שאלה לכל אלה שאוהבים ספויילרים(אין פה ספוילר)

Ping Poong

New member
שאלה לכל אלה שאוהבים ספויילרים(אין פה ספוילר)

לא חבל שאתם קוראים ספוילרים? בתכל'ס זה הורס ת'כיף בצפייה לא? אם נגיד הייתם יודעים מראש שויקה תנצח את עומר, אז זה סתם גורם לכם לא להיות במתח.. או בכלל כל ספוילר.. זה בעצם הורס ת'מתח.. כי כבר יודעים מה יהיה בסוף.. לא ככה?

LiRs Lullaby

New member
מה פתאום.

הרי כל הכיף בצפיה זה לראות *איך* זה קורה. אם נניח מישהו היה אומר לי שויקה הייתה מנצחת את עומר הייתי אומרת "מה?" אבל זה יותר נחמד לראות את זה ואת התגובות של האנשים בזמן "אמת"........ אבל אם אני אדע עכשיו מי הולך להגיע לגמר זה לא כזה ישנה לי כי תכלס - הייתי רוצה לדעת איך קרה שהאדם הזה הגיע לשם? מה קרה בדרך? וזה שקוראים ספוילר לא אומר בהכרח שהוא נכון.

פנומן 72

New member
בדיוק !

זה כמו לראות משחק כדורגל מלא אחרי שאתה יודע את התוצאה. את מי זה מעניין ? אני אספר לך משהו - לי אין ערוץ 10 ואני צופה בתוכנית ברגע שהיא עולה לאתר, כמה שעות אחרי שהיא משודרת בטלויזיה. לצערי הרב, במרבית הפעמים אני צופה רק ביום ראשון בערב. עכשיו, בגלל שכל כלי התקשורת לא מפסיקים לדבר על "מה היה" - אני פשוט מתנזר מתקשורת עד הערב. לא קורא עיתונים, לא נכנס לאתרי חדשות, לא לפורומים, לא רדיו - פשוט ואקום מוחלט. כשאני פותח את האתר גם עולים התמונות של כל המשתתפים כאשר מי שהודח נמצא בשחור/לבן, אז אני לא מסתכל על התמונות וישר גולל עם העכבר להפעיל את הסרט ופותח על כל המסך ולא קורא כלום. אז המתח נשמר וכיף לראות את הפרקים.

אוהד 49

New member
יואו זה ממש לא אותו דבר

יש הבדל ענק בין הדוגמה של הכדורגל, לבין לדעת סוף של ספר או משהו. אני מאלה שאוהבים לדעת מה קורה, ושיהיה כמה שיותר ספוילרים. כשרואים משחק כדורגל זה שונה לגמרי, במשחק שאתה רואה בלייב יש הרבה רגשות ואמביציות ואמוציות וכו'..זה משהו שאם אתה לא אוהב כדורגל אז אתה לא תבין..אי אפשר להסביר את זה במדיוק, את ההרגשה הזאת..התחושה הזאת. כשזה נגיד תכנית טלוויזיה לדוג' אני נגיד הייתי רוצה לדעת מי יודח ומה יקרה ומה יהיה ואז הכי כיף לראות את התכנית ולראות איך המצב יתפתח..זה הרבה יותר כיף, לדעתי.. וזה בוא נגיד בקצרה (בכל זאת, אתם לא רוצים מגילה, לא
) משהו בסגנון מה שלירז אמרה

למעלה