שאלה לכולן!!!!!!

Alinush*

New member
שאלה לכולן!!!!!!

איזה מוסיקה אתן אוהבות ומי אתן חושבות הכי חתיך מתחום המוזיקה?? אני מ-ת-ה על בלינק 182 הכוסונים! ואני חושבת שהאדם הכי חתיך מהמוסיקה הוא----> טרוויס מבלינק וטום מבלינק! איזה כוסונים!! חב"לז......... אני כל כך מתה עליהם עד שאני לא יכולה לחיות בלעדיהם אפשר להגיד, יותר נכון צריך להגיד, שאני מכורה לבלינק182 באופן רישמי......אז למי שיש תמונות הם יתקבלו בברכה .......... ומוזיקה אני פאנק ו- R&B וגם אמינם ומרלין מנסון! והתחלתי ללמוד לנגן על גיטרה חשמלית רק בגלל בלינק......הכוסונים!! בלינק הכוסונים והחתיכים והשווים שולטים!!! בלינק הכוסונים והחתיכים והשווים שולטים!!! בלינק הכוסונים והחתיכים והשווים שולטים!!! בלינק הכוסונים והחתיכים והשווים שולטים!!! בלינק הכוסונים והחתיכים והשווים שולטים!!! בלינק הכוסונים והחתיכים והשווים שולטים!!! בלינק הכוסונים והחתיכים והשווים שולטים!!! בלינק הכוסונים והחתיכים והשווים שולטים!!! בלינק הכוסונים והחתיכים והשווים שולטים!!! בלינק הכוסונים והחתיכים והשווים שולטים!!! בלינק הכוסונים והחתיכים והשווים שולטים!!! בלינק הכוסונים והחתיכים והשווים שולטים!!! ואני יעשה ה-כ-ו-ל בישביל לפגוש אותם...... איזה כיף לחברה של טום!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
אלינה המעריצה ה-1 של בלינקוש
אלינה השרופה על השכל מבלינק..........

No Doubt

New member
לא נראה לי שהבנתי....

סתם, סתם, סתם שמעי במוזיקה אין ספק שהכי חתיך זה הזמר עם הזקן הצרפתי מלינקין פארק.... הוא מדהים!!!!

!adidas

New member
תגידו שאני

שטותניקית אבל אני אוהבת מוזיקת פופ אז מה אם יש כאלה שאומרים שסזו מוזיקה שטוחה ורדודה ושבשנים האחרונות זאת בכלל לא מוזיקה אז אנשים אני מבקשת! כמו שאני לא יורדת על הטעם שלכם במוזיקה אל תרדו על שלי ואני מצטטת את אמא שלי: אל טעם ואל ריח אין להתווכח
love&peace adidas

chill-chill

New member
ואני... ../images/Emo79.gif

אני שומעת המון המון מוסיקה, כמעט מכל סוג (יש כמה דברים שאני לא שומעת, אבל בכל זאת
). אני גם לא בעד להגדיר את סוגי המוסיקה שאני שומעת (וזה לדיון אחר, בהזדמנות, אם בא לכן
), אבל בעיקרון זה לא מיינסטרים, אלא מה שנקרא בשפה פלצנית ביותר "אלטרנטיבי". תוכניות רדיו כמו "הקצה", ובטלוויזיה Alternative Nation באמ.טי.וי, רק כדוגמא. ממה שאני בתכל´ס שומעת, אפשר למנות את: רדיוהד, יוסי אלפנט, אהוד בנאי, מרקיורי רב, דאוס, אפגן וויגס, פוליאנה פרנק ועוד כל כך הרבה שאני פוחדת ששכחתי
צ´ילי
מכורה למוסיקה!!!

No Doubt

New member
מוזיקה...

נושא גדול נורא... צ´ילי מותק, אני בדעה שלך אני נורא אוהבת ראפ ורוק שזה שני ניגודים שונים לגמרי!!! אבל לא אכפת לי! אדידס מותק, אני בחיים לא הייתי מצטטת את אמא שלי את מאוד אמיצה

chill-chill

New member
ב-ד-י-ו-ק ../images/Emo70.gif

טוב, שכנעת אותי להסביר את עצמי טוב יותר... אני גם אוהבת סוגים רבים של מוסיקה, והרבה מהם באמת כמעט לא דומים.
ה"מטרה" שלי במוסיקה היא שכמה שיותר אנשים יקשיבו לכמה שיותר דברים, קרי: מוסיקה כמה שיותר אקלקטית ומגוונת, מז´אנרים שונים. אם אנשים ישמעו משהו ויתחמו אותו תחת הגדרה מסוימת, והיא לא תמצא חן בעיניהם, הם יסתמו את האוזניים... וחבל
free your mind... and tje rest will follow כמאמר אן ווג (שאותם אני דווקא פחות אוהבת, אבל בכל זאת, זה מתאים הפעם). מה דעתכן? צ´יל

