שאלה לכל אלה שכבר עברו את התהליך

the illusion

New member
שאלה לכל אלה שכבר עברו את התהליך

של בקשת ההתנדבות.... תקשיבו אחרי שהגשתי להם את הבקשה הם כל פעם ביקשו ממני עוד ועוד בדיקות ואפילו עכשיו אני מחכה לתשובה של בדיקה אחרונה...... אז רק אחרי שאני אשלח את התוצואות של הבדיקה האחרונה רק אז אני צריכה לחכות עוד חצי שנה?!?! יאו זה מטורף!!! ורגע, עד שמאשרים אני לא יכולה להמיין לכלום?

שני דברים לא קשורים ../images/Emo13.gif

את יכולה להתמיין לאן שאת רוצה כמה שאת רוצה. זה לא קשור לאישור. ולגבי האישור - זה מאוד תלוי. אצלי זה לקח חצי שנה מאז שהמצאתי את האישור האחרון. בתאכלס זה גם יכול לקחת פחות או יותר זמן, תלוי בסיטואציה

the illusion

New member
חחחחחחחחחח גם אתה אומר להמציא אישור

שהם שלחו לי שאני צריכה לשלוח להם את האישורים אז אמרו להמציא את האישורים הבאים נורא נבהלתי שאמרו להמציא חחחחחחחח רגע, כדאי לי להתקשר למדור פרט ולבקש שאני רוצה להתמיין נגיד לדובר צה"ל? או למשקי"ת חוייה?

../images/Emo13.gif שמח שאני משעשע מישהו לפחות...

ברגע שהתיק שלך עובר למנהל הגיוס (ואפילו לפני), את מתקשרת אליהם ומבקשת מהם להתמיין ליחידות האלו.
.

the illusion

New member
איך אני יודעת מתי התיק שלי עובר

למנהל הגיוס? ודרך אגב עצה בקשר לחברה: שכח אותה ברגע שאתה רק יכול!!!! אנשים שבוגדים לא שווים הרבה מחשבה באמת!

../images/Emo13.gif

1. ברגע שהתיק מועבר למנהל הגיוס מדור הפרט בלשכת הגיוס מיידע אותך (או לפחות אמור לעשות כן). את תדעי ברגע שתתקשרי והם יגידו לך "התיק שלך לא אצלנו יותר. שלחנו אותו למנהל הגיוס". 2. קצת קשה לשכוח מישהי שהכרת כ"כ הרבה זמן.. אבל... כנראה שנתיים וחצי ברזולוציה של כל החיים זה כלום
. יאללה.. אני לוקח לעצמי שעה להתאבל (עברו כבר 5 דקות) וקם על הרגליים.

the illusion

New member
אוקיי מותר לעצמך!! שיהיה לך כמה

שהכי פחות סבל!!! ואל תשכח: אהבה היא כמו אוטובוס תמיד שהיא הולכת תבוא אחת אחרת:) חזק ואמץ!!!

Starving Marvin

New member
אני דווקא חשבתי על כיוון אחר...

אהבה היא כמו אוטובוס- על שניהם אפשר לעלות במתחם הבורסה ב-4.90.

../images/Emo13.gif אהבתי.

יאללה.. אני עף לישון קצת... גמרתי בשעה האחרונה איזה 5 ליטר תה עם נענע ולימון...
.

למעלה