שאלה לכולן....

No Doubt

New member
שאלה לכולן....

אתן מאמינות בגלגול נשמות? רייקי? באומנות הבודהא וכו´?

Me¥tal

New member
לא... ממש לא.

אני מאמינה רק בעצמי. לא באלוהים, לא בכוח עליון, לא בדברים מיסטיים. רק בעצמי.

No Doubt

New member
גם אני לא מאמינה באלוהים

אני מאמינה בגורל אני מאמינה בחיים של בודהא, של שקט נפשי, מדיטציות אני קוראת בטארוט (פחות או יותר) אני עושה מדיטציות מדי פעם אני בן אדם מאוד מיסטי

אתן חושבות שזה נוגד להאמין גם

באלוקים וגם בגורל? ז"א, אני דתיה ואני מאמינה באלוקים ואני מאמינה שהוא זה שברא אותנו והוא זה שמקיים אותנו- אבל מצד שני אני פטליסטית (=מאמינה בגורל) ואני חושבת שמתי שיגיע זמני למות- אני אמות, ואם זה לא יהיה בתאונה זה יהיה בפיגוע חו"ח או לא יודעת מה...
אז נראה לכן שזה סותר...? נ.ב. אני מאמינה באלוקים לא בגלל שככה חינכו אותי ולא מתוך "אמונה עיוורת"...אני מאמינה בו מסיבות אחרות

ענת פ.

New member
אני ממש לא מאמינה באלוהים...

אבל אני די מאמינה בגורל, וגם מאמינה שיש לי כוח מיסטי, תאמינו או לא..האינטואיציה שלי ממש מפותחת טוב והרבה פעמים אני מנחשת מה יקרה בעתיד

ואני לא מאמינה בזה...

אני לא חושבת שאנשים יכולים לנחש מה יהיה בעתיד- ובמיוחד לא בימינו ושימי לב שכתבת לנחש, ז"א שאת סתם אומרת דברים ובאמת הם מתקיימים...זה מקרה גם גורל =מקרה אולי בימי התנ"ך (שאני מאמינה זו גם) היו נביאים בעלי כוח נבואה/מיסטי מה שזה לא יהיה, אבל בימינו בטח שלא ואני חושבת שהקבלה, הטארוט וכל זה זה בול
אחד גדול אבל זו רק דעתי...
אני עושה גם מדיטציות לפעמים וסבתא שלי עושה לי רייקי כשאני חולה אבל זה לא תמיד עוזר...

No Doubt

New member
שמעי...

אני לא מאמינה באלוהים מסיבה פשוטה תמיד כשצריך אותו - הוא לא שם בכל אופן, אני מאמינה בגורל כשאני אצטרך למות אני אמות, אני גם מאמינה שזה לא משהו שקובע, את יכולה לשנות את הגורל שלך אם את רוצה, כי אחרי הכל את מתחילה את החיים וקובעת איך תיחי בהם, ככה שאת יכולה לשנות את הגורל שלך, בהתאבדות או משהו כזה, אבל אחרי הכל, יכול להיות שהגורל קבע לך להתאבד...

את די סותרת את עצמך....../images/Emo4.gif

מצד אחד אמרת שאת מאמינה בגורל, אבל מצד שני אמרת שאפשר לשנות אותו.. אבל גורל זה לא משהו שמשתנה גורל זה משהו שנקבע לך ברגע שנולדת ואין לך שום אפשרות לשנות אותו.. חוצמזה שאיך את יודעת שאלוהים לא שם כשאת צריכה אותו? הכל לטובה אולי הוא דווקא כן שם, אבל הוא עשה את הדברים בצורה אחרת ממה שציפית? תחשבי על זה..

No Doubt

New member
נו....זו בדיוק בכוונה שלי

תקשיבי למשהו, בחורה אחת עם 4 ילדים הלכה למישהי שקוראת בקלפים והיא אמרה לה שיהיה לה עוד ילד, הקטע הוא שהיא לא רוצה עוד ילד, ואם היא לא רוצה עוד ילד למה שיהיה לה עוד ילד, נכון??? היא תדאג שלא יהיה לה עוד אחד, אז יכול להיות שהגורל נקבע כבר, אבל איזה תפנית שלא היתה אמורה לקרות שינתה אותו....ואז הוא נקבע מחדש

Iris Carmon

New member
אז מה שהיא אמרה

אלה סתם שטויות!!!! לכל בן אדם יש גורל אחד, לא משנה מה יעשו בסופו של דבר זה יהיה אותו הדבר. אי אפשר לשנות את הגורל כי אז מה ששינו בכלל לא היה הגורל... אני יודעת שזה קצת מסובך אבל ככה זה....

מור~

New member
לפי דעתי בקשר לגורל....

לכל בן אדם יש גורל, מאז שהוא נולד נקבע לו הגורל, אך גם ניתנת לו הזכות לשנות לעצמו את הגורל, ככה שיוצא שבעצם גם אתה קובע מה יקרה בחיים שלך, ולא הכל ידוע מראש.

למעלה