שאלה לכלום

®NuLy®

New member
אממממ...

דרך אמריקן אידיוט {הסינגל} חברה שלי קנתה ת'דיסק והיא אמרה שהוא ממש יפה אז גם קניתי ומאז אני אוהבת את גרין דיי

WiseL

New member
ידיד שלי צרב לי דיסק שלהם

הוא טען שאני יאהב אותם וצדק.

Satla ruleS

New member
אממ

ידיד שלי שלח לי שיר- בסקט קייס.. הוא אמר לשמוע..שזו להקה טובה..שהוא אוהב אותה מאז שהוא בכיתה ג'.. וכל מיני
אמרתי אללה נראה ת'שם של הלהקה ונוריד שירים =] ופתאום אאעהה התמכרתי

BlueBeIl

New member
ראיתי יום אחד את באסקט קייס

בטלוויזיה, ואז נזכרתי איך אהבתי את הקליפ הזה כשהייתי בת שבע וחרשו עליו בMTV... אז התחלתי להוריד מלא שירים שלהם והתמכרתי:)

N 1 F 8 R 2

New member
באחת המסיבות

בכיתה ו' היה באסקט קייס חח אז שאלתי אנשים מזה השיר הזה ואמרו גרין דיי אז אח שלי הביא לי דיסק שלהם ומאז אני אוהבת אותם חח

Lp Fairy

New member
אמ טי וי

בהתחלה לא אהבתי אותם טענתי שהם גרועים אבל אז כשהם הגיעו עם אמריקן אידיוט אז התחלתי לאהוב...ומכאן סיפור האהבה רק גדל וגדל..:)

Lee G1

New member
אמ...אחותי הייתה

שומעת אותם בבית כשהייתי בכיתה ו' בארך ומרוב שהיא משעה אותם ידעתי את כל השירים ושאלתי אותה איזה להקה זה והיא ספרה לי והביא לי עוד שירים לשמוע ומאז אני יזמתי בעצמי והכרתי עוד ועוד שירים =]

Y M C A

New member
זה היה לפני הרבה זמן

אני מניחה ששמעתי את באסקט קייס ברדיו ואהבתי רק תשיר. השנה בספטמבר, היה את הדיסק אמריקן אידיוט לשמיעה בMSN אז התאהבתי וקניתי....

אעעע../images/Emo163.gif

הייתי לפני איזה חצי שנה פחות או יותר בחופשה ביממלח, ואני וחברתי ישבנו בחדר וראינו MTV כי שעמם לנו, ואז הופיע אמריקן אידיוט, ואני וחברתי מיד פלטנו "שליתהההה!!!
" והתמכרנו מאז. הסוף.

A Hilit

New member
דרך אבריל לאבין

שעשתה קאבר לבאסקט קייס מאז התחלתי לשמוע שירים אחרים שלהם

DoDaDa

New member
פשוט שמעתי שהם טובים אז רשמתי

וגרין דיי והורדתי מלא שירים...מסתבר שבסוף אני מתה עליהם.... גרין דיי!

ד ו ק י

New member
חבר שלי לשעבר

החברה הכי טובה שלי לשעבר, הקומונר שלי לשעבר. לכל אלה היה חלק ענקי בחיים שלי- וכל אלה אהבו את גרין דיי, אז פשוט בקיץ קניתי את דוקי, ואז פשוט קניתי את כל הדיסקים המעולים שלהם, ואז יצא אמריקן אידיוט. אין מילים לתאר כמה אני אוהבת את המוזיקה שלהם.

danielle23

New member
אמממ..

ראיתי American idiot ב-MTV ואז הלכתי לטאוור רקורדס וסתם התחשק לי לקנות דיסק את קניתי את American idiot.. מאז אני מאוהבת בשירים שלהם (למרות שאני לא מכירה כל כך הרבה..)

אממ ...דיי לא מזמן..

מהשיר אמריקן אידיוט... אהבתי את השיר וחברה צרבה לי את הדיסק... (כן כן..אין לי את הדיסק המקורי אל תהרגו אותי בבקשה..)

שחכתי לכתוב איך אני...

אני ראיתי ושמעתי את boulevard of broken dreams ב MTV וברדיו ובכל פעם לא שמעתי או ראיתי של מי השיר וזה נורא עיצבן אותי כי הוא היה ממש יפה. אחרי כמה זמן נסעתי לתחרות של גלשני רוח באילת ובחזור הילד באוטובוס שישב מאחורי זימזם את זה וישר ידעתי שזה השיר אז שאלתי חברה שלי שהייתה בתחרות גם איך קוראים ללהקה ולשיר והיא אמרה לי. אחרי שהורדתי אותו ושלחו לי 2 שירים אחרים שלהם קניתי ת'דיסק... קצת ארוך..אני יודעת......

למעלה