישיות שלה לא תמצא חן בעיניך, אתה לא תרצה להמשיך את הקשר. בכל זאת, יש פה איזשהו איזון מסויים, ולפעמים יתכן שהיופי שלה מגיע לרמה מאוד גבוהה מבחינתך והאישיות שלה בהתחלה לא מלהיבה אותך אבל אתה מחליט להמשיך את הקשר. לפני האספקט הזה, אם לא תהיה משיכה בין האישיות שלך לאישיות שלה, סביר להניח שלא תהיה אהבה. בכל אופן, דעתי האישית היא שככל שהאיזון בין שני האספקטים יהיה יותר גדול, ככה האהבה תהיה יותר חזקה. והדבר היפה בזה, שפותח לנו אפשרויות רבות, הוא שהאיזון לא חייב להיות 50-50. יכול להיות שאתה פשוט תתאהב באישיות שלה בצורה חסרת תקדים, ותחשוב שהיא רק "יפה". זאת אומרת שגם אם במקרה הזה, יהיו רק 20 אחוז ליופי החיצוני, אז ה 80 אחוז יאזנו את המצב. כמובן שדיברתי על רוב האנשים, שהנחת היסוד שלהם היא שגם יופי חיצוני חשוב וגם יופי פנימי חשוב. לא כל האנשים הם ככה אבל אם אתה מוצא את עצמך איפשהו בסרגל הזה, אז אני מקווה שתמצא היגיון בהסבר.

s h i r k u s h

New member
בזכות שניהם...

בד"כ אני נוטה להסתכל יותר על הפנימיות כי אין ספק שפנימיות היא דבר שמאוד חשוב לי ובל נשכח שבחור חתיך מאוד יכול להיות גם אידיוט בנוסף למעלותיו ואז ... סורי אבל לא ביחידתי

ChilD SouL

New member
אמממ....

לדעתי, אי אפשר להתאהב אך ורק בחיצוניות. אז נכון, בפעם הראשונה שהולכים לפגישה ובא\ה בחור\ה יפה אז היופי "מהפנט" אפשר "להידלק" אפשר לאהוב את המראה אך בסופו של דבר מתאהבים בפנימיות של האדם. לגבי תיקון השאלה שלך
אז בהחלט פנימיות

dariii

New member
הפנימיות, בטאח! אבל..

לא ראיתי מה אחרים כתבו, אבל, אם אתה אוהב מישהיא באמת, אתה גם צריך להימשך אליה, כדי שיהיה לכם קשר באמת, אם אין משיכה, אז... ל איודעת, אני לפחת כזאתי, יש לי מלא ידידים ותמיד שואלים אותי, מה עם זה, מה עם זה מה עם זה... אבל כשאין משיכה, זה נשאר בגדר ידידים, נראה לי......

אתה נדלק על משהי ע"פ

החיצוניות . ומתאהב רק ע"פ הפנימיות , אבל כמה שכולם אומרים פנימיות , אף אחד לא ינסה להכיר את הפנימיות של משהי שהוא לא נדלק עליה או שהיא לא מוצת חן בעיניו .

למעלה