שאלה לכולנו בעקבות מה ששריק כתבה

• פותח הנושא daud
  • פורסם בתאריך

daud

New member
שאלה לכולנו בעקבות מה ששריק כתבה

שריק כתבה ש.... יש בחו"ל שוויון בין חולי פיברו ותשישות כרונית ו בארץ לא כלי אישית נראה שהשניים הם שלבים שונים באותה מחלה לפחות ע"פ התנסותי האישית אז יש לי שתי שאלות 1. האם גם אתם התנסיתם או מתנסים בדומיננטיות של כאב מול שינה ותשישות לסירוגין ? 2. האם אתם מגדירים עצמכם כחולים בתשישות כרונית פיברומיאלגיה או שניהם ?

mira ker

New member
דאוד, תלוי. אם אני ישנה היטב

אני רק חולת פיברו, כאבים וכו'. אם לא ישנה היטב כמו שקורה לי לאחרונה בגלל מזרון לא מתאים אני גם מרגישה תשושה. אני רצה לקנות מזרון חדש

daud

New member
כל העולם מדבר על מזרון הטמפור

שמעתי עליו גם מהארץ וגם ממדינות אחרות מאתרים של חולים בתסמונת מה שאומר ש או שיש להם אחלה יחסי ציבור או שזה ממש עוזר
יתכן ששניהם
) רק שחבל המזרון הזה עולה המון המון המון משהוא כמו כמה טונות טובות של אורז

tiaa1

New member
יש מידע על מזרון הטמפור באתר

של נורית ושי. בהצלחה.

mira ker

New member
טיה, תודה על האינפורמציה.

התקשרתי למפיץ כדי לברר על המזרון הטמפורי, אבל לצערי הוא בחופשה עד ה19 ביולי. אם המזרון יהיה בהישג ידי, אין ספר שארכוש אותו. הבנתי שהוא גם מאפשר להוריד למינימום את משככי הכאבים למינהם. וזה כבר משהו שכדאי לחשוב עליו לטווח ארוך.

ששרון

New member
הי מירה, באשר לטמפור

אשמח מאוד לשמוע ממך פרטים אחרי שתדברי ע המפיץ, קודם כל-כמה זה עולה! אני בזמנו גם ניסיתי להשיג אותו , כבר לפני כמה חודשים לברר, אבל הוא כל הזמן לא ענה, אז אשמח שאם את תופסת אותו , כבר תספרי לי. הבנתי מידידה שבזמנו היתה רושמת בפורומים שזה עזר לה בבי"הח להעביר חודשים של שמירת הריון שכללה שכיבה רצופה! היא אומרת שזה כ"כ הציל אותה...שאחרי זה היא קנתה אותו . מאחר ואין לי קשר עימה מעבר, אני לא יכולה לשאול אותה פרטים והיא לא רושמת יותר, אז את מוזמנת לעדכן אותי לכשתדעי מה מי מו...וכן אם תקני, ספרי לנו איך זה משפר. אני יודעת שעם מזרון טוב, הכאבים שלי בלילה יותר נסבלים. יש לי מזרון האמת די יקר שקנינו במיוחד, אבל לצערי הוא עלה הרבה, ורק אחרי שקנינו אותו שמעתי על טמפור שבטח הרבה יורת רציני... אז לא חושבת שיהיה לי כסף שוב להחליף, אבל אם תמליצי מאוד מאוד, זה יתן מוטיבציה...

mira ker

New member
ששרון, בטח שאספר לכם מה שאני יודעת

אבל כאמור הוא יהיה רק ב19 לחודש, וניתן עוד יום יומים להתאזן.חחחחחח

mira ker

New member
החלטתי לא לקנות מזרון אחר כי כבר

הסתגלתי למזרון הפוטון שלי.

daud

New member
מירה מצטער שלא עניתי

פשוט לא הספקתי להיות און ליין כמה ימים בכל אופן אני רואה שענו לך על הנושא
אם יש לך עוד שאלות תשאלי ואני מקווה שאוכל לעזור לך

mira ker

New member
תודה דאוד, כבר ענו לי, התקשרתי

לסוכן, הוא בחופשה עד ה19 בחודש. אברר הכל ואדווח כאן.

mira ker

New member
היי דאוד, אני חושבת שאתה צודק.

בתחילת המחלה באמת הייתי תשושה בצורה קשה, ונראה לי שזה היה CFS הגוף אז פחות כאב לי. היום התשישות כמעט נעלמה, מלבד פה ושם לפעמים. ונשארה הפיברו עם הכאבים. גם לדעתי זאת אותה מחלה בשלבים שונים.

למעלה