No Doubt

New member
../images/Emo97.gif צודקת

שמעי, את חושבת כמוני... את יודעת מה אני שונאת במוזיקה??? אנשים כמו ברטני ספירס שבאים ושרים לי שהם עבדים ohh!!! fuck hare!!! כאילו כמה טיפשה היא יכולה להיות??? מוזיקת פופ היא נחמדה והכל, אז גוד...זאת הגזמה!!!!

chill-chill

New member
Ain´t no doubt, girl.... ../images/Emo6.gif

אני מעריכה "זמרות" כמו בריטני ספירס, ורק בגלל העובדה שהן מצליחות מאוד. זה הכל. אבל אני לא סובלת אותן, כי מישהי שחושפת את הגוף שלה בעצם לא סומכת על המוסיקה שלה... ומה יצא מזה? קליפ פורנו רך? צ´ילי
אגב, יש לך אייסיקיו?

chill-chill

New member
יופי של כתבה! ../images/Emo45.gif

קראתי, וגם באותה ההזדמנות הגבתי על שאלה אחרת שהיתה שם
אם זה בסדר מצידך... נראה שיש לך אחלה פורום שם, צ´ילי

**Blue-Lagoon**

New member
her

לא HARE או וואטאבר... הרי שברור שתגידו שבריטני סאקס כי אתן כל כך מגניבות

karin Potter

New member
אהההה.....

טוב תשמעי שאלה די קשה: אני אוהבת רוק וגם פופ הרבה פופ ובכללל.... אני אישית לא מכירה בכלל את בלינק 182 ורק קוראת אליהם כל הזמן כתבות אבל חוץ מזה-כלום. אבל אם את כל כך אוהבת אותם צירפתי תמונה

Vilia©

New member
אני אוהבת...

בעיקר רוק... אני אוהבת מאוד את לינקין פארק, גם את בלינק ארוסמית´ וכאלה.. אני אוהבת גם שירים בודדים של כל מיני... אני אוהבת גם כל מיני שירים ישראלים (לא מזרחית!! איכס איכס איכס!!!) מתעבת את בריטני! (איכסה! זונה בשטח! כולם יורים עליה! חחחח?) וזהו בעיקרון..מי הכי חתיך? הית´ לדגר לייק דהה! טלי

Alinush*

New member
תודה תודה תודה ../images/Emo9.gif

תודה רבה רבה לך על התמונה!!!!!!!! עם יש לי עוד את מוזמנת לשלוח לי ל אייסי..137176791 או לאימייל:[email protected] כרגע שימחת אותי עד הגג!!!!!! איזה מותק את!!!!!!
אלינה

karin Potter

New member
חחח אין בעד מה

אני יכולה עוד לפרסם אלף תמונות של בלינק בפורום אין לי איי סי קיו סורי... הוא פשוט עובד לי רק באנגלית אז מחקתי.
קארין

peach & cream

New member
טוב, אז ככה.....

אני אוהבת סוגיםפ של מוזיקה ואני חושבת שזה ממש אחלה לאהוב רוק & ראפ בדיוק כמו הבנות פה, ואין לי בעיה עם ישראלי ואפילו מאד רצוי. להגיד שמישהו מהתחום הזה חתיך זאת הפרזה, יש הרבה שנראים טוב ולהפך. והשיר החדש של בריטני מ ג ע י ל ! היא דורשת ס-ט-י-ר-ה! זאת דעתי, וחבל באמת, כי היא זאת שמאשרת שהפופ הוא שיטחי וזה בכלל לא נכון, יש שירים ממש אחלה, ואז מה אם זה על אהבה, גם זה חלק מהחיים. אז באהבה רבה peach!

אמממ

אני חושבת שמהלהקה שאני דיי אוהבת את השירים שלהם הכי חתיך זה מארק, אני אוהבת במוזיקה את: לינקין פארק, אירוסמית´, יו2, גאנסז אן רוזס, מדונה, ג´יי לו, קרייזי טאון, אמינם.

למעלה