"התאוריה של אורי"
קצת פילוסופיה
(בגרוש) אני אגיד לך מה קורה אצל רוב האנשים, ולמה אי אפשר ממש להשוות לדעתי. קודם כל יש שני אספקטים להסתכל על המצב, האספקט הראשון מתבטא
לפני האהבה. (כל מה שאני אומר עכשיו תקף לרוב האנשים, לא לכולם, לכן אל תגידו שאני מכליל). הגורם הראשון שלך למצוא מישהי הוא המראה החיצוני. יופי הוא אכן בעיני המתבונן אך אם לא מצאת אותה יפה ומושכת בשבילך, סביר להניח שלא יתחיל שום דבר שם ולא תהיה אהבה בסופו של דבר. גם אם כן יתחיל משהו, בגלל הצד השני או איזשהו גורם שלישי, סביר להניח שהוא לא יימשך ולא יגיע לחלק האהבה, מכיוון שכל הזמן אתה תהיה על סטטוס של היסוס. לפי האספקט הזה, אפשר להגיד שיופי חיצוני הוא הכי חשוב בהתחלה. האספקט השני מדבר על
אחרי הקראש הראשוני ופתיחת השיחה או הדייט וכו'. כמו שאמרתי, אפילו אם מצאת אותה יפה, סביר להניח שאם האישיות שלה לא תמצא חן בעיניך, אתה לא תרצה להמשיך את הקשר. בכל זאת, יש פה איזשהו איזון מסויים, ולפעמים יתכן שהיופי שלה מגיע לרמה מאוד גבוהה מבחינתך והאישיות שלה בהתחלה לא מלהיבה אותך אבל אתה מחליט להמשיך את הקשר. לפני האספקט הזה, אם לא תהיה משיכה בין האישיות שלך לאישיות שלה, סביר להניח שלא תהיה אהבה. בכל אופן, דעתי האישית היא שככל שהאיזון בין שני האספקטים יהיה יותר גדול, ככה האהבה תהיה יותר חזקה. והדבר היפה בזה, שפותח לנו אפשרויות רבות, הוא שהאיזון לא חייב להיות 50-50. יכול להיות שאתה פשוט תתאהב באישיות שלה בצורה חסרת תקדים, ותחשוב שהיא רק "יפה". זאת אומרת שגם אם במקרה הזה, יהיו רק 20 אחוז ליופי החיצוני, אז ה 80 אחוז יאזנו את המצב. כמובן שדיברתי על רוב האנשים, שהנחת היסוד שלהם היא שגם יופי חיצוני חשוב וגם יופי פנימי חשוב. לא כל האנשים הם ככה אבל אם אתה מוצא את עצמך איפשהו בסרגל הזה, אז אני מקווה שתמצא היגיון בהסבר.