שאלה לכולן...

Sugar_Lips

New member
שאלה לכולן...../images/Emo13.gif

איזה סרט דיסני אתן מעדיפות (אם יש) ?
ואם כן למה?
טלי

Black Cat15

New member
אמממממ...

יש כמה!! אני חולה על מלך האריות כי סימבה פשוט מתוק!!
למרות שזה סרט נורא טראומטי וגם בת הים הקטנה (האורגינלי עם אריאל!) מה זה הייתי מכורה לזה!!

Sugar_Lips

New member
חחח../images/Emo13.gif

אני דווקה מעדיפה את במבי, עדיין צופה בזה
הוא כל כך מתווווק וברגע שאיבד את אמא שלו ואי איזה מסכן

Iris Carmon

New member
זה משמ עצוב...

אני לא יכולה לגרום לעצמי לראות סרטים עצובים... מענין שלדיסני יש גם את מלך האריות וגם את במבי שהם סרטים ממש עצובים וזה בעצם אמור להיות סרטים לילדים

Iris Carmon

New member
אממ....

הלא מצויר זה יומני הנסיכה שלדעתי זה ממש סרט יפה, גם הספר אבל בספר היא לגמרי אובססית בקשר לחזה שלה הכן מצויר זה.... לא יודעת

Iris Carmon

New member
אני מתה על אלאדין!!!!!!

יש לי אותו בוידיאו מקורי באנגלית ואת שתי ההמשכים שהם פחות טובים היה ביסבבה שנה שעברה בחג תנועה זה היה על אלאדין והיה ממש מגניב והשנה זה על פיטר פן :)

בעקרון אני מתה על (כמעט) כל הסרטים

של דיסני.... אבל ברור שמלך האריות הוא הכי הכי, למרות שזה סרט נורא עצוב וטראומטי, כל פעם שמופאסה היה מת היו יורדות לי דמעות, אבל זה באמת סרט יפה.... וגם את במבי אהבתי, וגם את פוקהונטס ועוד סרטים, פשוט יש לנו בבית הרבה קלטות של דיסני שאת רובן אני אוהבת... לה לה לה לה

No Doubt

New member
אני לא מבינה מה השאלה...

הרי ברור שבמבי!!!!!, זה גם הסרט שהכי השפיע על העולם, כבר יותר אין עופר, זה רק במבי, תשאלי ילד קטן איך קוראים לבן של האייל והוא יגיד לך במבי, אין ספק, אין שאלה בכלל ב-מ-ב-י ל-ש-ל-ט-ו-ן-!-!-!

6MR. NICE GUY

New member
שלי יש שניים

מלך האריות כמובן... זה היה סרט כ"כ כ"כ יפה ומרגש.... אני כמעט בכיתי שראיתי אותו בפעם הראשונה... ראיתי אותו איזה 4 פעמים... השני זה היפה והחיה כ"כ אבל כ"כ יפה!!!

No Doubt

New member
אני זה לא דוגמא

אני בוכה בכל סרט!!! זה נוראי...ממש כל סרט (גם במלך האריות
) אגב אורי מותק, אין לי אותך באיי סי כי דפקתי אותו קצת

אויי...... ../images/Emo7.gif

ברור שבמבי... סרט מדהים ועצוב כל כך... אבל הקטע העוד יותר מבאס הוא, שהאהבה הגדולה של החיים שלי - עופר (כבר לא שלי
)- מוזכר... הרי במבי הוא עופר...

טוב אז אני חושבת ש....אממ...

אני אוהבת נורא נורא נורא נורא נורא נורא נורא נורא נורא נורא נורא נורא נורא את היפה והחיה כי זה כל כך רומנטי וקלאסי! הלוואי והיו לי שמלות כמו שלבל ...וחיים כאלה שקטים בסוף העיר כזה מעל גבעה...בשקט לבד....הכי כיף! זה מה שאני הכי אוהבת...ובעצם כל הסיפור שקרה לה...כל מה שמסביב..הייתי רוצה לעצמי!

Vilia©

New member
אני הכי אהבתי את...

מלך האריות... ראיתי אותו מיליון פעם! הוא הסרט שהכי ריגש אותי, הכי נגע אליי והכי הזדהתי איתו... אהבתי את העלילה, את הדמויות, את הצבעים והשירים... הייתי מסוגלת לצפות בזה גם עוד המון המון המון פעמים! סרט מצוין שאהבתי הכי הרבה מרוב הסרטים של דיסני... טלי

No Doubt

New member
אבל הבעיה היום...

הכל כ"כ ממסוחר, כל סרט יש לו 1 ו-2 ו-100000 אי אפשר ככה, סרט אחד מספיק, א"כ זה כבר נמאס...דיי למיסחור!!!!!!!

למעלה