שאלה לכולם!

שאלה לכולם!

כמה אחים ואחיות אתם? הייתם רוצים שיהיו לכם עוד אחים ואחיות? אני יודעת ששאלו שאלה דומה... אבל יש לי עוד שאלה להוסיף: אנחנו 4 בנות ובן בבית, ותמיד אנחנו מרגישים שמישהו חסר גם כשכולם נמצאים. האם גם לכם זה קורה? כמה ילדים הייתם רוצים אתם בעצמכם ולמה? תהנו מהחיים!!!!

הממ...

אנחנו 2 אחיות ואח ביננו. אני חושבת שהייתי רוצה שתהיה לי אחות קטנה בגיל יסודי ככה, שכל מה שאני לומדת במכללה אני אוכל ליישם עליה
בד"כ אם מישהו חסר בבית, יש יותר שקט וזה מורגש ואני מאוד אוהבת את זה, אבל לפעמים השקט הזה קשה וכן מתגעגעת למישהו לדבר איתו.

h e n y

New member
:)

אנחנו 5 אחים.. אני הקטנה.. הייתי רוצה שיהיה לי עוד אחות או אח קטנ/ה ככה אני לא אהיה הקטנה שבבית...ויתייחסו אליי כמו קטנה... ושהאחים שלי לא בבית תמיד יש משהו חסר גם אם אחד מהם חסר אז יש את ההרגה הזאת.. אבל שכולם ביחד אין הרגשת חסר..

Smileey Girl

New member
אנחנו 3 אחים.. 2 בנות ובן באמצע..

אני הקטנה והייתי רוצה עוד אח קטן (גם אחות זה בסדר) כי אני נורא אוהבת תינוקות וזה תמיד כיף לטפל במישהו שקרוב על אחת כמה וכמה אם זה אח קטן. היתי רוצה שיהיו לי בעתיד 6 ילדים,למה? כי אני אוהבת ילדים,כי ילדים זה שמחה ומי ייתן וה' ייברך אותי בכמה שיותר ילדים שיהיה לי את הכוח להביא אותם (זה בטוח שיהיה
)ולטפל בהם כאם מסורה ואוהבת.

למעלה