שאלה לכולם

אנגלינה

New member
שאלה לכולם

אני יודעת שהפורום הזה מצומצם באנשים אבל בכל זאת כדאי שגם אנחנו נדבר קצת אז ילה אני רוצה שכולכם תיכתבו תסרט האהוב עליכם למה הוא האהוב ותנסו להמליץ :) אנג`לינה

** רוזבד

New member
אני

אוהב את הסרט ``ליאון`` עם ז`אן רנו סרט מלא באקשן והרבה אפקטים ומה שעוד יפה בסרט הזה זה האלמנט הדרמטי שבו יש שם איש שאוסף ילדה יתומה, מגן עלייה ובסוף גם נהרג בשבילה

IC4

New member
אני חדש אבל...

אלך על מטריקס כי אני לא מאמין שיש סרט שנהנתי כל כך לראות אותו כמו מטריקס ואל תגידו שזה נדוש - זה פשוט סרט ענק.... ואל תגידו שבלי אפקטים הסרט לא שווה - כי אף אחד לא מתימר להגיד אחרת :) וקרי אן מוס היא אהובתי! THERE IS NO SPOON. שיצאו כבר מטריקס 2 ו3 !

אנגלינה

New member
היי ic4

וברוך הבא לפורום הזה מקווה שתישתתף כמה שיותר:) ואכן צודק מטריקס סרט ענק.......... ראיתי אותו עשרות פעמים אנג`לינה

באמת סרט טוב

אבל אני בכלל לא חושב שהן יהיו שווים הרבה מבחינת עלילה, אין לי כוח להתחיל לפרט בפעם המיליון למה

leeloo

New member
אני מסכימה

אני בכלל נגד כל הקטע הזה של להוציא 2, או 3! זה רק מוריד מהרמה ומההתרשמות מהסרט הראשון... צריך פשוט לפרוש בשיא! לא להרוס סרטים טובים בכך שמוציאים להם 2... נכון יש יוצאי דופן, אבל לצערנו הם לא נפוצים במיוחד, אז פשוט עדיף להישאר עם סרט מס` 1, וקהל היעד יחשוב ``סרט מדהים`` ולא ``אוי איזה סרט מטומטם, בשביל להוציא 2?``

** רוזבד

New member
בקשר למטריקס

הוא תוכנן מלכתחילה להיות טרילוגיה ולא שיהיה סתם סרט עם סרטי המשך

libi k

New member
אני אוהבת.......

ספרות זולה-חולה על טרנטינו!!!!! וגם רוצחים מלידה -סרט לא לכולם אבל חייבים לראות,מאוד סוריאליסטי!!!!!

IC4

New member
כמו שרוזבאד כבר אמר...

מטריקס מההתחלה תוכנן להיות טרילוגיה ועכשיו אחרי שאת יודעת את זה - בהנחה ואת זוכרת את הסרט - הסוף שלו באמת לא נראה ממש כסוף שסוגר עלילה אלא שיש עוד מקום להמשיך לעומת הרבה סרטים אחרים שסתם בהוליווד החליטו שהם רוצים לדפוק עוד כמה בוחטות של כסף והמציאו עלילה סתמית

meny.s-17

New member
מטריקס הוא שטיפת מוח ומי שאהב את זה

זה בגלל שנוח לו לחשוב שהעולם הזה לא אמיתי.ואוהב לברוח מן המציאות

גם אני חדשה ובכל זאת...

יש הרבה סרטים שאני אוהבת... אבל אני חושבת שהשניים שהכי אהבתי הם: 1. שייקספיר מאוהב- אולי זה בגלל שאני בת.. אבל עדיין, אהבתי מאד מאד את הסרט. אני מקפידה לא לראות אותו יותר מידי פעמים, ועד עכשיו ראיתי אותו פעמיים או שלוש, ובכל פעם מחדש יצאתי ממנו עם תחושה של ``וואו``. בכלל, אני מאד אוהבת את גווינית פלטרו, היא ממש מתוקה. 2. סרט שאני לא חושבת שהרבה מכירים.. קוראים לו ``אגדת הפסנתרן``, ואני באמת ממליצה עליו בחום. זה סרט עם טים רות, ששיחק גם ב``ספרות זולה`` ו``רוזנקרנץ וגילדנשטרן מתים``. בכל מקרה ממש כדאי לראות, למרות שאני לא יודעת אם זה טוב בוידאו כמו על המסך הגדול... וזהו. :cool:

אנגלינה

New member
חייבת לציין

סצנת האהבה בשייקספיר מאוהב הייתה באמת סצנה מדהימה היא היתה כל כך חושנית ובאמת הייתה סצנת אהבה ולא סצנת סקס אנג`לינה

** רוזבד

New member
גם אני

חושב שהסרט שייקספיר מאוהב זה סרט יפה וממש הגיעו לו כל האוסקרים שלו (כולל הסרט הטוב)

וואו

בן שאהב את הסרט? כל הבנים שדיברתי איתם עד עכשיו ממש לא אהבו את הסרט, וחשבו שזה סרט בנות *מורידה בפניך את הכובע*

אהבתי את...

יש כל כך הרבה סרטים מדהימים ושאני חושבת על זה זה לא פשוט לבחור באחד מתוך כל כך הרבה סרטים שיש, עכשיו הסרט שהכי עולה לי בראש זה ארמגדון סרט ענק לדעתי אבל אני בטוחה שעוד כמה דקות אני יזכר בעוד סרט ענק...

הסרט שהכי אהבתי...

הוא:``איש הגשם`` עם טום קרוז ודסטין הופמן פשוט סרט גדול שאני צפיתי בו 20 פעם!![ולא בצחוק] אני ממליצה לכולם לראות!! יש בו קטעים מצחיקים חבל על הזמן!!

JOE KALIBER

New member
יש כמה....

אבל נאמר 12 המושבעים נער מואשם ברצח אביו ו12 מושבעים צריכים לקבוע עם הוא אשם או לא אשם. בתחילת הסרט מושבע אחד מאמין שהילד זכאי ואף על פי שכל השאר מאמינים שהוא אשם לםי חוקי ארצות כל המושבעים חייבים להסכים, אותו מושבע מצליח לשכנע את השאר אחד אחד שהילד לא אשם בדרכים שונות, הסרט הוא משנות החמישים ונעשתה לו גירסה מחודשת עם ג`ק למון לפני כמה שנים

meny.s-17

New member
הסרט שלי חייב להיות -עימות חזיתי-

לדעתי ג`ון טרבולטה היה ענק והבמאי-ג`ון וו עשה ביצועים מדהימים.

למעלה