שאלה לכולם

מבקר-על

New member
שאלה לכולם

שלום לכולם, היכן ניתן למצוא באינטרנט אתרים בנושא עיצוב מוצר פלסטי (כלומר של חומרים מפלסטיק כדוגמת בקבוקי שתייה מפלסטיק). שנית, במידה ואני רוצה לעצב מודל אב טיפוס של מוצר כל שהוא מפלסטיק,אל מי אני יכול לפנות כדי שיספק את החומרים הדרושים, הכלים ויוציא לפועל את העיצוב המבוקש ? בתודה מראש, מבקר-על.

ike

New member
פלסטיק

נסה להקליד את המילה פלסטיק במנועי החיפוש באינטרנט ותגיע להמון קישורים ומוצרי פלסטיק למיניהם. לגבי עיצוב מוצר פלסטי אם תוכל לפרט יותר על סוג המוצר או להביא דוגמת מוצר דומה. ישנן הרבה אפשרויות למוצרי פלסטיק והרבה טכנולוגיות ייצור כגון הזרקה,ניפוח,רוטציה,ואקום פורמינג וכ"ד. עולם הפלסטיק הוא מורכב ומסובך ויש מעצבים ומהנדסים שזוהי המומחיות שלהם (לצערי אני עדיין לא ברמת מומחה). בכל מיקרה בקצרה בנושא מודל, בדרך כלל המודל ייבנה מחומרים אחרים כגון עץ,חימר,חומרים מוקצפים וכמובן לא לשכוח את המחשב. ורק לאחר סיום המודל הסופי ,הוא יעבור הלאה לתעשיה.

dog

New member
אני

צור איתי קשר דרך הדואר הלקטרוני

אני1

New member
תלוי מה המודל ???

אם המודל הוא מיכל , אתה נמצא בתהליך ייצור מאוד יקר . אם זה לא מיכל , אתה יכול לפתח את המודל בעיבוד שבבי . אם אתה שניתן לייצר את הדגם בעיבוד שבבי , תשאיר הודעה ואני אפנה אותך לבית מלאכה לעיבוד שבבי שעוסק בעבודות מהסוג הזה . עיבוד שבבי הוא תהליך ייצור לכל סוגי החומרים כל עוד הם מוצקים (כולל גומי) .

נעם איש

New member
אתה יכול לברר במדרשת רופין

יש שם מחלקת פלסטיקה ודרכם להתחיל את תהליך הבירור אני מאמין שימצא שם מישהו שיוכל לכוון אותך בחיפוש

למעלה