שאלה לכומתה אדומה

• פותח הנושא ZC18
  • פורסם בתאריך

ZC18

New member
שאלה לכומתה אדומה

תגיד איך זה שחבר שלי בלי שום גיבוש התקבל למגלן בפרוטקציה למרות שאני מפרגן לו מאוד זה מוריד מערכה של היחידה לדעתי וזה גורם לי לרצות יחדות אחרות וזה גם משקף תרמה של היחדה אנשים מתקבלים בלי גיבושים מה זה צריך להיות

פרוטקציות? לא אצלינו...

מי זה חבר שלך? תגיד לו שלא ישמח בכלל, כי יזיינו לו ת`תחת במסלול. תמליץ לו להסתיר טוב טוב את איך שהוא היגיע לשם, למרות שבסוף זה יתגלה, ואז סביר שהוא יפרוש לבד (אם הוא לא יפרוש עד אז). מוריד את ערכה ורמתה של היחידה??? סליחה? מה אנחנו עושים פרוטקציות?? מי שנתן לו את הפרוטקציה הוא בטח איזה מש``ק מיונים או קצין שלישות עלוב, (למרות שזו רק השערה מבוססת ולא יותר), ואין אצלינו עוד כאלה מיקרים כמו שתיארת, כי כולם כאן מכירים את כולם עוד מהגיבוש יחט``יות... אכפת לך להגיד לי איך בדיוק קוראים לחבר שלך (שם ושם משפחה), ומה תאריך הגיוס שלו? אם הוא כבר התגייס תגיד בכל זאת את הפרטים בבקשה. יוני יוני

ZC18

New member
תגובה ליוני

1.אני לא עומד לחשוף את שמו2מי שנתן לו תפרוטקציה הוא מאוד מאוד בכיר 3חוץ מזה למה שיגלו אותו..... הוא יכול לטעון שעבר דרך 669 ואו ויחטיות ולא נראהשהוא יפרוש הבנאדם עבר ירפאות גיבוש טייס ולא התקבל והוא בכושר מצויין!!!!! תשמע מה שאני רוצה להגיד זה שאפילו לא ראו תרמה שלו וקיבלו אותו לפחות הי עושה חטיות ומחזיק מעמעד ואז היה מתקבל...

ואיפה הוויכוח בנינו?

מה אתה מנסה להגיד? שזה לא בסדר שהוא התקבל? NO SHIT! אבל זה היה יכול לקרות בכל יחידה לצערי, כי למרות הכל הצבא עדיין נגוע במאפיונרים למיניהם... SAD BUT TRUE למה הוא בא דווקא למגלן? ואל תדאג. כבר יחשפו את השקר שלו (תמיד זה ככה אחי, אתה עם האנשים יום יום במשך 3 שנים- שקרים לא מחזיקים מעמד) הוא שלט ישלה את עצמו שיארפ``א או גיבוש טיס יחזיקו אותו פה. אם הוא מוותר לעצמו ככה בקטע של הקבלה, הוא לא יחזיק מעמד בלחץ של המסלול בחיים תזכור מה שאמרתי. אולי בכל זאת תגיד לי את הפרטים שלו?

RELIK

New member
תגובה

אצלנו ביחידה אין פרוטקציות בשיט, זה מין קוד מוסרי כזה, וקשה לי להאמין שגם במגלן, אתה שמתקבל בפורטקציה , הוא חסר אופי ולפי דעתי לא יסיים מסלול...

נו גם אצלינו

אין, אחרי שכולם עוברים ביחד את כל הסיוט של הקבלה, אף פרוטקציונר עלוד לא יכול לבוא לגמרי מבחוץ ולהשתלב, זה מה שרליק קרא לו ``קוד מוסרי``, וחוץ מזה, הבושה והחוסר שייכות יעיפו אותו מהמסלול יותר מהר מהמאמצים עצמם...

למעלה