שאלה לכל אלה שאוהבים לנפנףףףףףף
ברור לכולם שסוכות וראש השנה, היום שאחרי הארוחת ערב, יום ראשון, הם הימים של על האש, אז ספרו, מה אתם אוהבים, מי מכין את הארוחה על האש, אתן , המארחים, הבעל עומד על המנגל, בכלל איך אתם אוהבים לעשות על האש, בפארק, בגינה ציבורית, בבית, אצל הדודה על הגג, או סתם על חוף הים, איזה בשרים הכי אהובים עליכם, ועל הבעלים, והאם אתם דוגלים בשיטה של לקנות בשרים מוכנים של זוגלובק, או להכין בבית. אצלנו למשל, אני מכינה את הקבב, אם לא אף אחד לא אוכל, והכנפיים, עושה להם תיבול שמשגע את כולם הסטייקים לא דורשים תיבול מיוחד והפרגיות, דומה מאוד לתיבול הכנפיים וכמובן הסלטים, האם אתם מכינים או קונים. וגם אני על המנגל, במיוחד בקטע של הכנפים,והפיתה על האש, אני אוהבת לשרוף אותם, מה איתכם, מי תופס פיקוד? שנה טובה האופה
ברור לכולם שסוכות וראש השנה, היום שאחרי הארוחת ערב, יום ראשון, הם הימים של על האש, אז ספרו, מה אתם אוהבים, מי מכין את הארוחה על האש, אתן , המארחים, הבעל עומד על המנגל, בכלל איך אתם אוהבים לעשות על האש, בפארק, בגינה ציבורית, בבית, אצל הדודה על הגג, או סתם על חוף הים, איזה בשרים הכי אהובים עליכם, ועל הבעלים, והאם אתם דוגלים בשיטה של לקנות בשרים מוכנים של זוגלובק, או להכין בבית. אצלנו למשל, אני מכינה את הקבב, אם לא אף אחד לא אוכל, והכנפיים, עושה להם תיבול שמשגע את כולם הסטייקים לא דורשים תיבול מיוחד והפרגיות, דומה מאוד לתיבול הכנפיים וכמובן הסלטים, האם אתם מכינים או קונים. וגם אני על המנגל, במיוחד בקטע של הכנפים,והפיתה על האש, אני אוהבת לשרוף אותם, מה איתכם, מי תופס פיקוד? שנה טובה האופה