שאלה לכל הבנות

hadas155

New member
שאלה לכל הבנות

היי לכולם, שאלתי לפני כמה ימים לגבי מחזור אחרי ארגסט שלא הגיע עדיין-אחרי 10 ימים. בפורום של סטרמד ענה לי פרופ´ זיידמן שהמחזור היה אמור להופיע כבר ורצוי שאפנה לרופא לקבל טיפול שונה הכולל גם אסטרוגן. כמובן שאני עכשיו בדיכאון שוב מזה ששוב "נכנסתי" למקרים החריגים- גם הפלה,גם מחזור שלא מגיע אחרי 10 שבועות,ועכשיו גם אין תגובה לכדורי ארגסט. אם יש למישהי נסיון או כל מידע-אשמח לשמוע ולהתעודד תודה הדס

תמי ס

New member
הי הדס

כמו שכבר כתבתי לך בעבר, הייתי באותו מצב. אצלי הגיע המחזור אחרי מעל שבועיים מלקיחת הארגסט, ומייד אח"כ נכנסתי להריון נוסף. יש לי חברה שעברה אותו דבר, גם לא קיבלה מחזור אחרי הארגסט ולכן קיבלה גלולות למניעת הריון למשך חודש, בסיום הגלולות היא קיבלה את המחזור, ומייד נכנסה להריון נוסף.

karen01

New member
אני החברה

הי הדס, כמו שתמי כתבה לך, אני הייתי באותו מצב בדיוק, וגם הרופא ראה לי ציסטה בשחלה, ולכן נתן לי גלולות (בסוף החליט שמספיק לשבועים) שגם יורידו את הציסטה וגם יביאו את המחזור, ויומים אחרי סוף הגלולות קיבלתי את המחזור המהנה ביותר בחיי (התענגתי על כל התכוצות - הרגשתי נורמלית שוב), ושלושה שבועות אח"כ היה ביוץ והריון חדש, תקין בינתים. הסיבה לנתינת הגלולות היא שכדי לקבל מחזור הגוף צריך להיחשף גם לפרוגסטרון וגם לאסטרוגן, ובארגסט יש רק אחד מהם ובגלולות יש את שניהם. בסה"כ לקח לי כמעט 3 חודשים לקבל את המחזור. אז אל יאוש!! ובהצלחה.

עמית@

New member
גם עלי ארגסט לא ממש השפיע ../images/Emo4.gif

יכול להיות שלא נבנתה אצלך רירית מספיק גדולה (זה מה שהיה אצלי) ולכן בסיום הארגסט לא היה מה שינשור בצורת מחזור. (זה קורה לפעמים אחרי הפלה שהרירית לא צומחת ומדוכאת לזמן מה) ואז באמת רצוי לקבל טיפול גם באסטרוגן שיבנה לך רירית ובפרוגסטרון (ארגסט) שיגרום לווסת

למעלה