שאלה לכולם...

שאלה לכולם...

תענו ברצינות. חשבתי על זה קצת ומאטריקס-הסרט כל כך הגיוני ובנוי באופן שאין בו סתירות שיכול להיות שזה בעצם ניסיון נואש של הכותב שלו לגלות לכולנו משהו. אולי הכותב שלו לא יכל להגיד לנו את זה בדרך אחרת אז הוא בחר להוציא על זה סרט וכך לצעוק לכולנו שהמכונות והמחשבים השתלטו עלינו. עוד שאלה. אם אנחנו עוד לא חיים במטריקס האם זהו רק עיניין של שנים עד שמשהו שכזה ייקרה? הרי כבר היום מדברים על החדרת גנים אנושיים למחשבים כדי שיהיו להם חושים ורגשות אמיתים. אולי יום אחד מישהו ישתמש ברגשות האלו לצרכים אישיים שלו...כוח... תחשבו על זה... חופית

laliv

New member
זה לא כל כך הגיוני או שכן

מצד אחד אם זה היה אמיתי זה היה יכול להיות ממש ממש מגניב אבל את לא חושבת שהיו משתיקים את זה? או שאולי הם מציגים את זה בכוונה בסרט כדי שנחשוב שזה לא הגיוני ולא נאמין שזה יכול להיות קיים באמת תחשבו על זה

Chot

New member
אממ

אולי זה כן נכון ואז הרבה אנשים רואים, ומנסים לנתח את הסרט והמוח שלהם עושה הרבה חשמל בזמן שהם מתאמצים חזק ואז יש עוד אנרגיה?

zelozemasheze

New member
אז זה טוב או לא?

שהם מקבלים עוד תפוקה סרוטונינית ואנחנו ממשיכים להתפלש בבוצניות המבלבלת של חוסר הידיעה המוחלטת?!!!

דנה^^

New member
תשובה

טוב הדבר הראשון הוא דבר שתמיד חושבים עליו אבל האמת אני כבר לא חושבת עליו כי תמיד חשבתי שיש משהו יותר בעולם הזה, (לא הגיוני שהכל קיים סתם) אז נחמד לשייך אותם. בקשר לשאלה השנייה: באמת מדברים על החדרת גנים אנושיים למחשבים? לא שמעתי על זה, אבל לדעתי אם יעשו אז הכל אפשרי. אולי המחשבים גם ישכפלו את עצמם לאין סוף (כבר שיכפלו חיות)....

IC4

New member
חופית לוי!

אני גם פעם חשבתי על זה
חשבתי על זה בענין אחר של "המופע של טרומן" ואני וחבר שלי הסברנו לחבר אחר שבעצם כל החיים שלו היו שקר ושהכל נעשה בשבילו ובאופן מתוכנן
ועל מאטריקס גם חשבתי כבר בעבר שבעצם זה ניסיון להחדיר לנו את האמת. יכול להיות והמכונות אפילו ידעו שיעשו זאת אבל לא היה איכפת להם כי הם רצו לראות מה יקרה, איך אנשים מגיבים. למזלם של המכונות , אכן אנחנו טיפשים מדי ואגואיסטים מדי בשביל להאמין באמת

תשובה מפורטת נמצאת בפורום מודעות

היי חופית לוי!!! לשמחתי כל היום התעסקו הגולשים בפורום מודעות פנימית בסוגית המטריקס. תשובות לשאלות שהצגת תוכלי לקרוא בדפי הפורום המקביל. אני חושבת ששוה להוסיף עוד כמה נקודות מבט פילוסופיות. אני שואפת לשיתוף פעולה בין הפורומים השונים. הרבה אור ואהבה אין סופית מיכל

IC4

New member
שיתוף פעולה?

זה אותו פורום
רק אנשים אחרים מההתחלה של פורום 21 רציתי שאנחנו נהיה ברוחניות ותקעו אותנו בעל סדר היום. שיתוף פעולה יתקיים בשמחה רק שאיני מוצא כיצד יתקיים בכלל כי אין ממש טעם , נגיד לדבר על אותם נושאים בשני פורומים. מישהו מוצא את ההגיון בזה ומעונין לשתף אותי בו ? בכל מקרה שיהיה ברור שאין לי שום הימנעות משיתוף פעולה בין הפורומים הרבה אהבה גם לך/ם !
----- עוד מישהו נזכר בפרק אוז שאדביזי וסעיד כורתים ברית ?

RedStorm

New member
ייללא שיתוף פעולה!

פילוסופיה קולה מחשבים ו#@$$@ מה עוד צריך! ועכשיו אני "רציני" זה יהיה נהדר עם יהיה שיתוף לא יודע למה פשוט נהדר מודעות פנימית מעניין נהדר להתראות!

למעלה