שאלה לכל הבנות המוכשרות

מאי26

New member
שאלה לכל הבנות המוכשרות

שעיצבו בעצמן את אלבומי החתונה (אני מורידה בפניכן את הכובע לאור הידיים השמאליות הידועות שלי): סוף סוף, ארבעה וחצי חודשים אחרי החתונה נענינו לתחנוני ההורים ושכפלנו תמונות חתונה. יש לנו "אלבומי הורים" ואנחנו רוצים להדביק את התמונות באלבום, כמובן בלי להרוס את התמונות ואת דפי האלבום (זה לא אלבום שיש בו דבק שאפשר לשים עליו את התמונות). למישהי יש המלצה על דבק כזה, ואיפה אפשר לקנות? תודה.

nikit1

New member
כן, הדבק נקרא HENZO ואפשר

להשיג אותו ברוב חנויות הצילום. אני השתמשתי בו לאלבום שהכנתי לברכות מהחתונה ולאלבום המעוצב (שעדיין אינו גמור
). זה הדבק שהתגלה כהכי טוב-אין בועות מתחת לתמונות והוא מחזיק מצוין.

danonit

New member
שיהיה נטול חומצה!

היתרון בדבק של HENZO זה שהוא נטול חומצה ולכן לא הורס את התמונות ולא את האלבום עם השנים (וגם לא מתייבש ומתפורר), דבקים אחרים גורמים להצהבה של התמונות באיזור המגע עם הדבק בגלל תגובה כימית. אנחנו קנינו ב"אל הבול" ברחוב קיבוץ גלויות בתל אביב.

אגב - יש משהו יותר זול מדבק...

המשפחה שלי "עושה אלבומים" לא מעוצבים אבל מודבקים כבר הרבה זמן - כולל את אלבומי החתונה מעבר לאלבום המעוצב... ונכון שאפשר עם דבק טוב של חנויות צילום... אבל זה קצת מסורבל (צריך למרוח, ולחכות שיתייבש קצת ורק אז להדביק) וגם לא תמיד זול... אני משתמשת בנייר דבק דו-צדדי שקונים בכל חנות כלי כתיבה... מדביקים חתיכה בכל פינה של התמונה, מורידים את הנייר המכסה... וגמרנו. החסרון היחידי הוא שאחרי הרבה זמן, אם רוצים לקלף את התמונות, זה אמור להיות יותר קשה מעם דבק. דבק אמור לאפשר לך לקלף את התמונות בלי לפגוע בהן. אבל לא בדקתי, אז אני לא יודעת. סתם, לידיעתכן...

יעלי2

New member
לגבי עיצוב אלבומים ודבק ../images/Emo124.gif

אמא שלי לקחה על עצה פרויקט (בהשראת אלבום החתונה שלנו) והכינה לה ולאבי אלבום חתונה שלנו אצלהם. היא השתמשה בדבק שמוכרים בחנויות הצילום ולא בחלה בגזירת תמונות פחות מוצלחות כדי שיותאמו בקלות לדפי האלבום. היא לא מפסיקה להלל ולפאר את הדבק הה בגלל שאפשר להוציא תמונה ולהחליף אותה בקלילות בלי סימנים אם רוצים. אני משתמשת בדבק דו דצצדי בהדבקת הגדלות שאני מפתחת אחרי כל פילם, אבל להכנת אלבום עם תמונות שונות בגדלים-מאוד מאוד מומלץ הדבק שהוזכר. שווה את ההשקעה.

אני השממשתי בדבק שנקרא "דבק גומי"

של חברת "אדסטיק". קניתי אותו במפעל לייצור אלבומים בחולון (אגב, שם גם קניתי את האלבום שעיצבתי, יש להם אלבומים מקסימים). הדבק מעולה ואפשר גם לקלף תמונות אחרי שהודבקו מבלי שיגרם נזק. אם את מאזור המרכז אולי כדאי לך לקפוץ לשם. הם נמצאים ברחוב הסתת 5, באזור התעשייה חולון.

*מור

New member
היי שירי, שאלה, אם אני לא

טועה כבר קיבלתי המלצה לקנות שם אלבום, גם אני מתכוונת לעצב את האלבום שלי לבד. יש לך מושג אם המחירים שם זולים מאשר בחנויות צילום, נניח שבחנויות צילום המחיר לאלבום גדול להדבקת תמונות מתחיל בסביבות ה250 אם לא 300 ש"ח ואף יותר.

יחסית לא יקר

עשיתי השוואה עם מקום אחר ויצא שבאתר יותר זולים. מה גם שהצלם שלנו ציין אותם מאוד לטובה.

shelycat

New member
...........

אני בזמנו קניתי באופיס דיפו ספריי דבק מיוחד לתמונות שנקרא פוטו מאונט, הוכיח את עצמו כדבק מצוין ונוח לשימוש.

למעלה